نقل قول نوشته اصلی توسط secureconfig نمایش پست ها
حرف های شما برای بنده قانع کننده نیست که بیام براتون توضیح بدم. چند بار سعی کردم توجیهتون کنم اما متاسفانه...
ایده های اختصاصی رو قرار نیست توی تاپیک بگید. به بنده میگید و بنده هم همونارو فقط برای شما اضافه میکنم.
ios و اندروید تنها مثالی بود برای فهموندن سورس باز بودن و بسته بودن. و امنیتشون. اما متاسفانه متوجه نشدید.

به هر حال اگر شما با این تفکر هستید میتونید بدید براتون اسکریپت اختصاصی بنویسن.
من خریدارم و باید قانع بشم و میبینید که 3 نفر هم همین حرف و زدن.شما باید قانع بشین؟شما که فروشنده هستین و اسکریپت در اختیار شماست.من باید قانع بشم که بخرم.
حالا شما میگید که :
حرف های شما برای بنده قانع کننده نیست که بیام براتون توضیح بدم. چند بار سعی کردم توجیهتون کنم اما متاسفانه...
مرسی.ممنون.همین تیکه واسه جواب های سوال من و خیلی های دیگه رو دادین.
به قول mhiizadi عزیز,میتونستید بگید که قرارداد میبندیم و سورس میدیم.اما گفتین که قرار داد میبندین.اما نگفتین سورس رو میدین.
به هرحال همین تیکه آخر از حرفتون,جواب خودمو گرفتم و بازم تکرار میکنم,میدونید که کار با این ها بدون مجوز و مالیات جرم هستش؟
در هرصورت ادامه نمیدم و شمام دیگه جواب مارو نمیدین.چون بجایی که منو قانع کنید میگید من شمارو باید قانع کنم.تک تک سوالاتم هنوز هست و خیلی های دیگه.اما جواب ندادین و مثال زدین.
یک سوال دیگه که همین الان به ذهنم رسید,جناب آقای سنجری,شما از این درگاه برای سایتتون استفاده میکنید؟
انشالله موفق باشید.