-
February 17th, 2016, 19:55
فروش سرور مجازی هتزنر آلمان با پردازنده قدرتمند e5 و گارانتی پورت 1 گیگابایت با 20 درصد تخفیف
دیگر امکانات ما :
- مدت زمان تحویل دادن سرویس بین ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت خواهد بود.
- هزینه هر آی پی اضافی 10000 تومان میباشد
- هزینه هر 100 گیگابایت هارد اضافی 10000 تومان میباشد
- نصب مجدد سیستم عامل 1بار در ماه رایگان میباشد
- تمامی سرور های ویندوز همراه نصب نرم افزار های ضروری و کاملا آپدیت شده ارائه می شوند
- پشـتیبانی به صورت 24 ساعنه از طریق تیکت یا تماس تلفنی می باشد
- ارائه پنل تحت وب کنسول به کاربر
تلگرام : 09039126726
ارادتمند شما
گروه فناوری اطلاعات میزبان سرور
ویرایش توسط mizban97 : February 21st, 2016 در ساعت 22:17
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
تعداد تشکر ها ازmizban97 به دلیل پست مفید
-
February 17th, 2016 19:55
# ADS
-
March 6th, 2016, 10:29
عضو جدید
پاسخ : فروش سرور مجازی هتزنر آلمان با پردازنده قدرتمند e5 و گارانتی پورت 1 گیگابایت با 20 درصد تخفیف
سلام وقت بخیر من یه سرویس دارم از میزبان سرور خیلی خوبه ، پهنای باند خوبی هم پشت سرور هست از همه مهم تر برخورد خوب پشتیبان هست
اینم یه کپچر از صفحه دانلود فایل دو گیگی :
untitled.PNG
ممنون بابت برخورد خوبتون و سرویس با کیفیتی که دارید .
پیروز باشید .
-
تعداد تشکر ها از Canonical به دلیل پست مفید
-
April 1st, 2016, 22:28
عضو انجمن
پاسخ : فروش سرور مجازی هتزنر آلمان با پردازنده قدرتمند e5 و گارانتی پورت 1 گیگابایت با 20 درصد تخفیف
3ماه ازایشون سرور مجازی دارم.میتونم بگم در این مدت فقط 2بار قطع بود.پایداری سرور خیلی بالاست باشکر ازمدیریت میزبان سرور
برنامه نویس فلاتر (ios)
09033521000-09050118751
-
-
April 1st, 2016, 22:33
عضو جدید
-
-
April 1st, 2016, 22:37
درود هنوز هم تخفیف وجود داره؟
-
-
April 1st, 2016, 22:47
عضو انجمن
سلام
اگر تست موجود هست برای بنده ارسال بفرمایید
Designer and Consultant of e-Government Services / CRM-HRM-ERP-MIS / Web & Windows & Mobile Application
-
-
April 1st, 2016, 22:53
عضو انجمن
سلام. دوست عزیز دسترسی وی ام ور برای مدیریت سرور میدین؟ کنسول وی ان سی و ..؟
-
-
April 2nd, 2016, 14:09

نوشته اصلی توسط
jjhome
Ip تست ؟
سلام
تو سایت تیکت ارسال کنید برای شما آیپی ارسال کنم
با تشکر
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
yozar30f
درود هنوز هم تخفیف وجود داره؟
سلام
بله کد تخفیف ثابت مخصوص کاربران وب هاست تالک می باشد.
هر زمانی قابل استفاده هست و محدودیتی ندارد.
با تشکر
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
spsgorgan
سلام
اگر تست موجود هست برای بنده ارسال بفرمایید
سلام
تو سایت تیکت ارسال کنید برای شما تست ارسال کنم
با تشکر
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
emperatoor73
سلام. دوست عزیز دسترسی وی ام ور برای مدیریت سرور میدین؟ کنسول وی ان سی و ..؟
سلام
بله پنل تحت وب کنسول و وی سنتر به کاربر ارائه خواهد شد.
با تشکر
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
April 3rd, 2016, 18:46
سلام خسته نباشید ببخشید آفر های ویژتون رو یه توضیح بدید ممنون میشم. بار اولمه خرید میکنم
-
-
April 13th, 2016, 11:12

نوشته اصلی توسط
m.ignore
سلام خسته نباشید ببخشید آفر های ویژتون رو یه توضیح بدید ممنون میشم. بار اولمه خرید میکنم
باسلام و عرض ادب
اول عذرخواهی میکنم یک مدتی به دلایل شخصی در انجمن حضور نداشتم.
اما جواب سوال شما فکر میکنم راحت باشه آفر ویژه به طور کلی محصولی گفته میشه که براش تخفیف ویژه خورده و نسبت به دیگر محصولات خاص می باشد.
ما برای این تاپیک و کاربران گرانقدر وب هاست تالک کد تخفیف بصورت دائمی wht گذاشتیم که هر وقت نیاز به سرویس داشتند از این کد استفاده کنند. در صورتی که سرویس تمدید شود این تخفیف برای هر ماه لحاظ خواهد شد. در صورتی که که سوال دیگری دارید ممنون میشم بیان کنید.
با تشکر
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
April 13th, 2016, 21:52
با سلام
یک سرور مجازی المان پلن 1 خریداری شد
خیلی ممنون از تحویل به موقع و پشتیبانی عالیتون
-