-
March 31st, 2016, 02:09
عضو دائم
پاسخ : هاستینگ ها با این وضع بکجا میروند؟
سلام ، استارتر عزیز بازار هاستینگ واقعا خراب هست ، من خودم سعی کردم نه افزایش قیمت داشته باشم و نه کاهش قیمت ، قیمت ها رو در دو سال و نیم گذشته ثابت نگه داشتم ، با وجود اینکه خب ، بازار ارز اونقدر ها هم ثابت نبوده .
قبول کنید ک بعضی از هموطن های ما فقط دنبال ارزون تر بودن هستن و اصلا کیفیت براشون مهم نیست ، یعنی میگردن میگردن یکجا ک قیمت در پایین ترین حد ممکن بود ، میرن از اون جا خرید میکنن و حس خوب زرنگی هم بهشون دست میده ، در صورتیکه شاید بزرگترین کلاه سرشون رفته باشه و ماه بعد یا دو ماه بعد ب مشکل میخورن ، چرا ؟! چون سرویس دهنده گرامی رو هارد ساتا برداشته ۳۰ سرور مجازی ساخته و اینقدر اور سل کرده ک کیفیت در حد همون قیمت پایین باشه .
ضمنا خیلی ها هم ک این وسط دلال ن ، من خودم مشتری داشتم یکجا ۲۰ سرور سفارش داد ، ک بعد مشخص شد هر کدوم رو با ۵۰۰۰ تومن بالاتر تو همین انجمن یا انجمن نوفیلـتر فروخته ! :| ، هر چند ک شاید ب من ربطی نداشته باشه ، چون ابیوزی براش نیومده ک بخوام دخالت کنم ، ولی خب دلال بازی هم زیاد هست تو این صنف !
درباره سرور های مارکتی هم ک ب نظر من خریدار خودش باید عاقل باشه و با بررسی مشخصات سرور اصلی ، سمت کسانی ک رو این سرور ها دارن سرویس دهی میکنن نره ... هر چند ک خیلی تابلو هستن مارکتی ها .
با تشکر ...
-
تعداد تشکر ها ازOmidX به دلیل پست مفید
-
March 31st, 2016 02:09
# ADS
-
March 31st, 2016, 02:26

نوشته اصلی توسط
OmidX
سلام ، استارتر عزیز بازار هاستینگ واقعا خراب هست ، من خودم سعی کردم نه افزایش قیمت داشته باشم و نه کاهش قیمت ، قیمت ها رو در دو سال و نیم گذشته ثابت نگه داشتم ، با وجود اینکه خب ، بازار ارز اونقدر ها هم ثابت نبوده .
قبول کنید ک بعضی از هموطن های ما فقط دنبال ارزون تر بودن هستن و اصلا کیفیت براشون مهم نیست ، یعنی میگردن میگردن یکجا ک قیمت در پایین ترین حد ممکن بود ، میرن از اون جا خرید میکنن و حس خوب زرنگی هم بهشون دست میده ، در صورتیکه شاید بزرگترین کلاه سرشون رفته باشه و ماه بعد یا دو ماه بعد ب مشکل میخورن ، چرا ؟! چون سرویس دهنده گرامی رو هارد ساتا برداشته ۳۰ سرور مجازی ساخته و اینقدر اور سل کرده ک کیفیت در حد همون قیمت پایین باشه .
ضمنا خیلی ها هم ک این وسط دلال ن ، من خودم مشتری داشتم یکجا ۲۰ سرور سفارش داد ، ک بعد مشخص شد هر کدوم رو با ۵۰۰۰ تومن بالاتر تو همین انجمن یا انجمن نوفیلـتر فروخته ! :| ، هر چند ک شاید ب من ربطی نداشته باشه ، چون ابیوزی براش نیومده ک بخوام دخالت کنم ، ولی خب دلال بازی هم زیاد هست تو این صنف !
درباره سرور های مارکتی هم ک ب نظر من خریدار خودش باید عاقل باشه و با بررسی مشخصات سرور اصلی ، سمت کسانی ک رو این سرور ها دارن سرویس دهی میکنن نره ... هر چند ک خیلی تابلو هستن مارکتی ها .
با تشکر ...
موضوع رو باید طوری در نظر بگیرید که واقعاً درک کنید همه در حد ارائه دهندگان خدمات نیستن و این چیزارو نمیدونن بلکه فقط کلاینت محسوب میشن و نه بیشتر
این شما مدیران وبهاستینگ هستید که باید درخواست انجمن اطلاع رسانی کنید تا بعد از ایجاد شدن این انجمن همه متوجه سرور بی کیفیت ارزون و با کیفیت منصفانه بشن
-
-
April 1st, 2016, 02:22
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
OmidX
با تشکر ...
درست هست بازار خرابه ولی مقصر اصلی خرابی خود سرویس دهندگن گرامی هستن که بیشتر برای جلب رضایت مشتری اینده سرویس دهی رو خراب میکنن
برای ثابت نگهداشتن قیمت هم خوب کاری هست ولی اینکه پایین و بالا بودن ارز بخواد روی قیمت تاثیر بگذاره کمتر باید دیده بشه اصولا باید پول علم رو خورد نه پول سود سرویس رو
ار نظر دلال هم که شما فرمودین تخفیفی هست که بیش از حد به مشتری داده میشه و این مدلی میشه و اصولا کمتر دیده میشه
اون اشخاصی هم که فرمودین دنبال ارزونترین جا هستن شک نکنید دوستان و عزیزان فصلی هستن که ادامه نمیدن کارشون رو یا اگر بدن دائم نیست
سرور های مارکتی هم که فرمودین بیشتر بخاطر اینکه دوستان عزیز میان ازشون تعریف میکنن
مشکل اینجاس که دوستانی که افر میدن از کیفیتی میگویند که وجود خارجی ندارد بخاطر همین بیشتر فریب میدن تا اینکه واقعیت رو بگن
---------

نوشته اصلی توسط
live
موضوع رو باید طوری در نظر بگیرید که واقعاً درک کنید همه در حد ارائه دهندگان خدمات نیستن و این چیزارو نمیدونن بلکه فقط کلاینت محسوب میشن و نه بیشتر
این شما مدیران وبهاستینگ هستید که باید درخواست انجمن اطلاع رسانی کنید تا بعد از ایجاد شدن این انجمن همه متوجه سرور بی کیفیت ارزون و با کیفیت منصفانه بشن
حرف شما متین ولی خب گاهی اوقات کاربر هم باید ببیند حرف چه کسی منطقی هست
بنده با این حال که مشاوره کردم بعضی از دوستان رو ولی از من درخواست مارکتی کردن با اینحال که ناراضی بودم برایشان تهیه کردم ولی اخر دست با مشکلاتی روبه رو شدن که حد نداشت
چون از نگاه منطق جلو نرفتن و تعریف های زیادی که شنیده بودن رو روند ایندشون گذاشته بودن
دارای نماد اعتماد --- Skype:host_net9 TEL:09360011171
تعمیرتخصصی نوت بوک - PC شماره ثبت 11009
-