نقل قول نوشته اصلی توسط soheil869 نمایش پست ها
دوست عزیز فایل آپلود شده فقط برای لحظه اول که گوگل بداند شما صاحب سایت هستید استفاده میشود
اگر اصول سیو قبلی را رعایت کنید مشکلی پیش نمی آید
ااا پس اون مهم نیست؟ خب پس یعنی هیچی روی هاست من نیست که صفحه اول بودنم بهش وابسته باشه؟ و مهم اینه که دامینم فعال باشه ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط saeedj نمایش پست ها
درمورد سوال اولتون كامل متوجه نشدم... ولي اگر پستي را پاك كنيد و بعد بلافاصله همون پست رو عينا ايجاد كنيد بطوريكه حتي پيوند يكتاي پست هم مثل قبل باشه... مشكلي پيش نمياد. ولي اينكار توصيه نميشه. چرا پستهاي قديمي رو پاك ميكنيد و بجاش پست جديد ميزاريد؟

درمورد سوال دوم: انتقال سرويس ميزباين تاثيري در سئو نداره. مگر اينكه سرور هاست جديد كلا اسپم باشه كاين مورد هم ب ندرت پيش مياد.
نه سوال اولم رو بد متوجه شدین . منظورم اینه که اگه به کل وردپرس و دیتابیس ها رو حذف کنم (چون میگن ویروسی شده باید از اول نصب کنی) و بعد دوباره نصبش کنم تاثیری توی سئوی من نمیذاره؟ اخه یه بار یه سایت html رو از یه هاست بردم به یه هاست دیگه و. به کل از گوگل غیب شد با اینکه صفحه اول بود حالا ازون موقع میترسم همش میگم نکنه الان من اینکارو کنم دوباره سایت غیب شه از صفحه گوگل چه برسه به صفحه اول!!!!
پست ها رو هم دلیلش اینه که اخه فقط اجناس موجود رو قرار میدم، یعنی موجودیش که کم هم هست تموم شه پست رو پاک میکنم و جنس جدید رو پست میکنم واسه همین میگم که دیتابیس و پست ها اهمیتی نداره پس اگه کلا دیتابیس و همه چیو پاک کنم و دوباره وردپرس نصب کنم و در همون زمینه و با همون قالب فعالیتم رو ادامه بدم مشکلی پیش نمیاد ؟ از گوگل حذف نمیشم؟