-
April 3rd, 2016, 18:21
عضو جدید
سرور مجازی المان برای کارهای بانکی و مالی
با سلام
مطلع هستم که این تایپیک ظاهرا مشکل دارد ولی واقعا نیاز دارم و اگر قصد دیگری داشتم از نرم افزار های رایگان یا با 4 هزار تومان از سرویس های سایت های فروش --- استفاده میکردم.
برای انجام کارهای بانکی نیاز به ای پی اختصاصی از المان دارم و از ان جایی که اعتمادی به شبکه های خصوصی که در سطح اینترنت به فروش میرسد نیست نیاز به یک شبکه اختصاصی منحصر به فرد دارم، و همچنین فروشنده معتمدی که اطلاعات را شنود نکند. از انجایی که کارهای بانکی من به مدت چند ماه ادامه دارد درخواست سرور چند ماهه دارم ولی تحت شرایطی که در ماه اول سرویس دهی مناسب باشد.
من قصد انجام هیچ کار دیگری با این سرور مجازی را ندارم و راه اندازی سرویس و شبکه هم بر عهده فروشنده میباشد.
لطفا سخت افزار خیلی بالایی پیشنهاد ندهید، بیشتر من نیاز به ان ای پی اختصاصی دارم و فقط خودم قصد دارم از ان فقط برای کارهای بانکی استفاده بکنم.
-
-
April 3rd, 2016 18:21
# ADS
-
April 3rd, 2016, 18:23
پاسخ : سرور مجازی المان برای کارهای بانکی و مالی

نوشته اصلی توسط
alireza222
با سلام
مطلع هستم که این تایپیک ظاهرا مشکل دارد ولی واقعا نیاز دارم و اگر قصد دیگری داشتم از نرم افزار های رایگان یا با 4 هزار تومان از سرویس های سایت های فروش --- استفاده میکردم.
برای انجام کارهای بانکی نیاز به ای پی اختصاصی از المان دارم و از ان جایی که اعتمادی به شبکه های خصوصی که در سطح اینترنت به فروش میرسد نیست نیاز به یک شبکه اختصاصی منحصر به فرد دارم، و همچنین فروشنده معتمدی که اطلاعات را شنود نکند. از انجایی که کارهای بانکی من به مدت چند ماه ادامه دارد درخواست سرور چند ماهه دارم ولی تحت شرایطی که در ماه اول سرویس دهی مناسب باشد.
من قصد انجام هیچ کار دیگری با این سرور مجازی را ندارم و راه اندازی سرویس و شبکه هم بر عهده فروشنده میباشد.
لطفا سخت افزار خیلی بالایی پیشنهاد ندهید، بیشتر من نیاز به ان ای پی اختصاصی دارم و فقط خودم قصد دارم از ان فقط برای کارهای بانکی استفاده بکنم.
باسلام
سرور مجازی پرسرعت از آلمان با منابع اختصاصی + پشتیبانی 24 ساعته !
تحویل آنی !

کد تخفیف : WHT
پلن 1
Location Server : GERMANY
Data Center : HETZNER
Cpu : Intel® Core™ i7-6700 2 Core
Hard Disk Space : 50 GB Enterprise HDD; 7200 rpm
Bandwidth : Unlimited
Guarantee Ram : 1024 MB DDR4 RAM
Network Port : 1 Gbps Guaranteed
Dedicated IP(s) : 1
99.9% Uptime Guarantee
مجازی سازی توسط Vmware ESXi V5.5
تحویل پس از پرداخت و با راه اندازی رایگان
+پشتیبانی 24 ساعته واقعی
+منابع کاملا اختصاصی
+تمامیه کانفیگ ها به مدت یک هفته رایگان میباشد
20,000 تومان ماهانه
سفارش
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
April 3rd, 2016, 18:25
عضو انجمن
سلام
با رم ٥١٢ ماهانه ١٤٠٠٠ تومان
تحويل بلافاصله بعد از پرداخت
www.webpouyan.org
-
-
April 3rd, 2016, 18:26
عضو انجمن
سلام
افری که شما می خواهید در سایت ما موجود هست :
با پنل تحت وب جهت نصب انواع سیستم عامل به تعداد نامحدود
پلن های سرور مجازی
فروش ویژه :
رم 1 گیگ ماهانه 25 تومان سفارش
و
http://www.webhostingtalk.ir/f15/134907/
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
-
-
April 3rd, 2016, 18:28
عضو انجمن
Ram 1 G
رم : 1024 مگابایت DDR3
سی پی یو : 1000 MHZ
هارد : 50 گیگ
پهنای باند: نامحدود
کشور : آلمان/آمریکا
پورت : 1 گیگابایت
آپتایم:99.9%
سیستم عامل:لینوکس/میکروتیک/ویندوز
14,900 تومان ماهانه
سفارش دهید
------------------------------------------------------
-
-
April 3rd, 2016, 18:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alireza222
با سلام
سلام
با ۶ سال سابقه در خدمت شما هستیم
از آلمان با کانفیگ درخواستی ۲۵ هزار تومان در ماه
-
تعداد تشکر ها از novinvps.com به دلیل پست مفید
-
April 3rd, 2016, 18:42
عضو انجمن
با عرض سلام و وقت بخیر
پیشنهاد
ایکس وی پی اس برای شما :
لینک تاپیک تخفیف :
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=162087
کانفیگ رایگان و تخصصی
وی پی اس 1024 مگابایت
نوع پردازنده: Intel® XeonE5-1650
هارد: 40GB
رم: 1024 مگابایت
پهنای باند نامحدود بر روی پورت 1Gbps
سیستم عامل: ویندوز / لینوکس / میکروتیک
قیمت : 17.500 تومان
لینک سفارش
www.Xvps.ir
------------------------------------------------------------------------------------------------------
پشتیبانی از طریق تیکت ------- یاهو ----------------- تماس تلفنی

