-
March 24th, 2016, 13:27
کار پاره وقت با پورسانت عالی
سلام، وقت همگی بخیر
شرکت در زمینه تولید محصولات آرایشی بهداشتی خوراکی سلامت هستش و نمایندگی انحصاری چندین برند جهانی را هم دارد
کار مرتبط با فروش هست و درآمد با توجه به فعالیت شماست و هیچ انتهایی هم ندارد
آموزش های لازم به شما داده خواهد شد , و حمایت کامل از شما صورت می گیرد
پ.ن: بعد از مدتی فعالیت بیمه نیز انجام می شود
پ.ن: بعد از رسیدن به حجم فروش هایی که توسط شرکت مشخص شده در صورتی که هیچ کاری هم انجام ندهید مبلغی ثابت هرماه به حساب شما واریز خواهد شد
توضیحات زیاد هست و اینچا محالی نیست، دوستانی که تمایل دارند اطلاعات بیشتر رو بدونند در پیام خصوصی در ارتباط باشند
پ.ن: برای جلوگیری از هرگونه کارشناسی محصولاتِ موجود، محصولات b.u.t هستند ... دوستانی که علاقه دارند در موردِ روش کاری ما بیشتر بدونن می تونن به این جانب پیام ارسال کنند
تلگرام : franking8
پ.ن2 : اظهار نظر بی مورد = گزارش
ویرایش توسط Franking : March 24th, 2016 در ساعت 13:42
-
-
March 24th, 2016 13:27
# ADS
-
April 1st, 2016, 03:54
پاسخ : کار پاره وقت با پورسانت عالی
اطلاعات بیشتر رو برای من پ.خ کنید ...
-
-
April 1st, 2016, 04:04
عضو انجمن
باز این فعالیت های هرمی افتاده روی دور ... !
-
-
April 1st, 2016, 04:11
عضو انجمن
دوست ب.ا.د.ر.ا.ن.ی من اینجا جای این تبلیغات نیست
-
-
April 1st, 2016, 10:10
عضو انجمن
شرکت هرمیه بریم گزارش بدیم ؟!
نمی دونم شایدم نباشه تو مشهد یکی مثل این هست جلوشو هم نگرفتن شاید اینم مجاز باشه چمیدونم
-
-
April 1st, 2016, 16:02
اره پنبه ریز و بادران
جنساشون اشغاله
همینو بگم که خیلی از کارمندان وزارت بهداشتم با وسوسه هاشون درگیر اینکار کردن که مشکلی براشون بوجود نیاد
با پرزنت کردن مشتری و نماینده فروش به صورت زیرمجموعه ای عمل میکنن
عنوان میکنن از وزارت صنعت و معدن مجوز دارن و دارن
چون از لحاظ تجارت مشکلی نیست
ولی حتی رهبری فعالیت اینگونه شرکت ها رو درست اعلام نکرده و تا اونجاهایی هم میدونم خودم ترجیح دادم وارد اینکار نشم،با این وجود که بارها اطرافینام خواستن پرزنت کنن
ولی ثروت برای مجموعه های بالاتر هست و زحمت ماله شما
-
-
April 1st, 2016, 16:56
دوستان معلوم هم نیست چه محصولاتی دارن چه زود قضاوت میکنید !
اجازه بدید خودشون توضیح بدن بعد بکوبیدش
-
-
April 1st, 2016, 18:04
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Franking
سلام، وقت همگی بخیر
شرکت در زمینه تولید محصولات آرایشی بهداشتی خوراکی سلامت هستش و نمایندگی انحصاری چندین برند جهانی را هم دارد
کار مرتبط با فروش هست و درآمد با توجه به فعالیت شماست و هیچ انتهایی هم ندارد
آموزش های لازم به شما داده خواهد شد , و حمایت کامل از شما صورت می گیرد
پ.ن: بعد از مدتی فعالیت بیمه نیز انجام می شود
پ.ن: بعد از رسیدن به حجم فروش هایی که توسط شرکت مشخص شده در صورتی که هیچ کاری هم انجام ندهید مبلغی ثابت هرماه به حساب شما واریز خواهد شد
توضیحات زیاد هست و اینچا محالی نیست، دوستانی که تمایل دارند اطلاعات بیشتر رو بدونند در پیام خصوصی در ارتباط باشند
پ.ن: برای جلوگیری از هرگونه کارشناسی محصولاتِ موجود، محصولات b.u.t هستند ... دوستانی که علاقه دارند در موردِ روش کاری ما بیشتر بدونن می تونن به این جانب پیام ارسال کنند
تلگرام : franking8
پ.ن2 : اظهار نظر بی مورد = گزارش
با سلام و خسته نباشید
این انجمن در این رابطه نیست
لازم به ذکر است درآمد از این راه هم درست نیست
البته کسایی که به پول فقط فکر می کنند میتونن تو این راه قدم بزارن
از نظر بنده درآمدش درست نیست
ارائه سرور مجازی و اختصاصی ایران و خارج | ارائه هاست | ارائه خدمات ارزی | ارائه سرور گیم آنلاین | طراحی وب ==>
زوتین
-
-
April 1st, 2016, 18:35
عضو انجمن
دوستان زود قضاوت نکنید
بنده از جنس یکی از این شرکت ها استفاده کردم و واقعا راضی بودم(ممکن هست ناراضی هم باشند بعضی افراد)
در مورد کار خب این مورد بازاریابی وطنی هست و وسیقه های بسیار سنگینی دولت از شرکت ها بابت جذب هر نماینده میگیره که اگر فکر پیچوندن کنن هم بشه جمعش کرد
در مورد اینکه همه زحمت برای افراد زیر و درآمد برای افراد بالاتر من یک مثال میزنم قضاوت با خود شما :
وقتی یک فرد یک نفر رو به سیستم معرفی میکنه آموزش هایی رو برای طرف میزاره در واقع وقت میزاره آموزش هایی که در آموزشگاه های بیرون بپرسید نرخش دست شما میاد حال اینجا کار تمام نمیشود چرا که همواره باید در ارتباط باشند با افرادی که به سیستم معرفی میکنن و به همین نسبت به رده های پایین تر که به طور منطقی درصد سودی که به فرد بالاتر داده میشه کمتر میشه برای مثال کسی که توسط فردی در 4سطح پایین تر شما به سیستم معرفی شده به سطح 3 که اون فرد رو دعوت کرده سود بیشتری داده میشه تا کسی که در سطح یک هست چرا که سطح سه بیشتر برای این آموزش های این فرد زحمت میکشه تا سطح یک و به نوعی عدالت باید اجرا بشه
به هر حال صحبت راجب این موضوع زیاد هست
در مورد این دوستمون بهتره به شرکت و محصولاتشون توهین نشه ممنونمیشم محصولی که استفاده کردید رو بفرمائید
-
-
April 1st, 2016, 20:36
عضو دائم
محصولات اصلی هستند و قیمتشم خیلی خوبه....اما فعالیت هرمی هست..تو شهر ما پارسال پرشده بود..اولش شما باید مثلا یک میلیون هزینه بزارید جنس بخرید از اینا بفروشید..تازشم تا قشنگ شستشوی مغزی نشید بهتون کار نمیدن..یقه منو چسبیده بودند تو جلسه انها باید شرکت کنم
-