صفحه 3 از 8 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 104

موضوع: درگاه پرداخت برای یک سایت می خوام

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

پیش فرض پاسخ : درگاه پرداخت برای یک سایت می خوام

نقل قول نوشته اصلی توسط iHSG نمایش پست ها
    به نظر من کنترل پنل زرین پال ساده طراحی شده که این هم می تونه مزیت باشه هم نکته منفی.
    از این جهت مزیت میشه که برای هر کاربری با هر سطح دانشی امکان استفاده است اما از این جهت هم عیب حساب میشه که خیلی از تنظیمات به ظاهر جزئی سایر درگاه های واسط رو نداره.مثلاً من هر چی گشتم بخشی برای تنظیم دریافت کارمزد از مشتری پیدا نکردم یا مثلاً بعضی شرکت ها مثل پی لاین امکانات جانبی مثل فروش کارت شارژ دارن که زرین پال نداره.این دوست عزیزمون که میگه امکانات زرین پال کمتره زیاد هم اشتباه نگفته اما منظور این دوستمون از امکانات همین جزئیات کوچک قابل تنظیم مثل کارمزد یا امکانات جانبی مثل همین فروشگاه شارژ هست که زرین پال نداره.

اما به هر حال به نظر من اگر فقط بخواین به عنوان یه درگاه واسطه پرداخت به زرین پال نگاه کنید خیلی هم عالیه زرین پال برای درگاه واسطه کامل بودن امکانات منحصر به فردی مثل زرین کارت داره که سایر شرکت ها اصلاً ندارن اما خب اگر مانند سایر شرکت ها اختیارات و تنظیمات بیشتری دست ما میداد و از امکانات جانبی هم پشتیبانی میکرد مسلماً پیشرفت بیشتری داشت.متاسفانه زرین پال حتی بخش تنظیمات هم نداره چه برسه به اختیارات دیگه.اگر مدیریت زرین پال یکم سادگی کار رو کنار بذارن و حداقل در سطح متوسط اختیارات و تنظیماتی ایجاد کنن خیلی بهتر میشه.

من سعی کردم این پست رو کاملاً بی طرف بنویسم.خودم کاربر پی لاین و زرین پال هستم و بخوام حقیقتاً بگم پی لاین رو کمی بیشتر دوست دارم.
    منم پیشنهاد میکنم که یکی از مسئولان زرین پال در سرویس های پی لاین و جهان پی عضو شوند و تا اون جا که می تونن امکانات جانبی و اختیاراتی که اونا به کاربراشون میدن رو اضافه کنن.
    البته ما در مورد دريافت کارمزد از مشتری توضيحاتی داريم و اعتقادمون بر اين هست خيلی از زمان ها ميشه از زرين پال بدون کارمزد بهره برد. (کاربرانی که از پارسال زرين کارت داشتند و دارن الان بدون کارمزد از زرين پال استفاده ميکنن.) ولی در کل حتما پيشنهادات شما رو ارجاع ميديم و برسی خواهد شد. ممنون ازينکه با ما صادقانه و بدون قصد و غرض صحبت ميکنيد.

در مورد کارت شارژ هم سامان سيستم خودش رو پروژه مجزائی سرمايه گزاری کرده که نام اون شارژ ريسلر هست
    www.chargereseller.com
    امکانات فروش شارژ در اين وبسايت بيشتر از سايت های مشابه هست و قابليت های خيلی بيشتری رو به کاربرانش ميده. (نظير اپليکيشن موبايل اختصاصی و فروش آفلاين)
    البته تنوع محصولات هم بيشتر هست و شارژ ريسلر هدف خيلی بزرگتری رو در اين مسير دنبال ميکنه.
    به خاطر همين دليل بوده که اين قابليت به طور مستقيم در زرين پال توسعه داده نشده و سعی شده در زرين پال تمرکز روی همونن کار اصلی که پرداخت آنلاين هست، باشه.

