-
April 1st, 2016, 17:19
پاسخ : نیاز به سرور ویندوز برای چند دقیقه

نوشته اصلی توسط
viasky
برابری خیر
ولی اینکه خودتون و برتر بدونید اصلا صحیح نیست
کسی که باید قضاوت کنه درخواستت کنند هست
نقش زندگی خصوصی هم که فرمودید متوجه نشدم
در هر صورت موفق باشید
دوست عزیزم viasky (ببخشید نام کاربری می نویسم چون هنوز اسم ایشونو هم نمیدونم) ایشون سرور مجازی ویندوزشون را بدون یک ریال چشم داشت در اختیار بنده قرار دادند و من هم کارم رو انجام دادم و تمام شد و رفت.زیباتر از این که کار من راه افتاد این بود که ایشان با اعتمادی که به من غریبه کردند ، باعث نشاط غیر قابل توصیف بنده شدند.چون سرور خودشون رو در اختیارم قرار دادند در صورتی که vm هاشون هم باز بود داخلش ، فقط با یه درخواست که من داخل vm هاشون نرم در اختیارم قرار دادند ، این اعتمادی که به من داشتند ، انقدر منو شاد کرد که واقعا نمیدونم چی بگم.
یه هدیه 600 هزار تومانی تقدیم ایشان میشود و در تلگرام برایشان شرایط دریافت را اعلام کردم.
یاد بگیرید به جای منم منم ، اینگونه باشید.
در ضمن بنده هیچ فعالیتی در این فروم ندارم یهو فکر نکنید طرفداری و بازار گرمی و ... بوده است.
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها از mailportal به دلیل پست مفید
-
April 1st, 2016 17:19
# ADS
-
April 1st, 2016, 17:19
عضو دائم
مهم این بود که مشکل استارتر حل بشه
به حواشی بنده اهمیت نمیدم
برای همه آرزوی موفقیت می کنم
ویرایش توسط viasky : April 1st, 2016 در ساعت 17:21
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید
-
April 1st, 2016, 17:20
عضو انجمن
پارس وب هاست با 6 سال سابقه درخشان در زمینه هاست,دامین,سرور مجازی,سرور اختصاصی
تلفن:02195119965
پارس وب هاست
-
-
April 1st, 2016, 17:25
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mailportal
دوست عزیزم viasky (ببخشید نام کاربری می نویسم چون هنوز اسم ایشونو هم نمیدونم) ایشون سرور مجازی ویندوزشون را بدون یک ریال چشم داشت در اختیار بنده قرار دادند و من هم کارم رو انجام دادم و تمام شد و رفت.زیباتر از این که کار من راه افتاد این بود که ایشان با اعتمادی که به من غریبه کردند ، باعث نشاط غیر قابل توصیف بنده شدند.چون سرور خودشون رو در اختیارم قرار دادند در صورتی که vm هاشون هم باز بود داخلش ، فقط با یه درخواست که من داخل vm هاشون نرم در اختیارم قرار دادند ، این اعتمادی که به من داشتند ، انقدر منو شاد کرد که واقعا نمیدونم چی بگم.
یه هدیه 600 هزار تومانی تقدیم ایشان میشود و در تلگرام برایشان شرایط دریافت را اعلام کردم.
یاد بگیرید به جای منم منم ، اینگونه باشید.
در ضمن بنده هیچ فعالیتی در این فروم ندارم یهو فکر نکنید طرفداری و بازار گرمی و ... بوده است.
موفق باشید.
با سلام.
من در بحث! نبودم ولی خواستم یادآوری کنم ایشون (یا هر کس دیگه ای) در جایگاهی نیستند که در این مورد اعتماد کنند! چون بحث vm های دیگران در میون هست (اگر اشتباه نکنم منظورتون همین بود)
به شخصه این رو نقطه ضعف میدونم برای سرویس دهنده که به یک غریبه این سطح دسترسی داده بشه.
-
تعداد تشکر ها از Matplotlib به دلیل پست مفید
-
April 1st, 2016, 17:37

نوشته اصلی توسط
Matplotlib
با سلام.
من در بحث! نبودم ولی خواستم یادآوری کنم ایشون (یا هر کس دیگه ای) در جایگاهی نیستند که در این مورد اعتماد کنند! چون بحث vm های دیگران در میون هست (اگر اشتباه نکنم منظورتون همین بود)
به شخصه این رو نقطه ضعف میدونم برای سرویس دهنده که به یک غریبه این سطح دسترسی داده بشه.
بله نیاز نبود من هم نخواسته بودم.اما وقتی کسی به من اعتماد کند ، بی پاسخ نمی گذارم.شاید اصلا vm ها مهم نبوده که ایشون راحت باز گذاشته بود.اما حرف من چیز دیگری بود.
به هر حال این تاپیک حل شد ، لطفاً کش ندید.
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از mailportal به دلیل پست مفید
-
April 1st, 2016, 17:39
عضو دائم
سرورهای که باز بودند دارای اطلاعات مهمی نبودن وبنده داشتم تازه راه اندازی می کردم
بخاطر همین دسترسی دادم
از اطلاعات کپی موجود بود و بنده از طریق کنسول نیز اطلاع داده بودم که مدیریت انجام بشه
از نظر امنیت همیشه پیگیر هستیم
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-