نوشته اصلی توسط
OmidX
سلام ، استارتر عزیز بازار هاستینگ واقعا خراب هست ، من خودم سعی کردم نه افزایش قیمت داشته باشم و نه کاهش قیمت ، قیمت ها رو در دو سال و نیم گذشته ثابت نگه داشتم ، با وجود اینکه خب ، بازار ارز اونقدر ها هم ثابت نبوده .
قبول کنید ک بعضی از هموطن های ما فقط دنبال ارزون تر بودن هستن و اصلا کیفیت براشون مهم نیست ، یعنی میگردن میگردن یکجا ک قیمت در پایین ترین حد ممکن بود ، میرن از اون جا خرید میکنن و حس خوب زرنگی هم بهشون دست میده ، در صورتیکه شاید بزرگترین کلاه سرشون رفته باشه و ماه بعد یا دو ماه بعد ب مشکل میخورن ، چرا ؟! چون سرویس دهنده گرامی رو هارد ساتا برداشته ۳۰ سرور مجازی ساخته و اینقدر اور سل کرده ک کیفیت در حد همون قیمت پایین باشه .
ضمنا خیلی ها هم ک این وسط دلال ن ، من خودم مشتری داشتم یکجا ۲۰ سرور سفارش داد ، ک بعد مشخص شد هر کدوم رو با ۵۰۰۰ تومن بالاتر تو همین انجمن یا انجمن نوفیلـتر فروخته ! :| ، هر چند ک شاید ب من ربطی نداشته باشه ، چون ابیوزی براش نیومده ک بخوام دخالت کنم ، ولی خب دلال بازی هم زیاد هست تو این صنف !
درباره سرور های مارکتی هم ک ب نظر من خریدار خودش باید عاقل باشه و با بررسی مشخصات سرور اصلی ، سمت کسانی ک رو این سرور ها دارن سرویس دهی میکنن نره ... هر چند ک خیلی تابلو هستن مارکتی ها .
با تشکر ...