-
April 2nd, 2016, 12:05
درخواست یک سرور مجازی با امکانات خاص
سلام خدمت دوستان
من برای انجام دادن پروژه م به یک سرور مجازی احتیاج دارم که بشه توابع زیر رو درونش فعال کرد:
Exec
GD Library
FFMPEG – FLVTOOL2 – MP4Box
همچنین چون قبلا با سرور مجازی کار نکردم و فقط با هاست اشتراکی سر و کار داشتم میخوام که کنترل پنل cpanel هم توسط خود هاستینگ مورد نظر برام نصب و فعالسازی بشه.
به منابع مثل ram و cpu و ... هم زیاد احتیاجی ندارم یعنی حتی با رم 128 مگ هم میتونم کار کنم چون برای تست پروژه هست نه چیز دیگه.
در آخر هم اینکه قیمت برای من خیلی مهم هست و نمیخوام زیاد هزینه کنم بنابراین کسانیکه میتونن امکانات گفته شده رو با قیمت پایین فراهم کنند اطلاع بدن.باتشکر
لطفا قیمت رو سرجمع و بصورت ماهیانه بگین.یعنی جمع هزینه سرور+نصب کنترل پنل و لایسنس و ...
-
-
April 2nd, 2016 12:05
# ADS
-
April 2nd, 2016, 12:45
پاسخ : درخواست یک سرور مجازی با امکانات خاص

نوشته اصلی توسط
majidghafoorzade
سلام خدمت دوستان
من برای انجام دادن پروژه م به یک سرور مجازی احتیاج دارم که بشه توابع زیر رو درونش فعال کرد:
Exec
GD Library
همچنین چون قبلا با سرور مجازی کار نکردم و فقط با هاست اشتراکی سر و کار داشتم میخوام که کنترل پنل cpanel هم توسط خود هاستینگ مورد نظر برام نصب و فعالسازی بشه.
به منابع مثل ram و cpu و ... هم زیاد احتیاجی ندارم یعنی حتی با رم 128 مگ هم میتونم کار کنم چون برای تست پروژه هست نه چیز دیگه.
در آخر هم اینکه قیمت برای من خیلی مهم هست و نمیخوام زیاد هزینه کنم بنابراین کسانیکه میتونن امکانات گفته شده رو با قیمت پایین فراهم کنند اطلاع بدن.باتشکر
لطفا قیمت رو سرجمع و بصورت ماهیانه بگین.یعنی جمع هزینه سرور+نصب کنترل پنل و لایسنس و ...
سلام
رم 512 10.000 تومان تمامی کانفیگ ها رایگان انجام خواهد شد
تضمین کیفیت پورت و آپتایم
تضمین برگشت وجه تا 24 ساعت
برای دریافت مشاوره وانتخاب سرویس مناسب با توجه به هزینه ونیاز شما با ما در تماس باشید
ارسال تصویر از سرور برای تایید اورسل نبودن
8 سال سابقه
اگر سوالی در مورد سرویس دارید و امکان برقراری تماس ندارید مشکلی نیست ما با شما تماس خواهیم گرفت
ID Y: info_leadervps
Tell support: 09384602362
www.leadervps.ir
Telegram whatsapp: 09384602362 & 09128345663
WWW.leadervps.ir
تلفن سوالات قبل از خرید و پشتیبانی : 46048299 -021
تلفن تماس 24 ساعته (تلگرام): 09384602362 & 09128345663
-
-
April 2nd, 2016, 12:46
عضو دائم
سلام
دوست عزیز میتوانید سفارش سرور مجازی خود را یا از طریق وب سایت ما ارسال کنید یا از آفر های همکاران در همین انجمن استفاده کنید و خود سرور به همراه سیستم عامل را خرید کنید
برای مواردی که فرمودید، چه از ما خرید کنید و چه از همکاران، منیج سرور و نصب نیازمندی هایی که فرمودید را جداگانه برای شما انجام خواهیم داد و مشکلی نیست
لینک سرویس های سرور مجازی:
http://clients.afaghhosting.net/cart.php?gid=3
سرویس مدیریت سرور (خدمات پایه - موردی)
http://clients.afaghhosting.net/cart.php?gid=18
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
-
April 2nd, 2016, 12:48
عضو جدید
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی --
sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
-
-
April 2nd, 2016, 12:58
عضو انجمن
سلام
افری که شما می خواهید در سایت ما موجود هست :
سی پی یو: 2Core x 1200 Mhz
رم: 4 گیگ
هارد: 100 گیگ
پورت: 1 GBps نا محدود
کلیه کانفیگ ها رایگان انجام میشه. (VIP لینک،نصب سی پنل، کلیه کانفیگ های و .... )
سی پنل رایگان
دایرکت ادمین رایگان
ماهانه: 89 تومان
پلن های سرور مجازی
فروش ویژه:
رم 1 گیگ ماهانه 25 تومان
سفارش
و
http://www.webhostingtalk.ir/f15/134907/
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
-
-
April 2nd, 2016, 13:59
عضو انجمن
درود
دوست گرامی سی پنل به روی 128 مگ رم قابل نصب نیست
امکانت مورد نظر شما هم باید توسط شما فعال بشه در غیر اینصورت به سرویس مدیریت شده احتیاج دارید
در صورت تمایل از آمریکا، آلمان و فرانسه با نصب رایگان Cpanel در خدمتیم
Cpu :3 core 1600 mhz
Ram : 2048 Mb ECC
Hdd :45 GB SATA III
Traffic: Unlimited
از آمریکا ماهیانه 16هزارتومان + ماه اول 20% تخفیف
از اروپا ماهیانه 22 هزارتومان + ماه اول 20% تخفیف
باقی پلان ها در وبسایت موجود هست
+نصب و کانفیگ اولیه رایگان
+ ارائه دسترسی vsphere جهت اطمینان از صحت منابع
+ هر 100 گیگابایت هارددیسک اضافه ماهیانه 8 تومان
+ هر 1 هسته پردازنده اضافه با فرکانس 600 مگاهرتز 8 هزارتومان
+ 24 ساعت بازگشت وجه در صورت عدم رضایت بدون قید و شرط
فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری
بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
WWW.MAHTAONLINE.IR
-
-
April 2nd, 2016, 14:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
majidghafoorzade
سلام خدمت دوستان
Exec
GD Library
از فرانسه رم 2 گیگ ماهی 24 هزارتومان +لاینسن ماهی 20 هزارتومان در خدمتیم جمع کل 44 هزارتومان
-
-
April 2nd, 2016, 14:11

