نقل قول نوشته اصلی توسط majid4040 نمایش پست ها
جناب!
من تاپیک زدم قرار نیست که تو تاپیک جای آفر اسپم بفرستین
مثل این هست که من بیام تو تاپیک های شما این کار رو بکنم
اول اینکه من چیزی رو مفت نخواستم!
من وی پی اس واسه یه کار خیلی خیلی ساده میخوام نه بالا اوردن یه سایت حجیم که بیام چند صد هزار تومن هزینه بپردازم فکر میکنم توضیح من به همین اندازه کافی باشه که دو سرور تهیه کردم مجموع 600 هزار بدون کانفیگ هر ماه دارم پرداخت میکنم
من تو این موندم شما1 دقیقه به چشمان مبارک! زحمت نمیدی ببینی اصلا من چی نوشتم بعد شمشیر از رو ببندی اینجا چند تاپیک اسپم زدی
هر ادمی تو بازار واقعی یا بازار مجازی میگردهچیزیو که میخواد پیدا میکنه
مد شده شما چند جا دیگه هم دیدم همینطوری تاپیک گذاشتی بدون اینکه ببینی استارتر اصلا چی نوشته
من اصلا منظورم شما استارتر نبودی و روی صحبتم همیشه با فروشنده ها و همکاران خودم هست که دارن در شیفت شب کارخونه مزمز فعالیت می کنند . چون هزینه هایی که پیشنهاد میدن دقیقا با تولیدات چیپس و پفک برابری داره

دلیل اینکه ساکت نمیشینم ومثل بقیه و اکثرا در حال اعتراض به این نحوه فروش هستم و شما چند جای دیگه دیدی من اعتراض کردم همینه که دوست ندارم یک سال دیگه مجبور شم این شغل رو کنار بزارم به خاطر فروش اشتباه همکاران بچه سال و بدون فکرم

شما وی پی اس برای یک کار ساده میخوای و هزینه خاص خودش رو داره و حق این رو دارین به طبع نیاز خودتون تهیه کنید . یک موردی که مقرون به صرفه باشه و پاسخگوی کار شما . اما رقم های پیشنهادی همکاران بنده بسیار تعجب آور هست . چون این رقم ها از آی پی های بنده ارزونتره . به این صورت که اگر من سرور اختصاصی رو کنار بزارم و از این همکاران سرور مجازی تهیه کنم برام به صرفه تره

کمی عاقلانه تر فکر کنید . کیفیت و صداقت رو به قیمت فروختن اوج بی انصافیست