-
April 3rd, 2016, 11:57
مشکل بعد از انتقال سرور
سلام
دوستان مجبور شدیم یک سروری که روش سایت هستش رو که بر روی cpanel هم هست رو از یک سرور دیگه توسط تمپلیت به سرور اختصاصی جدید منتقل کنیم بعد تغییر child domain دامنه و تغییرات در zone دامنه باز دامنه سینک نمیشه دوستان راهنمایی کنن چه جاهایی رو باید تغییر بدیم الان دستی دارم تغییر میدم ایا جاهی خاص دیگه هم باید تغییر کنن تا دی ان اس جواب بده؟
- - - Updated - - -
از دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟
-
-
April 3rd, 2016 11:57
# ADS
-
April 3rd, 2016, 12:08
پاسخ : مشکل بعد از انتقال سرور
باسلام
از طریق یاهو تماس بگیرید تا برای شما حل کنم.
تمپلیت گیری پیشنهاد نمیشه عزیز.
کار شما بسیار اشتباه بود.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
April 3rd, 2016, 12:36

نوشته اصلی توسط
mizban97
باسلام
از طریق یاهو تماس بگیرید تا برای شما حل کنم.
تمپلیت گیری پیشنهاد نمیشه عزیز.
کار شما بسیار اشتباه بود.
شما چه روشی برای انتقال توصیه میکنید؟روش صحیح چیست؟
-
-
April 3rd, 2016, 16:32
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
p2m
سلام
دوستان مجبور شدیم یک سروری که روش سایت هستش رو که بر روی cpanel هم هست رو از یک سرور دیگه توسط تمپلیت به سرور اختصاصی جدید منتقل کنیم بعد تغییر child domain دامنه و تغییرات در zone دامنه باز دامنه سینک نمیشه دوستان راهنمایی کنن چه جاهایی رو باید تغییر بدیم الان دستی دارم تغییر میدم ایا جاهی خاص دیگه هم باید تغییر کنن تا دی ان اس جواب بده؟
- - - Updated - - -
از دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟
اگر قصد دارید اصولی روی سرور اختصاصی ادامه بدید پیشنهاد میشه.
در همین شکل یک سرور ویندوز بزنید و به سی پنل نصب کنید.
از تمام اکانت ها بکاپ بگیرید.
سپس سرور انتقال یافته رو حذف کنید و سرور اختصاصی رو از ابتدا ایجاد و کارهاش رو انجام بدید در آخر هم اکانت ها رو آپلود و اکستراکت کنید.
نهایتا 3 ساعت دان خواهید داشت اما اصولی خواهد شد.
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-