-
March 31st, 2016, 01:24
پاسخ : هتزنر تا چه حد وارز است؟
سلام
از هلند ، میتونید از
worldstream.nl استفاده کنید در مورد ابیوس هم دوستمون توضیح دادن:
در صورت ریپورت، ابیوز ارسال می شود و ملزم به پاک کردن اسکریپت/فایل می باشید در غیر اینصورت ip بلاک می شود.
-
تعداد تشکر ها از m_dg_farari به دلیل پست مفید
-
March 31st, 2016 01:24
# ADS
-
March 31st, 2016, 01:39

نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
سلام
از هلند ، میتونید از
worldstream.nl استفاده کنید در مورد ابیوس هم دوستمون توضیح دادن:
در صورت ریپورت، ابیوز ارسال می شود و ملزم به پاک کردن اسکریپت/فایل می باشید در غیر اینصورت ip بلاک می شود.
دوست عزیز ممنون میشم اگه بگید زمانی که ابیوز میفرسته میگه این اسکریپت از کدوم دامنه در سی پنل هست یا نه ؟ ( سی پنل مثال بود )
مزایا و معایب Ecatel با worldstream که هردو از هلند هستن چی هست ؟
مرسی

نوشته اصلی توسط
sadecohost
با سلام,
دیتاسنتر Ecatel هلند تاحالا که مشکلی نداشتیم. پیشنهاد میشه.
منظور شما این بود ؟
http://ecatel.co.uk/
ویرایش توسط live : March 31st, 2016 در ساعت 01:40
-
-
March 31st, 2016, 01:42
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
innocent
با سلام
میخوام یک سایت دانلود آهنگ به زبان انگلیسی راه اندازی کنم و برای سرور دانلود و میزبانی هتزنر رو انتخاب کردم.... میخواستم بدونم دربرابر کپی رایت چقدر حساس هستند و آیا دردسر ساز نمیشه؟
برای این مورد هتزنر پیشنهاد نمیشه ، اکاتل هلند یا دیتاسنتر های روسیه ، چین و ایران برای کار شما مناسب اند ...
-
تعداد تشکر ها از OmidX به دلیل پست مفید
-
March 31st, 2016, 01:45

نوشته اصلی توسط
OmidX
برای این مورد هتزنر پیشنهاد نمیشه ، اکاتل هلند یا دیتاسنتر های روسیه ، چین و ایران برای کار شما مناسب اند ...
روسیه و چین drop all iranian ندارن که ؟
فکر کنم استفاده از این دیتاسنترا بهتر باشه بدون درد سر
-
-
March 31st, 2016, 01:49
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
live
روسیه و چین drop all iranian ندارن که ؟
فکر کنم استفاده از این دیتاسنترا بهتر باشه بدون درد سر
مشکلی با ایران ندارن ، ولی از نظر هزینه ای یک مقدار هزینه هاشون بالاست ، برای همین هم اول اکاتل رو پیشنهاد کردم .
-
تعداد تشکر ها از OmidX به دلیل پست مفید
-
March 31st, 2016, 02:08
سلام یکی از دوستای من سایت خارجی داشت که هلند بود و راضی بود به شما هم پیشنهاد میکنم
-
تعداد تشکر ها از M_Piyer به دلیل پست مفید
-
March 31st, 2016, 02:12

نوشته اصلی توسط
OmidX
مشکلی با ایران ندارن ، ولی از نظر هزینه ای یک مقدار هزینه هاشون بالاست ، برای همین هم اول اکاتل رو پیشنهاد کردم .
پس بهترین راه اینه که توسط farhadexchange از اکاتل خرید کرد فقط نمیدونم کیفیتش برای حدمات هاستینگ و مجازی سازی و قوانینشون چطور هست اگر ممکنه توضیح بدید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
M_Piyer
سلام یکی از دوستای من سایت خارجی داشت که هلند بود و راضی بود به شما هم پیشنهاد میکنم
شاید برای کارهای سنگین مناسب نباشه
-
-
March 31st, 2016, 02:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
innocent
پس اگه شکایتی تنظیم بشه ممکنه دردسر بشه؟
ابیوز ها به چه شکله؟ساپند؟پاک کردن اکانت؟حذف فایل؟
بله 100% زمانی که از سایت یا لینک دانلود یا ... شکایتی بشه دیتاسنتر اخطار میده و درجه اهمیت داره اون اخطار 24 ساعت زمان رفع دارد یا پاسخ گویی و رفع داربد.
که اگر مهم باشد درجه اهمیت شکایت به خاموش مسدود شدن کل سرور از خارج از شبکه دیتاسنتر منجر میشه.
و خیلی هم مهم تر باشه اون شرکت میتواند از شما بر اساس اطلاعاتی که در پنل دیتاسنتر دارید شکایت کند و به دادگاه بکشاند فردی که صاحب پنل هست اگر واقعی و در کشوری باشد که بتوان به محاکمه کشانده شود.
تا الان وب مستری های ایرانی چنین اتفاقانی نیفتاده واسشون خوشبختانه چون ایرانه
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
-
تعداد تشکر ها از websazha به دلیل پست مفید
-
March 31st, 2016, 02:31

نوشته اصلی توسط
websazha
بله 100% زمانی که از سایت یا لینک دانلود یا ... شکایتی بشه دیتاسنتر اخطار میده و درجه اهمیت داره اون اخطار 24 ساعت زمان رفع دارد یا پاسخ گویی و رفع داربد.
که اگر مهم باشد درجه اهمیت شکایت به خاموش مسدود شدن کل سرور از خارج از شبکه دیتاسنتر منجر میشه.
و خیلی هم مهم تر باشه اون شرکت میتواند از شما بر اساس اطلاعاتی که در پنل دیتاسنتر دارید شکایت کند و به دادگاه بکشاند فردی که صاحب پنل هست اگر واقعی و در کشوری باشد که بتوان به محاکمه کشانده شود.
تا الان وب مستری های ایرانی چنین اتفاقانی نیفتاده واسشون خوشبختانه چون ایرانه

ینی بعد از 24 ساعت اگه مشکل رفع نشه دیگه سرور روشن نمیشه ؟ هیچی دیگه پس اعتبار میره زیر سئوال
-