بنده بیش از 2 سال هست که خارج از ایران فعالیت می کنم دوست عزیز

و با بسیاری از سرویس دهنده های مختلف از هاستینگ گرفته تا فایل شرینگ ها و حتی همون سایت های وارز در ارتباط هستم .
بنده دوستانی دارم که سایت های وارز شناخته شده ای دارند
حالا شما که ظاهرا فعال هستید در این زمینه میتونید به من بگید کدوم یکی از همون سایت ها وارزی که میگید با مشکل روبرو شده برای دریافت پول از کاربران خودش؟
پیپال قوانین خودش رو داره و طبق قوانین جلو میره حالا این که مربوط به چه کشوری هست و ... بحث جدایی داره
در حال حاظر شناخته شده ترین ترکر های وارز دنیا از کاربران بدون مشکل پول دریافت می کنند
از پیپال نباشه از سرویس های دیگه استفاده می کنند.
شما اصلا با فرهنگ وارز در کشور های مختلف آشنا هستید؟ میدونید مردم کشور های مختلف چه دیدی دارند؟ در جریان برخورد های قانونی که با این سرویس ها انجام میشه در کشور های مختلف هستید؟
بنده بعید میدونم !!
در تمام دنیا حتی اون آمریکا و سوئدی که شما میگید میتونید فعالیت تجاری داشته باشید بدون شرکت، مدرک یا ...
این که می خواید از چه سرویس هایی استفاده کنید انتخاب عمل با خودتون هست دوست عزیز
هر سرویسی در کشور های مختلف طبق قوانینی عمل می کنه که تنوع اون ها بسیار مختلف هست و شما میتونید تصمیم بگیرید که چطور فعالیت کنید و طبق چه قانونی پیش برید.
اگر پیپال میخواید پس طبق اون قانون پیش میرید
اگر وبمانی میخواید پس طبق اون قانون پیش میرید
اگر بیت کوین میخواید طبق اون قانون پیش میرید
مسئله اینجاست دید شما توی یک زاویه بسیار بسته هست و فقط خودتون، شرایط و تصمیمات خودتون رو میبینید و انتظار دارید بر مبنای اون برای کل جامعه قانون نوشته بشه که اگر خود خواهی و عدم شناخت از محیط وب نباشه بدون شک یک عمل سلیقه ای هست که قبلا توضیح دادم
مسئله اینجاست نحوه فعالیت یک سرویس، یک گروه، یک شخص و یک قشر هیچ اهمیتی نداره دوست عزیز
تنها شرایطی میتونه منجرب به بوجود اومدن یک قانونی بشه که در تمام دنیا ثابت هست مثل آموزش ساخت بمب یا کپی رایت که همه ما میدونیم در مورد کپی رایت با این همه سخت گیری ها هنوز هم که هنوزه جلوش گرفته نشده و باز هم سرویس های مختلفی ارائه میشه و کاربران با اعتماد کامل ازش استفاده می کنند.
لطفا یکم دیدتون رو بازتر کنید دوست عزیز
درباره اینترنت و وب هست که داریم صحبت می کنیم نه یک محله