-----------

----

------------------------------------------------------------------------------------------------------

ارائه سرور
تست جهت برسی
کیفیت - بازگشت وجه در صورت افت کیفیت و نا رضایتی...

آپتایم تمامی سرور ها طی دوره فعالیت ایکس وی پی اس
100% بوده است

پشتیبانی 24 ساعته از طریق تیکت - تماس تلفنی - یاهو مسنجر

منابع اختصاصی - پنل مدیریت و مانیتورینگ منابع

دارای نماد اعتماد الکترونیک
دو ستاره

ارائه سرویس از 16 کشور دنیا
ایکس وی پی اس
021-77485724
Telegram : @xvps_ir
-
-
April 3rd, 2016, 18:50
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
alireza222
با سلام
سرور با تضمين عدم تغيير اي پي از المان به همراه تمام كانفيگ هاي مورد نظر رايگان -كنترل پنل KVM- تحويل فوري مبلغ با تخفيف ١٤٩٠٠ تومان رم يك پورت ١ گيگ اختصاصي هارد SAS
جهت دريافت تخفيف حتما تيكت كنيد،
آلمان Hetzner
https://client.vpsgroups.com/cart.php?a=add&pid=168
با تشکر مدیریت وی پی اس گروپ
www.VPSi.it
www.vpsgroups.COM
کانال تلگرام ما : https://telegram.me/vpsgroupsinc
Telegram ID: @vpsgroups
پشتیبانی سریع پیام کوتاه :
98210007203861870
ای دی یاهو : vpsgroups_co
پشتیبانی: sales@vpsgroups.com
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی --
sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
-
-
April 3rd, 2016, 19:40
عضو انجمن
سلام و عرض ادب در خدمتیم (شرکت ثبت شده + نماد اعتماد)
رم 1 گیگ hetzner
CPU:1 Core CPU Usage
RAM:1024 MB DDR3 Memory
HDD:60 GB Sata 3
Hetzner
http://amniran.org/cart.php?gid=4
شرکت پرتو داده امن به شماره ثبت 2324 و شناسه ملی 14003975440
http://amniran.org شماره تماس: 02833699741-09367971313 ایدی یاهو: amniran1
-
-
April 3rd, 2016, 19:44

نوشته اصلی توسط
alireza222
با سلام
سلام
سرور درخواستی شما با آی پی اختصاصی موجود است
رم 1 گیگ 50 گیگ هارد 2 کور سی پی یو آی پی اختصاصی 25000 تومان (تمامی کانفیگ ها رایگان انجام خواهد شد)
تضمین کیفیت پورت و آپتایم
تضمین برگشت وجه تا 24 ساعت
برای دریافت مشاوره وانتخاب سرویس مناسب با توجه به هزینه ونیاز شما با ما در تماس باشید
ارسال تصویر از سرور برای تایید اورسل نبودن
8 سال سابقه
اگر سوالی در مورد سرویس دارید و امکان برقراری تماس ندارید مشکلی نیست ما با شما تماس خواهیم گرفت
ID Y: info_leadervps
Tell support: 021-2591 7339
www.leadervps.ir
Telegram whatsapp: 09384602362 & 09128345663
WWW.leadervps.ir
تلفن سوالات قبل از خرید و پشتیبانی : 46048299 -021
تلفن تماس 24 ساعته (تلگرام): 09384602362 & 09128345663
-