1- در مورد این که چرا فقط با گوشی روت میشه وای فای، دلیلش رو گفتن و دیگه نیازی به توضیح بیشتر نیست. البته در صورت تمایل، توضیحات بیشتر در تاپیک نوشته میشه.
اصلی ترین دلیلش اینه که در حالت روت به همه چیز گوشی دسترسی دارید و صفر تا صد گوشی زیر دست شماست و در نتیجه میشه به شبکه ها نفوذ کرد.
2- اسم اپلیکیشن رو هم میدونم. البته اینی که نام میبرم، امتحان خودش رو واقعا پس داده و به تمامی wpa ها نفوذ میکنه. از بردن نام اپلیکیشن هم معذورم به دلایل اخلاقی.
3- نوع رمز گذاری شبکه تون رو wpa2 قرار بدید تا دیگه با گوشی نشه بهش نفوذ کرد. با اندروید و آی او اس و با اپلیکیشن های موجود در اینترنت نمیشه به این نوع شبکه نفوذ کرد. البته اپلیکیشن ها و روش های priv8 جای خود دارد که بحثش این جا نیست.
هم چنین wps رو از طریق آی پی مودم خاموش کنید و رمز آی پی رو هم تغییر بدید و مک فیل تر قرار بدید در مودم.
اما حالا که تاپیک رو دیدم، بد نیست یه موردی رو بگم و اون هم اینه که واقعا ایرانی ها جنبه ی دانش هک و امنیت شبکه رو ندارن! فکر کنم میتونید به راحتی در اطراف تون و حتی درون خودمون هم ببینیم و ببینید!
کافیه به یکی بگید بده گوشیتو روت کنم تا بتونی به هر گوشی و شبکه ای نفوذ کنی و هکش کنی. طرف دو دستی که چه عرض کنم، چهار نعل میاد گوشیشو بهت میده تا بتونه هک کنه.
یعنی این مورد رو خیلی زیاد دیدم که گفتم.
نکته ی آخر: استارتر گرامی، لطفا اطلاعات و دانش تون در زمینه ی امنیت شبکه و هک رو افزایش بدید و امنیت دستگاه های خودتون رو افزایش بدید تا، رک بهتون بگم، افراد سود جو و فرصت طلب دیگر نتونن به شبکه ی شما نفوذ کنند.
امیدوارم این مساله باعث بشه به دنبال افزایش آگاهی های خودتون باشید. انجمن آشیانه هم میتونه کمک شایانی در این زمینه به شما بکنه.
موفق باشید