-
April 2nd, 2016, 11:33
عضو انجمن
پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !

نوشته اصلی توسط
SibaPal
انتظار دارید مبالغ پایا در روز های تعطیل واریز گردد؟
اگر دریافت وجه برای شما ضرورت دارد تسویه حساب شتاب در پنل با کسر تنها کارمزد ۵۰۰ تومانی بانک تعبیه شده است
تسویه حساب شما پس از ۲ روز تعطیلی امروز به صورت پایا ثبت سیستم شده است
همه ی موارد را به سیباپال ربط ندهید
شما واریز بکنید از سمت شما این انجام بدید اونش دیگه به بانک و من مربوطه بیاد یا نیاد .
2 روز واریز نشده ظهر واریز میکنید چه فایده داره من زود لازم داشتم صبح بایستی حسابم بود اگر بهانه تعطیلات هست .نه این که ساعت نزدیک 11 ظهر بزنید بعد 1 حسابم باشه که کار از کار گذشته
شما اگر همان روز تعصیل یا غیره واریز میکردید اول صبح امروز که بازهست و تعطیل نیست پول حسابم بود
شما باید تسویه را چه تعطیل چه غیره زود همان روز تسویه کنید اون دیگه فداش بانک اول صبح واریز میکنه حساب . نه اینکه شما فردا واریز کنید بعد بعد اضهر یا غیره حساب کاربر بره این کار شما اشتباه هست با خیلی شرکت ها کار کردم 6.7ساله هم کار دارم در فضا نت میکنم new chater نیستم .
ویرایش توسط مینا-صیفی : April 2nd, 2016 در ساعت 11:35
-
-
April 2nd, 2016 11:33
# ADS
-
April 2nd, 2016, 11:45
عضو انجمن
پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
new chater نیستم .
پوزش بابت دخالت ...
عنوان new chatter برای چت روم ها استفاده میشه ما ک اینجا چت نمی کنیم !
لغت مناسب برای اینجا newbie هست. روز خوش
-
تعداد تشکر ها ازpersiancoder به دلیل پست مفید
-
April 2nd, 2016, 12:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
persiancoder
پوزش بابت دخالت ...
عنوان new chatter برای چت روم ها استفاده میشه ما ک اینجا چت نمی کنیم !
لغت مناسب برای اینجا newbie هست. روز خوش
کسی که تایپ میکنه در هر مکانی از نظر من داره چت میکنه .
حالا معنی از new chater منظورم ادم جدید د این کار یا تازه کار در این کار نیستیم اوکی عزیز اما واجع شما هم درسته
-
تعداد تشکر ها از مینا-صیفی به دلیل پست مفید
-
April 2nd, 2016, 12:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
کسی که تایپ میکنه در هر مکانی از نظر من داره چت میکنه .
حالا معنی از new chater منظورم ادم جدید د این کار یا تازه کار در این کار نیستیم اوکی عزیز اما واجع شما هم درسته
راستی در مورد انتقادتون به سیباپال هم بنظرم حق با شماست
در ساعاتی که سیباپال کار میکنه فارغ از توجه به تعطیل یا رسمی بودن روز آتی باید درخواست تسویه حساب ها رو به بانک ارسال کنند
-
تعداد تشکر ها از persiancoder به دلیل پست مفید
-
April 2nd, 2016, 12:40
عضو جدید
درخواست های پایا در سیباپال تنها در روز های غیرتعطیل ثبت سیستم خواهد شد.
سیبـاپال ! کاملترین درگاه پرداخت اینترنتی کشور به همراه امکانات جدید !
| درگاه پرداخت کاملا اختصاصی با حداقل کارمزد. |
-
تعداد تشکر ها از SibaPal به دلیل پست مفید
-
April 2nd, 2016, 13:12
سلام ، در مورد مشکلات اخیر خبر خوبی ندارید؟ از سمت مراجع ذیربط پاسخی داده نشد؟
-
-
April 2nd, 2016, 16:55

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
شما واریز بکنید از سمت شما این انجام بدید اونش دیگه به بانک و من مربوطه بیاد یا نیاد .
2 روز واریز نشده ظهر واریز میکنید چه فایده داره من زود لازم داشتم صبح بایستی حسابم بود اگر بهانه تعطیلات هست .نه این که ساعت نزدیک 11 ظهر بزنید بعد 1 حسابم باشه که کار از کار گذشته
شما اگر همان روز تعصیل یا غیره واریز میکردید اول صبح امروز که بازهست و تعطیل نیست پول حسابم بود
شما باید تسویه را چه تعطیل چه غیره زود همان روز تسویه کنید اون دیگه فداش بانک اول صبح واریز میکنه حساب . نه اینکه شما فردا واریز کنید بعد بعد اضهر یا غیره حساب کاربر بره این کار شما اشتباه هست با خیلی شرکت ها کار کردم 6.7ساله هم کار دارم در فضا نت میکنم new chater نیستم .
عزیز
در روز های تعطیلی به قول بچه ها همه چی رو هواس امکان داره از بانک مبدا بعد از تعطیلات اختلال به وجود بیاد و حواله رو به بانک مرکزی نفرستند
و خیلی مشکلات دیگه ، بعد خود شما میاین یقه ایشون رو میگیرید و بعد میرید بد میگید درباره ایشون ....
به خاطر همین اکثر سرویس دهنده ها در زمینه های مختلف در روز های تعطیلی حواله های پایا رو ارسال نمیکنند
-
تعداد تشکر ها ازhoster به دلیل پست مفید
-
April 2nd, 2016, 17:06
عضو انجمن
والا موندم دقیقا چه انتظاراتی دارید شما
درگاه مستقیم بگیرید از بانک ها . تسویه حساب ها صبح روز بعد هست .اگر تعطیل هم باشه که میفته به بعد تعطیلی
اونوقت از سیباپال واسطه چه انتظاری دارید ؟؟؟
والا اکثر موقع ها بدون اینکه پول بیاد به حساب سیباپال تسویه حساب رو به حساب ما انجام داده
تسویه حساب های که بسیار خوب هست سیباپال . پشتیبانیش هم خوبه . آپتایمش هم خوبه
خوب دیگه آدم از یک سرویس دهنده چه انتظاراتی داره ؟
-
تعداد تشکر ها از98M!zban به دلیل پست مفید
-
April 2nd, 2016, 17:39
عضو دائم
منظور ایشون این هست که شما روز تعطیل هم انتقال و انجام بدید که در روز کاری برای بانک الویت باشه
ولی بنده در کنار اینکه به ایشون حق میدم
باید عرض کنم اگر خیلی عجله داشتید باید تسویه حساب و کارت به کارت ثبت می فرمودید
شما هم در مدیریت و سیاست کاری خودتون کم کاری کردید
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید
-
April 2nd, 2016, 17:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
درود
فوری نیاز داشتید خوب تسویه شتاب میزندید 500 تومن این حرفا؟
پارس وب هاست با 6 سال سابقه درخشان در زمینه هاست,دامین,سرور مجازی,سرور اختصاصی
تلفن:02195119965
پارس وب هاست
-
تعداد تشکر ها ازpeym@n به دلیل پست مفید