نوشته اصلی توسط
majidghafoorzade
سلام خدمت دوستان
Exec
GD Library
باسلام
سرور مجازی پرسرعت از آلمان + پشتیبانی 24 ساعته !
تحویل آنی !

کد تخفیف : WHT
پلن 1
Location Server : GERMANY
Data Center : HETZNER
Cpu : Intel® Core™ i7-6700 2 Core
Hard Disk Space : 50 GB Enterprise HDD; 7200 rpm
Bandwidth : Unlimited
Guarantee Ram : 1024 MB DDR4 RAM
Network Port : 1 Gbps Guaranteed
Dedicated IP(s) : 1
99.9% Uptime Guarantee
مجازی سازی توسط Vmware ESXi V5.5
تحویل پس از پرداخت و با راه اندازی رایگان
+پشتیبانی 24 ساعته واقعی
+منابع کاملا اختصاصی
+تمامیه کانفیگ ها به مدت یک هفته رایگان میباشد
20,000 تومان ماهانه
سفارش
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
April 2nd, 2016, 15:01
عضو انجمن
با سلام
شما زمانی که یک سرور مجازی بسته سیستم عامل خرید می کنید دارای یک کرنل کاملا اختصاصی هستید . و می توانید هر چیزی نصب یا پاک کنید.
و اینکه می توانیم به شما سرور مجازی ارائه کتیم با نصب اتوماتیک توسط شما که اگر زمانی پکیجی نصب کردید مشکل خورد خودتون سیستم عامل از اول بزنید نصب بشه حدود 1 دقیقه بعد سیستم عامل تعویض شده و قابل استفاده مجدد هست.
www.diakoweb.com
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
-
-
April 2nd, 2016, 16:11
عضو انجمن
سلام
موارد نصب و کانفیگ رایگان انجام می شود
Ram : 2GIG
فضای هارد : 200 گیگابایت
CPU: 2CORE
پهنای باند : نامحدود
http://user.ertebat7.ir/cart.php?gid=8
کد تخفیف(33%) دایمی سرور مجازی : e7
ویرایش توسط ertebat7 : April 2nd, 2016 در ساعت 16:14
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام:
@ertebat7host
-