بازم خوشحال ميشيم اگر پيشنهادی داريد با ما درميون بزاريد.
    ویرایش توسط samansystems : March 26th, 2016 در ساعت 18:59

عضو انجمن 98M!zban آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    79
    تشکر تشکر شده 
    1,132
    تشکر شده در
    610 پست

من نمیدونم دلیل اینکه از چند هفته پیش این داستان راه افتاده فلانی آشنا داره ***** نمیشه چیه و چه معنایی داره

یکی از دلایلی که زرین پال رو چند سال پیش کنار گذاشتم سخت گیری هاش بود و دیگه بعد اون با درگاه واسطی کار نکردم که رسیدیم به سیباپال و چون خوشم اومد ازشون یک مواردی استفاده کردیم که اونم تقریبا الان نزدیک به صفر شده استفادمون

حالا اینکه کنار گذاشتم زرین پال رو چند سال پیش دلیل نمیشه بد بگم از زرین پال . چون زرین پال بد نبود . شرایط منو نداشت

حالا اینکه بگیم زرین پال فلانه فلانه دیگه چه دردی رو دوا میکنه

شاید واقعا اینطور که شما میگیرید نباشه . چطور به حرف فقط اعتماد می کنید ؟

با چشم های خودت ببینی این روزا نمی تونی دقیق کسی رو محکوم کنی
    ارائه هاست با هارد فول SSD و وب سرور لایت اسپید و کانفیگ فوق سرعتی و امنیتی
    گروه فناوری اطلاعات و ارتباطات 98 میزبان
    تلفن : 05135010908 - پشتیبانی تلگرام : mizban98_support

3. تعداد تشکر ها از98M!zban به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 98M!zban نمایش پست ها
    من نمیدونم دلیل اینکه از چند هفته پیش این داستان راه افتاده فلانی آشنا داره ***** نمیشه چیه و چه معنایی داره
    البته گله اصلی رو بايد به دوستانی کرد که با راه انداختن کمپين و پخش شبنامه تو تلگرام و سايت های خودشون و دروغ گفتن به کاربرانشون اين جو رو بوجود اوردن.
    بازم معتقديم اگر از روز اول دوستان به جای اينکارهای بچه گانه در جهت حل مشکل اقدام ميکردن، شايد الان مشکل حل شده بود.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط shahabhost نمایش پست ها
    بنده 4 سال پیش به مدت چندین ماه از یک سایتی قند شکن خریداری میکردم که از درگاه واسط شما استفاده میکردن!نظارت شما به چه صورت بوده است ؟
    الان امکان دورزدن نظارت های شما وجود ندارد؟آن هم توسط ما ایرانیان که همیشه عادت به دور زدن مشکلات داریم؟ به روش های مختلفی میشود نظارت شما را تحریم کرد
    البته اينکه چندين ماه اينکار انجام ميشده نشون از خوش شانسی اون فرد متخلف ميده.
    عموما در زرين پال فروش موارد ممنوعه بعد از فروش دوم سوم شناسائی ميشه و حساب کاربر هم بدون اخطار قبلی توقيف ميشه. ما اين ديد رو داريم که تمام کاربران همگی خوب و محترم هستند مگر اينکه خلاف اون ثابت بشه ولی اگر خلاف اون ثابت بشه کوچکترين کوتاهی نداريم و مطابق قوانين زرين پال برخورد ميکنيم.
    امکان دور زدن 100 در 100 هست ولی امکان فعاليت غير قانونی و فروش موارد مموعه در زرين پال نيست.

