-
October 8th, 2013, 00:21
پاسخ : سامانه ساده پرداز برای استفاده از پرداخت آنلاين زرين پال

نوشته اصلی توسط
mtdesign
سلام وقتتون بخیر ...
اول از هر حرف دیگه ای اجازه بدید بگم باور کنید تمام صفحات این تاپیک و تاپیک مشابه رو بررسی کردم ولی مشکل مشابه پیدا نکردم .
مشکل من ارور 500 موقع ورود به صفحه پرداخته ... اصولا میدونیم که ارور 500 بخاطر مشکلات اکسس یعنی فایل htacsess هستش .
این فایل رو من کاملا صحیح و بدون ایراد آپلود کردم ، تو همه دایرکتری ها هم موجوده ... اما باز هم ارور 500 رو نمایش میده ، وفتی اسم فایل acsess رو ویرایش میدم ، صفحه لود میشه اما بدون استایل این یعنی 100% مشکل از فایل htacsess موجود تو فولدره...
حالا از شما بزرگواران مطلع می خوام بپرسم، چجوری این فایل رو ویرایش کنیم گه ارور شماره 500 نمایش داده نشه؟؟؟
چجوری باید این مشکل رو حل کنیم ؟!
soap روی سرورتون نصب هست ؟
در تيکت درخواست درگاه پرداخت پيگيری کنيد همکاران به صورت مرحله به مرحله شما رو راهنمائی ميکنن.
-
تعداد تشکر ها از samansystems به دلیل پست مفید
-
October 8th, 2013 00:21
# ADS
-
October 23rd, 2013, 15:13
عضو جدید
دوستان من نصب کردم ولی وقتی یوزر و پسورد پیش فرض رو میزنم بازم میاد توی همون صفحه و یوزر پس می خواد(خطای اشتباه نمیده)
مشکل چیه؟
-
تعداد تشکر ها از 2244 به دلیل پست مفید
-
March 28th, 2016, 13:51
با سلام
من همۀ کارهاشو انجام دادم و الان در مرحلۀ ورود به پنل مديريت هستم.
گفته شده در بخش ایمیل باید نوشته بشه you@yoursite.com.. من یک ساب دامین pay درست کردم..پس می دونم که در بخش yoursite.com باید بنویسم pay.mywebsite.ir
اما نمی دونم بجای you باید چی بنویسم
منظور ازyouچیست؟
-
-
March 28th, 2016, 17:03
با سلام
برای اولين بار که لاگين ميکنيد ايميل رو دقيقا you@yoursite.com
ثبت کنيد.
اگر مشکلی بود داخل سايت تيکت باز کنيد همکاران راهنمائی ميکنن.
-
-
March 28th, 2016, 17:05

نوشته اصلی توسط
samansystems
با سلام
برای اولين بار که لاگين ميکنيد ايميل رو دقيقا you@yoursite.com
ثبت کنيد.
اگر مشکلی بود داخل سايت تيکت باز کنيد همکاران راهنمائی ميکنن.
سلام. خیلی ممنونم. راهنمایی تون عالی بود.
سوال بعدیم اینه که چجوری می تونم محتوای فرم رو تغییر بدم؟. درابتدای فرم نام و نام خانوادگی و همچنین ایمیل رو خواسته، من قصد دارم این دو مورد رو از فرم حذف کنم. راهش چیه دوست عزیز؟
-
-
March 28th, 2016, 17:11

نوشته اصلی توسط
hamid32264
سلام. خیلی ممنونم. راهنمایی تون عالی بود.
سوال بعدیم اینه که چجوری می تونم محتوای فرم رو تغییر بدم؟. درابتدای فرم نام و نام خانوادگی و همچنین ایمیل رو خواسته، من قصد دارم این دو مورد رو از فرم حذف کنم. راهش چیه دوست عزیز؟
سلام
اين مورد نياز به آشنائی با php و برنامه نويسی هست.
اگر نياز به فرم های اختصاصی داريد از نرم افزار های فرم ساز و پرداخت استفاده کنيد و يا از يک برنامه نويس کمک بگيريد.
-
-
March 28th, 2016, 18:02

نوشته اصلی توسط
samansystems
سلام
اين مورد نياز به آشنائی با php و برنامه نويسی هست.
اگر نياز به فرم های اختصاصی داريد از نرم افزار های فرم ساز و پرداخت استفاده کنيد و يا از يک برنامه نويس کمک بگيريد.
من هیچی از PHP نمی دونم. با کسب معلومات از مندرجات وب هاستینگ تاک تا همینجا پیش رفتم و فرم ساده رو در وب سایتم راه انداختم.. اما اگر اطلاعات مربوط به فرم در یه فایل php با نام خاصی هست که همین الان در هاست سایت آپلود شده، لطفاً فقط اسم اون فایل بهم بگید، فکر کنم خودم بتونم ادیتش کنم.. مرسی..
- - - Updated - - -
من از فرم "محصول دار" هم استفاده می کنم. اونجا در فرم بجای "محصول" نوشته شده "مجصول"..بجای "ح" نوشته "جیم"..این رو چجوری می تونم تصحیح کنم.؟؟
-
-
April 12th, 2016, 18:35
سلام
من بعد از نصب این اخطارو دریافت میکنم
Not Found Error: The requested address '/' was not found on this server.
مشکل در کانفیگ هست
توی کدهای مروبط به اتصال به دیتابیس باید کدوما تغییر کنن ؟
چرا محلی برای وارد کردن یوزر دیتابیس نیست ؟
در قسمت لاگین باید دقیقا چی نوشت ؟
-
-
April 16th, 2016, 22:47
با سلام خدمت شما . منم صفحه سفید میاد . soap نصبه . debug رو هم فعال کردم . این ارور میده
Fatal error: Uncaught SoapFault exception: [WSDL] SOAP-ERROR: Parsing WSDL: Couldn't find <definitions> in 'http://www.zarinpal.com/WebserviceGateway/wsdl' in /home4/elcoyote/public_html/pay/app/controllers/components/zarinpal.php:10 Stack trace: #0 /home4/elcoyote/public_html/pay/app/controllers/components/zarinpal.php(10): SoapClient->SoapClient('http://www.zari...', Array) #1 /home4/elcoyote/public_html/pay/cake/libs/controller/component.php(242): ZarinpalComponent->ZarinpalComponent() #2 /home4/elcoyote/public_html/pay/cake/libs/controller/component.php(80): Component->_loadComponents(Object(UsersController)) #3 /home4/elcoyote/public_html/pay/cake/libs/controller/controller.php(413): Component->init(Object(UsersController)) #4 /home4/elcoyote/public_html/pay/cake/dispatcher.php(224): Controller->constructClasses() #5 /home4/elcoyote/public_html/pay/cake/dispatcher.php(211): Dispatcher->_invoke(Object(UsersController), Array) #6 /home4/elcoyote/public_html/pay/app/webroot/index.php(88): Dispatcher->dispatch(NULL) #7 { in /home4/elcoyote/public_html/pay/app/controllers/components/zarinpal.php on line 10
-
-
April 16th, 2016, 23:40
لطفا نسخه بروز شده رو از آزمايشگاه زرين پال دريافت کنيد.
-