-
March 24th, 2016, 23:44
-
تعداد تشکر ها ازsecureconfig به دلیل پست مفید
-
March 24th, 2016 23:44
# ADS
-
March 26th, 2016, 19:00
عضو دائم
پاسخ : فروش اسکریپت درگاه پرداخت واسط - با امکانات عالی

نوشته اصلی توسط
Santourio
اگر یک برنامه نویس باشید با توجه به کپی رایت در ایران مطمئنا برای کاری که مدتی زحمت کشیدین نگرانی های زیادی برای ارائه کار خود دارین.
بحث هارو که خوندم مشکل اصلی نحوه ی ارائه درگاه بود که ایشون اول میگفتن بر روی سرور های خودمون باید باشه که بعد از بحث های بیشتر اخرش به این نتیجه رسیدن که اسکریپت با سورس به 3 نفر 6 میلیون + بدون سورس 2 میلیون به تعداد نامحدود ارائه بدن. اگر منطقی به این قضیه نگاه کنیم به این نتیجه میرسیم که قیمتی که ایشون ارائه دادن به خودشون مربوط هست و کسی کسی رو مجبور نکرده که باید این اسکریپت رو تهیه کنه .
شما میگین مشکلات حل نشه,چه من چه کس دیگه,بازم میاد از مشکلات میگه دقیقا منظورتون از مشکل چی هستش؟ مشکل ارائه درگاه یا مشکلی توی خود درگاه دیدین؟
من توی این قضیه کاملا بی طرفم اما بحث رو جوری ادامه دادین که زحمت ایشون رو کاملا نادیده گرفتین.
دوست گرامی فرمایش شما کاملا صحیح هست
ولی از نظر قانونی هم در آینده مشکل ساز خواهد شد
کسی سورو و سرور و در اختیار داره باید مسئولیت مالی هم قبول کنه
یعنی ایشون زمانی که این خدمات و ارائه میده ( که متاسفانه شرکت هم نیستند)
باید متعهد بشوند که اگر تراکنشی به مشکل خورد - پولی کم و شد - اطلاعات شما به سرقت رفت و سرور هم هک شد....
تمام مستولیت با ایشون هست چون دسترسی شما در حد یک کاربر هست و به هیچ امکانات حیاتی برای حذف امنیت سرور دسترسی ندارید
برای نمونه عرض کنم
تغییر سطح دسترسی - ایجاد و یا حذف یک رکورد در بانک اطلاعاتی - مسدود کردن یک آی پی
شما به عنوان یک کاربر حاضر هستید اگر من با همچین شرایطی درگاه تهیه کنم ازش استفاده بفرمایید؟
الان پارس پال و دیگر درگاه های واسط حتی دسترسی فیزیکی به سرور دارند
بعد بنده حتی نتونم چند گار ساده روی سرور انجام بدم . ایشون فرمودنت
نمی دونم اگر توضیح منطقی داشته باشه بنده استقبال می کنم
ایشون در واقع باید یک وب سایت طراحی کنند خدماتی ارائه بدهند برای افراد ارائه دهنده درگاه و افراد استفاده کنند...
اصلا نوع سرویس روشن نیست
عنوان تاپیک: فروش اسکریپت درگاه پرداخت واسط - با امکانات عالی
بعد می فرمایید اسکریپت داده نمیشه
هیچی معلوم نیست
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید