-
April 2nd, 2016, 18:11
پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !

نوشته اصلی توسط
peym@n
درود
فوری نیاز داشتید خوب تسویه شتاب میزندید 500 تومن این حرفا؟

پایا روز روزش معلوم نیست کی تائید و واریز میشه چه برسه به تعطیلات و اولین روز کاری بعد از تعطیلات. خب بهترین راه حل کارت به کارت بود که زیر 2 ساعت واریز میشه همیشه
-
تعداد تشکر ها از hoka به دلیل پست مفید
-
April 2nd, 2016 18:11
# ADS
-
April 2nd, 2016, 19:03
عضو انجمن
پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !

نوشته اصلی توسط
hoster
عزیز
در روز های تعطیلی به قول بچه ها همه چی رو هواس امکان داره از بانک مبدا بعد از تعطیلات اختلال به وجود بیاد و حواله رو به بانک مرکزی نفرستند
و خیلی مشکلات دیگه ، بعد خود شما میاین یقه ایشون رو میگیرید و بعد میرید بد میگید درباره ایشون ....
به خاطر همین اکثر سرویس دهنده ها در زمینه های مختلف در روز های تعطیلی حواله های پایا رو ارسال نمیکنند

نوشته اصلی توسط
98M!zban
والا موندم دقیقا چه انتظاراتی دارید شما
درگاه مستقیم بگیرید از بانک ها . تسویه حساب ها صبح روز بعد هست .اگر تعطیل هم باشه که میفته به بعد تعطیلی
اونوقت از سیباپال واسطه چه انتظاری دارید ؟؟؟
والا اکثر موقع ها بدون اینکه پول بیاد به حساب سیباپال تسویه حساب رو به حساب ما انجام داده
تسویه حساب های که بسیار خوب هست سیباپال . پشتیبانیش هم خوبه . آپتایمش هم خوبه
خوب دیگه آدم از یک سرویس دهنده چه انتظاراتی داره ؟

نوشته اصلی توسط
peym@n
درود
فوری نیاز داشتید خوب تسویه شتاب میزندید 500 تومن این حرفا؟

تسویه کاردن باهام ظهر .
اما فوری هم نیاز نداشتم .
ولی منظورم اینه ما هم میدونیم تعطیل هست درک میکنیم اما باس درخاست ما را تسویه کنند از سمت ایشون حالا بانک وقتی باز شد اول صبح حساب ادم میاد منظورم این هست وگرنه قوانین پایا را میدانم . حالا مشکلی نیست خلاصه گاهی دیرتر واریز میکنند گاهی زودتر اما کلا منظورم چیز دیگری هست ادامه پیدا نکنه این مورد خواهشن سیباپال هم خوبی های خود و بدی های خودش را داره که قبلا به هر 2 مورد اشاره کردم و کردند و کردیم .
-
تعداد تشکر ها ازمینا-صیفی به دلیل پست مفید
-
April 2nd, 2016, 23:40
عضو انجمن
سیباپال واقعا خیلی خیلی خوبه. نزدیک دو سالی هست که باهاشون کار کردیم و واقعا لذت بردیم.
بزرگترین خوبی که ازشون دیدم و خیلی دوست دارم اینه که از همون ابتدا در عین سادگی و امکانات بالا ، دارن بدون حاشیه کار میکنن. همچنین به درخواستهای کاربراشون واقعا اهمیت میدن و همیشه سعی در راضی نگه داشتن اونها دارن. همینها باعث میشه که در هر شرایطی از این درگاه خوب استفاده کنم.
آرزوی موفقیت دارم براتون.
-
-
April 3rd, 2016, 01:39
این درگاه درست شدنی نیست
آقایون مدیر سایت بالا نمیاد
CDbConnection
failed to open the DB connection.
چرا متوجه نیستین هر ثانیه قطعی سایت ضرر برای وب مستره اینم تو این وضیعت
هیچ وقت هم به دنبال جبران خسارات نبودین
-
-
April 3rd, 2016, 02:10
عضو جدید
متاسفانه سایت داون شده و بالا نمیاد. لطفا رسیدگی کنید
-
-
April 3rd, 2016, 02:54
-
-
April 3rd, 2016, 09:36
درگاهشون وصله مشکلی نداره سایتشونم بالا میاد مشکل از طرف خودتون هست دوست عزیز
-
-
April 3rd, 2016, 10:12
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mehdi741
درگاهشون وصله مشکلی نداره سایتشونم بالا میاد مشکل از طرف خودتون هست دوست عزیز
الان آره دوست عزیز. ولی تو اون ساعت کل سایت و سرورشون داون بود.
-
-
April 3rd, 2016, 12:37
نقص فنی سرور برای هر شرکتی پیش میاد سرور داخلی هست و ایران و قطعات سخت افزاری عالی نیست یه وقتی اور لود سی پی یو رک بالا میره مشکلات کندی هنگ و تایم اوت پیش میاد ... بهر حال دیگه باید ساخت این شرکت سیبا پال شرکت خوبیه من هر موقع تصفیه حساب زدم یک ساعت بعد واریز میشد برام در کل من راضی هستم
-
-
April 3rd, 2016, 16:46
عضو جدید
بنده هم از این درگاه استفاده میکنم خیلی راضی هستم
-