ببینید دوست عزیز نه به حرف شماست نه به حرف من نه به حرف کل وبمستران فعال در وب ایران.
تو جامعه ای که *****ینگ یک امر طبیعی هست و هیچکس هم صداش در نمیاد هیچ امیدی به وضعیت مناسب نیست
مسئله اینجاست همه جای دنیا *****ینگی اگر هست روی محتوایی هست که ممکن هست به جامعه ضربه وارد کنه
به عنوان مثال سایت های آموزش ساخت بمب و ... همه جای دنیا بسته هست و یک امر کاملا طبیعی هست و یک فرد عادی نیازی نداره تا چنین چیز هایی رو بدونه چرا که اگر بدونه میتونه خسارت های زیادی به کل یک جامعه وارد کنه.
ولی وقتی بحث از *****ینگ میشه و شما میگید سایت های غیر اخلاقی و غیر اسلامی باید بسته بشند خوب معلومه یکی هم پیدا میشه میکه هاستینگ های فلان هم باید ***** بشن
یکی دیگه میاد میگه درگاه ها باید ***** بشند
یکی دیگه میاد میگه سایت های موزیک باید ***** بشند
همین یکی دیگه ها در نهایت به جایی میرسه که چیزی برای باز گذاشتن وجود نداره
*****ینگ توی یک جامعه مسئله سلیقه ای نیست دوست عزیز ولی متاسفانه در کشور ما به صورت سلیقه ای انجام میشه.
شما میگید مسائل غیر اسلامی خوب بنده شاید اصلا دینم اسلام نباشه. چه گناهی کردم که باید دچار سلیقه شما باشم؟
یکی میاد میگه به نظر من موزیک حرامه. بنده که این مسئله رو قبول ندارم چرا باید به مشکل بخورم؟
این میشه عمل سلیقه ای که دقیقا در *****ینگ ما در حال انجام هست و هیچکس هم صداش در نمیاد.
همه جای دنیا یک استانداردی برای *****ینگ وجود داره و در کنار اون ابزاری برای والدین و همچنین مسائل آموزشی برای بزرگ سالان و سن های پایینتر. ولی متاسفانه در کشور ما از جیب من و شما مالیات میگیرند و این مالیات رو صرف کار بیهوده و پر هزینه ای مثل *****ینگ می کنند.
تا زمانی که تعریف از *****ینگ داخل کشور به این صورت فعلی که هرکی یک نوع محتوایی رو نامناسب میدونه و اعتقاد به وجود *****ینگ روی اون مطالب بدون در نظر گرفتن سایر افراد جامعه و تفکر های مختلف داره وضع بهتر نمیشه دوست عزیز
از طرفی همه ما می دونیم چه افرادی روی کار هستند و سطح درک و سوادشون در چه حدی هست
پس خودتون رو خسته نکنید.
تاریخ این کشور چندین سال پیش نتیجه *****ینگ رو مشخص کرد ولی آقایون هنوز نتونستند عبرت بگیرند