نقل قول نوشته اصلی توسط shahabhost نمایش پست ها
    به صورت کاملا دوستانه عرض میکنم
    این که در سال 93 دوستان ادعا کردن سایت هایشان مورد اتک شما قرار گرفت را بنده نه تایید و نه تکذیب میکنم
    این که *****ینگ این دوستان توسط گزارش های شما هم انچام شده یا نه رو هم بنده نه میتونم تایید کنم و نه تکذیب
    ما خودمون هم قربانی اين حملات هستيم و اتفاقا مکالمه ای از همين دوستان داريم که داخلش ادعا ميکنن ديداس کار خودشون هست.
    ولی ما به جای انداختن مشکل گردن ديگران تو تلگرام و انجمن دو رويه رو دنبال ميکنيم:
    1. حل مشکل به صورت فنی.
    2. پيگيری مشکل از مسير قانونی
    3 رو هم انجام نميديم يعنی تهمت زدن بدون سند و مدرک به ديگران ! و اگر حرفی بزنيم سند و مدرک اون رو هم ارائه ميديم.

اما برای هر کاربری در دنیای تجارت الکترونیک ایران این شاعبه پیش خواهد امد وقتی پارس پال و زرین پال دقیقا سیاست های مئل مدت زمان اتنظار واریز و اطمنان از تحویل کالا را دارند یکیشان ***** میشود و دیگری خیر ( بنده از پارسپال هیچ طرفداری ندارم )
    این که نظارت شما بیشتر بوده است یک پاسخ عوام فریبانه است
    اين عوام فريبی نيست واقعتی هست که وجود داره.
    با اين حال اين اطمينان رو به شما ميديم که ما هم از ******** مصون نيستيم و احتمال بروز مشکل مشابه برای ما هم وجود داره. ما پيگيری خودمون در جهت شناسائی دليل بروز مشکل و جلوگيری از بروز مشکل مشابه رو در حال انجام هستيم و البته موندگاری و پايداری سيستم رو به سود کوتاه مدت و مقطعی (ارائه خدمات به سايت های خلاف قوانين) ترجيح ميديم.
    ویرایش توسط samansystems : March 26th, 2016 در ساعت 19:38

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    464
    تشکر تشکر شده 
    663
    تشکر شده در
    375 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط samansystems نمایش پست ها
    البته گله اصلی رو بايد به دوستانی کرد که با راه انداختن کمپين و پخش شبنامه تو تلگرام و سايت های خودشون و دروغ گفتن به کاربرانشون اين جو رو بوجود اوردن.
    بازم معتقديم اگر از روز اول دوستان به جای اينکارهای بچه گانه در جهت حل مشکل اقدام ميکردن، شايد الان مشکل حل شده بود.
    .
    قصد نداشتم این تاپیک رو ادامه بدم
    اما این یه حرفتون خیلی جالب بود!
    شب چهارشنبه سوری تمامی درگاه ها ***** شدند و فقط چهارشنبه و 5 شنبه برای رفع ***** فرصت بود.
    حال با توجه به اینکه ممکن بود این *****ینگ اشتباها انجام شده باشه و با توجه به اینکه از بریخ اینترنت ها هنوز ***** نبود مسلما هیچ مدیر سایتی از یک شهر دیگه پا نمیشد بیاد تا تهران جهت رفع *****ینگ مگر اینکه مطمئن میشد که و.اقعا ***** کامل انجام شده! که این چهارشنبه هم تموم شد و رفتوپ
    موند 5 شنبه

به نظر خودتون توی اخرین روز کاری اونم 5 شنبه ای که روز عادیش کسی کار نمیکنه 5 شنبه اخر سال کسی کار میکرد؟
    به نر شما دستور *****ینگی که مسلما از مراحلی طی شده تا انجام شده توی چند ساعت میشه فسخش کرد؟
    به نظر شما رفع *****ینگی که ممکن هست ماه ها هم مان لازم داشته باشه توی یک روز که چه عرض کنم نصف روز انجام میشد؟
    پس خواهشا هی نگید که اگر دست به کار میشدند میتونستند مشکل رو حل کنند
    همه که مثل شما آشنا ندارند بتونند با یه تلفن مشکل رو حل کنند
    خیلی ها باید از شهرستان میومدند تا تهران

