-
September 22nd, 2010, 02:07
نحوه جلوگیری از هرزنامه ها
سلام
من در سرورم از کجا می تونم بفهم که مثلاً کدوم سایت با استفاده از هاست ایمیل های هرزنامه ارسال می کنه ؟
اصلاً این موضوع ایمیل چیه ؟ مثلاً ایمیل گروهی ارسال می کنند و سرور یا دیتاسنتر میاد هشدار می ده که اکانت رو می بندیم
کلاً ممنون میشم در این باره توضیحاتی بدید از پایه میخوام بدونم اساس این چیه
---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------
از کدوم قسمت مدیریت کنم ایمیل ها رو ؟ یه سایتی چیزی هست که مثلاً آی پی سرور رو بدی مثلاً بگه کدوم سایت روی سرور داره هرزنامه ارسال می کنه ؟
---------- Post added at 02:07 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------
بالا بیا تاپیک جان
-
-
September 22nd, 2010 02:07
# ADS
-
September 22nd, 2010, 05:07
پاسخ : نحوه جلوگیری از هرزنامه ها
سوال خودتون رو دقیقا مشخص میکنید ؟ جلوگیری از اسپم یا track کردن اسمپر روی سرور ؟
جلوگیری از ارسال SPAM ؟؟ = اعمال محدودیت ارسال ایمیل برای هر کاربر و برنامه های کمکی مثل Spam Assassin
موضوع ایمیل چیه ؟؟ = معمولا در subject اون مشخص شده ( شوخی میکنم ... :دی)
- ارسال ایمیل گروهی در اکثر موارد نوعی SPAM محسوب میشه و در تمام دنیا ارسال Spam خلاف قوانین هست و با اون برخورد میشه .
توضیح از پایه برای اینکه بدونید اساس چیست : اسپم - ویکیپدیا
مدیریت ایمیل هم در WHM از قسمت : service configurition / exim configuration editor انجام میشه .
سوال رو جزئی تر بپرسید ، در خدمتتون هستم .
* بالا بیا تاپیک جان = خلاف !
---------- Post added at 04:07 AM ---------- Previous post was at 02:49 AM ----------

نوشته اصلی توسط
online24
مطالعه این مقاله به تمامی دوستان توصیه میشه .
مخصوصا این قسمت :
اسپم انجمنی
اسپم انجمنی نوعی از اسپم است که در انجمنهای گفتگو بسیار مشاهده میشود و گاه به عنوان یک
معضل و در جایی به عنوان سرگرمی تلقی میشود.
در این انجمن معضلیست ...
-
تعداد تشکر ها از Online24 به دلیل پست مفید