بنظر شما Vmware server رو کدوم پلت فرم ها لینوکسی نصب کنم بهتره من می خواهم سبک باشه امنیت برام مهم نیست
ممنون
بنظر شما Vmware server رو کدوم پلت فرم ها لینوکسی نصب کنم بهتره من می خواهم سبک باشه امنیت برام مهم نیست
ممنون
منظورتون از platform لینوکس دقیقا چیه ؟ platform های سخت افزاری ؟ platform های نرم افزاری ؟ platform های ...
راجع به چه platform بحث میکنید ؟
اگه منظورتون اینه که روی لینوکس نصب کنید یا ویندوز
هیچ کدام
بهترین کار اینه که از سیستم عامل خود وی ام ور : ESXi استفاده کنید که واقعا بهتر از وی ام ور سرور هست
Stable ترین بستر سیستم عامل برای VMWare Server 2 به نظرم من Centos نسخه 32 بیتی است. من تجربه کار با Debian و Ubuntu و نسخه های 64 بیتی را هم دارم؛ اما Centos 32bit Edition را بهتر دیدم.
VMWare ESXI هم که یک داستان کاملاً جدا برای خودش دارد.
Vmvare Server اصلان پیشنهاد نمیشه .
مجازی سازهای که پیشنهاد میکنم. ESXi - Hyper-V - Proxmox که vps ها رو اختصاصی میدن و پایداری بالا تری دارن. Xen Citrix هم پینهاد نمیکینم چون اگه کرش بشه تو ادد کردن هارد خیلی مشکلات داره که شاید دیگه اطلاعات نجات پیدا نکنه.
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)