سلام خسته نباشید. دوستان من با نرم افزار اقدام به طراحی سایت HTML میکنم و برای مشتری هایی که مایل باشن وردپرس باشن این قالب html رو به کسی میدم که تبدیل کنه به وردپرس !! تا الان 5 تا سایت رو اینجوری وردپرس کردم و بالا اوردم
نکته ای که این وسط وجود داره اینه که هر 5 تا سایت توی این یک سال بارها براشون مشکلای عجیب پیش اومده !
یکی از سایتا یهو بالای سایت تبلیغات نوشتاری Sims اضافه شده بود
یکی از سایتا یهو کلا صفحه اول شد حروف عجیب عریب
یکی از سایتا یهو فایل فانکشن و کتگوری قالب حذف شد و توی ادمین وردپرس یه یوزر با اسم ADnim و دسرتسی مدیریت ساخته شد
یکی از سایتا هم یهو روی بخش فوتر لینک های نامرئی اضافه شده بود ینی ماوس رو میبردی روی فوتر نه نوشته ای نه شکلی هیچی نبود ولی شکل دست میشد و به سایت های خارجی لینک داده میشد.

الان دیگه تقریبا مطمئن شدم هر مشکلی هست زیر سر روشیه که این دوست من برای تبدیل html به وردپرس انجام داده چون تاحالا یک بار هم توی سایت های Html این مشکلات رو نداشتم و همشون در وردپرس بودن . واقعا خسته شدم هردفه درستش میکنم سه ماه چهار ماه بعد یه مشکل جدید تووش به وجود میاد. حالا سوالم اینه که چاره چیه؟ این قالب های وردپرس شده رو میشه مشکل زدایی کرد که اینجوری نشه؟؟ یا چاره ای جز حذفشون و تبدیل دوباره ی قالب های html به وردپرس نیست؟؟ اینجوری که خیلی هزینه بر میشه برای من که همشون رو دوباره تبدیل کنم

اگه امکانش هست که همین قالب های تبدیل شده مشکل زدایی بشه کسی میتونه اینکارو انجام بده؟ با چقد هزینه؟
اگه لازم بود که یکی از قالب های تبدیل شده رو قرار بدم که بررسی کنید لطفا آیدی تلگرام بذارین که لینکش رو براتون بفرستم چون پیغام خصوصی برام فعال نیست.