-
March 26th, 2016, 21:10
پاسخ : چرا وای فای به راحتی هک میشود؟
Mac F1ltering هم فعال کنید داخل روتر .
اگر روتر شما قسمتی به نام Max Client داره اونو روی 1 برای یک دستگاه بصورت همزمان متصل باشه / 2 باشه دو دستگاه میتونه و ...
و توصیه ای که میشه DHCP رو غیر فعال کنید و بصورت دستی IP بدهید .
مورد آخر SSID رو Hidden کنید .
-
تعداد تشکر ها ازRoot ~:# به دلیل پست مفید
-
March 26th, 2016 21:10
# ADS
-
March 26th, 2016, 21:36
دوستان یکی از شایع ترین راه های نفوذ به شبکه ی وای فای از طریق WPS انجام میشود !
کار خاصی انجام نمیشه ! فقط یه کرکر هست که کد WPS رو حدس میزنه ! تموم شد رفت ... کار خاصی هم نیست
میتونید از Custom WPS Code استفاده کنید و یه کد دلخواه بدید
یا کلا WPS رو خاموش کنید.
-
تعداد تشکر ها ازrastindata به دلیل پست مفید
-
March 26th, 2016, 22:04
عضو انجمن
بهترین راه مک ***** هست، البته انم راه نفوذ داره
-
تعداد تشکر ها ازm2n به دلیل پست مفید
-
March 26th, 2016, 23:09
عضو انجمن
1- در مورد این که چرا فقط با گوشی روت میشه وای فای، دلیلش رو گفتن و دیگه نیازی به توضیح بیشتر نیست. البته در صورت تمایل، توضیحات بیشتر در تاپیک نوشته میشه.
اصلی ترین دلیلش اینه که در حالت روت به همه چیز گوشی دسترسی دارید و صفر تا صد گوشی زیر دست شماست و در نتیجه میشه به شبکه ها نفوذ کرد.
2- اسم اپلیکیشن رو هم میدونم. البته اینی که نام میبرم، امتحان خودش رو واقعا پس داده و به تمامی wpa ها نفوذ میکنه. از بردن نام اپلیکیشن هم معذورم به دلایل اخلاقی.
3- نوع رمز گذاری شبکه تون رو wpa2 قرار بدید تا دیگه با گوشی نشه بهش نفوذ کرد. با اندروید و آی او اس و با اپلیکیشن های موجود در اینترنت نمیشه به این نوع شبکه نفوذ کرد. البته اپلیکیشن ها و روش های priv8 جای خود دارد که بحثش این جا نیست.
هم چنین wps رو از طریق آی پی مودم خاموش کنید و رمز آی پی رو هم تغییر بدید و مک فیل تر قرار بدید در مودم.
اما حالا که تاپیک رو دیدم، بد نیست یه موردی رو بگم و اون هم اینه که واقعا ایرانی ها جنبه ی دانش هک و امنیت شبکه رو ندارن! فکر کنم میتونید به راحتی در اطراف تون و حتی درون خودمون هم ببینیم و ببینید!
کافیه به یکی بگید بده گوشیتو روت کنم تا بتونی به هر گوشی و شبکه ای نفوذ کنی و هکش کنی. طرف دو دستی که چه عرض کنم، چهار نعل میاد گوشیشو بهت میده تا بتونه هک کنه.
یعنی این مورد رو خیلی زیاد دیدم که گفتم.
نکته ی آخر: استارتر گرامی، لطفا اطلاعات و دانش تون در زمینه ی امنیت شبکه و هک رو افزایش بدید و امنیت دستگاه های خودتون رو افزایش بدید تا، رک بهتون بگم، افراد سود جو و فرصت طلب دیگر نتونن به شبکه ی شما نفوذ کنند.
امیدوارم این مساله باعث بشه به دنبال افزایش آگاهی های خودتون باشید. انجمن آشیانه هم میتونه کمک شایانی در این زمینه به شما بکنه.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از SaeedFazlollahzadeh به دلیل پست مفید
-
March 27th, 2016, 00:08

نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
این روز ها نرم افزار هایی روی گوشی های اندرویدی پیدا میشه که راحت وای فای رو هک میکنن
امروز یه نفر با چند گوشی به راحتی وای فای من رو هک کرد که خیلی برام عجیب بود
اسم نرم افزار رو نمیگم تا سو استفاده نشه...
اما چند سوال برام پیش اومده:
۱- چرا این نرم افزار ها فقط با گوشی های روت شده کار میکنه؟؟؟
۲- دقیقا روش این نرم افزار ها چیه و چگونه پسورد وای فای رو بیرون میکشن؟
این نرم افزارها فقط مربوط به گوشی های روت شده نیست و در غیرروت هم کارمیکند(در واقع این نرم افزار با باگ wps مودم متصل میشوند ) با این تفاوت که در دیوایس های روت،نرم افزارهایی مثل busybox پسورد های ذخیره شده wifi را به صورت decode قابل مشاهده میکند - به همین دلیل نیاز به روت دارند -
در واقع شما درصورتی که wps را غیرفعال کنید و از wpa2 با پسورد مناسب استفاده کنید میزان هک به حداقل میرسد(البته بازهم با یک سری متدها قابل نفوذ است که البته کارهر کسی هم نیست! )
CloudHa
7079 2842 021
93 600 73 0913
-
تعداد تشکر ها از yourhosting به دلیل پست مفید
-
March 27th, 2016, 00:12
عضو جدید
دلیل اش خود شما هستید و بس شما اگه فریم ورک مودمتون رو اپدیت کنید باگ ها پچ شده و دیگه مودم تون هک نمیشه فریم ورک های توسط سازنده مودم ارایه میشه دکوری نیستش به یه درد های میخواره
-
تعداد تشکر ها از djmojtaba به دلیل پست مفید