نوشته اصلی توسط menalgeya با سلام و تبریک سال نو خدمت تمام اساتید وب هاستینگ تالک صفحه ورود سایت من ارور 403 میده تمام صفحات بدون هیچ مشکلی اجرا میشه و فقط صفحه ورود مشکل داره و ارور 403 میده لطفا راهنمایی کنید درود ، در صورتیکه تغییرات خاصی خودتون ایجاد نکردید پیشنهاد میدم نسخه php هاست تغییر داده بشه و دوباره تست بگیرید.
Telegram: https://t.me/Dir1400
نوشته اصلی توسط ali0000 درود ، در صورتیکه تغییرات خاصی خودتون ایجاد نکردید پیشنهاد میدم نسخه php هاست تغییر داده بشه و دوباره تست بگیرید. با سلام روی همین هاست یک سایت دیگر با whmcs دارم و همین نسخه php هیچ مشکلی ندارد - - - Updated - - - نوشته اصلی توسط iHSG سلام منم پیشنهاد میکنم یک بار نام فایل htaccess. رو تغییر بدید و تست کنید چون ممکنه مشکل از کدی در این فایل باشه. با سلام تست شد و فایل نیر تغییر و حتی حذف کردیم مشکل حل نشد
یک ذهن خوب در کنار یک قلب خوب ، قوی ترین ترکیب دنیا است. (نلسون ماندلا)
نوشته اصلی توسط menalgeya با سلام روی همین هاست یک سایت دیگر با whmcs دارم و همین نسخه php هیچ مشکلی ندارد - - - Updated - - - با سلام تست شد و فایل نیر تغییر و حتی حذف کردیم مشکل حل نشد ورود کاربر ؟ یا مدیر ؟ اگه در ورود مدیر مشکل دارید فایل index.php رو از پوشه ادمین با یه فایل سالم جایگزین کنید .
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن