نقل قول نوشته اصلی توسط rojhanweb نمایش پست ها
سلام خسته نباشید. دوستان من صاحب سایتی هستم که تنها 3 پست در اون قرار داره و مرتبا پست ها تغییر می کنه و توی صفحه اول گوگل هم میاد سایتم با جستجو. این 3 پست بودن رو گفتم که بگم دیتابیس سایت اصلا چیز خاصی نداره و اگرم لازم شه که پست ها رو کامل پاک کنم و دوباره بدم هم مشکلی نیست چون تقریبا هر ده روز دارم اینکارو میکنم و پست های قدیمی رو پاک، و پست بروز میذارم.

حالا سوالم اینه که من اگه تمام اطلاعات هاست رو به همراه دیتابیس ها حذف کنم و (بلافاصله) مجدد دیتابیس بسازم و وردپرس رو نصب کنم و یکی دو تا پست تووش بدم دوباره، مشکلی توی اینکه صفحه اول گوگل میام پیش میاد یا احتمالش هست پیش بیاد؟؟؟ البته با فرض اینکه اون فایلی که گوگل بهم داده برای ثبت در گوگل (googlec1d0cf01e2fa131.html) رو مجددا در هاست آپلود کنم.

حالا که لطف میکنید جواب میدین میشه حالت زیر رو هم بگین؟
اگه به کل سرویس دهنده هاست رو عوض کنم و dns دامین رو به هاست جدید انتقال بدم (با رعایت اینکه سایت Down نشه در این بین) و مجددا این فایل گوگل را آپلود کنم در هاست.
درمورد سوال اولتون كامل متوجه نشدم... ولي اگر پستي را پاك كنيد و بعد بلافاصله همون پست رو عينا ايجاد كنيد بطوريكه حتي پيوند يكتاي پست هم مثل قبل باشه... مشكلي پيش نمياد. ولي اينكار توصيه نميشه. چرا پستهاي قديمي رو پاك ميكنيد و بجاش پست جديد ميزاريد؟

درمورد سوال دوم: انتقال سرويس ميزباين تاثيري در سئو نداره. مگر اينكه سرور هاست جديد كلا اسپم باشه كاين مورد هم ب ندرت پيش مياد.