-
April 2nd, 2016, 00:16
درخواست اسکریپت شاپ
سلام خسته نباشید
یه اسکریپت رایگان میخوام برای ایجاد فروشگاه انلاین ، اسکریپت های فایرشاپ و اوپن کارت رو بررسی کردم قالب درست و حسابی نداشت.
با توجه به این که اول راه هستم و جیبم خالی
یه سیستم رایگان خوب معرفی کنید
-
-
April 2nd, 2016 00:16
# ADS
-
April 2nd, 2016, 00:30
عضو انجمن
پاسخ : درخواست اسکریپت شاپ
ووکامرس ... رایگان و با قدرت وردپرس هر پوسته ای هم که بخواید میتونید با این افزونه هماهنگ کنید ... " ما برای فروش فایل از این افزونه استفاده میکنیم ! "
-
-
April 2nd, 2016, 01:28
persianws
اخه این خودش رو وردپرس پیاده سازی میشه ، یه بار نصبش کردم خیلی طول میکشید لود بشه سنگین بود.
-
-
April 2nd, 2016, 01:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
saeid1346
persianws
اخه این خودش رو وردپرس پیاده سازی میشه ، یه بار نصبش کردم خیلی طول میکشید لود بشه سنگین بود.
احتمالا از هاستینگتون بوده و نوع کانفیگ سرویسشون ...
نصب افزونه برای ساخت چند برگه به صورت پیش فرض هست که فقط چند ثانیه زمان میبره و در کنار وردپرس یکی از بهترین هایی بود که تا کنون کارکردیم !
در غیر این صورت اسکریپت های دیگر فروشگاه ساز بررسی بفرمائید ...
-
تعداد تشکر ها از persianws به دلیل پست مفید
-
April 4th, 2016, 20:07

نوشته اصلی توسط
persianws
احتمالا از هاستینگتون بوده و نوع کانفیگ سرویسشون ...
نصب افزونه برای ساخت چند برگه به صورت پیش فرض هست که فقط چند ثانیه زمان میبره و در کنار وردپرس یکی از بهترین هایی بود که تا کنون کارکردیم !
در غیر این صورت اسکریپت های دیگر فروشگاه ساز بررسی بفرمائید ...
سرور اختصاصی دارم دوست عزیز ، فایر شاپ + پرستاشاب ، اپن کارت ، این سه تا رو تست زدم یکی از یکی بدتر.تعجب میکنم چطور یه سیستم کاربردی رایگان وجود نداره برای این کار ؟ مثل وردپرس.
- - - Updated - - -
تا الان این سیستم ها رو بررسی کردم
فایرشاپ : خیلی قدیمیه کلا دو قالب داره ، کاربر پسند هم نیست.سایت پشتیبانی که کلا نداره.
کامرس ؛ وردپرس : خیلی سنگینه ، لود سایت خیلی زیاد میشه ، مصرف cpu بالا میره.
اوپن کارت : سیستم خوبی بود ولی قالب رایگان خوبی براش پیدا نکردم.
پرستا شاپ: بد نبود قالب رایگان نداشت ، قیمت قالب ها یکم بالا بود.
ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند.
-
-
April 4th, 2016, 20:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
saeid1346
سلام خسته نباشید
یه اسکریپت رایگان میخوام برای ایجاد فروشگاه انلاین ، اسکریپت های فایرشاپ و اوپن کارت رو بررسی کردم قالب درست و حسابی نداشت.
با توجه به این که اول راه هستم و جیبم خالی

یه سیستم رایگان خوب معرفی کنید
سلام برای اینکار فقط یه چیز مناسبه اونم ووکامروس چیزی دیگه با قالب های خوب پیدا نمیکنی دلیل کندیش از کانفیگ سرور همان طور که دوستون persianws عرض کردن
-
تعداد تشکر ها ازyasserhost به دلیل پست مفید
-
April 4th, 2016, 21:00

نوشته اصلی توسط
yasserhost
سلام برای اینکار فقط یه چیز مناسبه اونم ووکامروس چیزی دیگه با قالب های خوب پیدا نمیکنی دلیل کندیش از کانفیگ سرور همان طور که دوستون persianws عرض کردن
والا سرور اختصاصی دارم بهترین کانفیگ ام روش انجام شده ، همه دوستان میدونن خود وردپرس سیستم سنگینیه مصرفش زیاده حالا یه پلاگین پر مصرف هم روش نصب بشه که دیگه هیچی ، به هر حال از پیشنهاد شما ممنونم
-