6. تعداد تشکر ها ازDeLtAvPs به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط DeLtAvPs نمایش پست ها
    قصد نداشتم این تاپیک رو ادامه بدم
    اما این یه حرفتون خیلی جالب بود!
    شب چهارشنبه سوری تمامی درگاه ها ***** شدند و فقط چهارشنبه و 5 شنبه برای رفع ***** فرصت بود.
    حال با توجه به اینکه ممکن بود این *****ینگ اشتباها انجام شده باشه و با توجه به اینکه از بریخ اینترنت ها هنوز ***** نبود مسلما هیچ مدیر سایتی از یک شهر دیگه پا نمیشد بیاد تا تهران جهت رفع *****ینگ مگر اینکه مطمئن میشد که و.اقعا ***** کامل انجام شده! که این چهارشنبه هم تموم شد و رفتوپ
    موند 5 شنبه

به نظر خودتون توی اخرین روز کاری اونم 5 شنبه ای که روز عادیش کسی کار نمیکنه 5 شنبه اخر سال کسی کار میکرد؟
    به نر شما دستور *****ینگی که مسلما از مراحلی طی شده تا انجام شده توی چند ساعت میشه فسخش کرد؟
    به نظر شما رفع *****ینگی که ممکن هست ماه ها هم مان لازم داشته باشه توی یک روز که چه عرض کنم نصف روز انجام میشد؟
    پس خواهشا هی نگید که اگر دست به کار میشدند میتونستند مشکل رو حل کنند
    همه که مثل شما آشنا ندارند بتونند با یه تلفن مشکل رو حل کنند
    خیلی ها باید از شهرستان میومدند تا تهران
    پس به نظر شما پخش پيام های تلگرامی و تهمت زدن به رقبا، درست ترين کاری بود که ميشد انجام داد ؟
    شايد بعضی از دوستان تهران نبود. شايد هم امکان پيگيری براشون سخت تر بود.
    ولی بودن دوستانی که تهران بودن و هيچ اقدامی انجام نداده بودن و وقتی ازشون سوال شده بود اقدام کرديد يا خير گفته بودن نه، منتظر هستيم زرين پال به مشکل بخورده و بعد اونا پيگيری کنن!!!
    تمام صحبت اين هست که بجای اينکه زمان خودشون رو صرف تخريب و تهمت به ديگران ميزاشتن، صرف پيگيری مشکل خودشون ميکردن سريعتر رفع ميشد !!!
    اگر شما اعتقاد داريد دروغ گفتن و تهمت زدن درست ترين کاری بود که ميشد انجام داد، خوب اين ديد شماست.....
    ضمنا ما هم آشنا نداريم. اگر آشنا داشتيم به سايت های غمار و شرط بندی و وی پی ان و فروش مواد مختلف درگاه ميداديم و فيلتر نميشديم...

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Statyab نمایش پست ها
    پر امكانات و خوب بودن خدمات توسط مدیر ارزیابی نمیشه و این ادعایی بیش نیست!
    این موضوع توسط کاربران انجام میشه

چندی پیش شماره تيکت براتون ارسال شد و شما وعده بررسی دادین
    ولی هیچ تماس یا ایمیل از سمت شما دریافت نکردم که به چه دلیل پشتيبان شما، بخاطر پرسیدن سوال ( که وظیفه ایشون پاسخ به همین سوالات هست) براي بنده نمره منفی ثبت میکنه
    Screenshot_2016-03-26-20-27-45.png
    همانطور که قبلا عرض شد شماره تيکت براتون ارسال شد ولی شاهد پیگیری از سوی شما نبودم به مین دلیل شات برای شما و کاربران ارسال شد تا خدای نکرده فکر نکنید قصد تخریب داشتیم

ایام به کام
    پاسخ اين تيکت ارتباطی به امکانات سايت نداره. مورد پشتيبانی از مورد توسعه جداگونه هست.
    زرين پال دو سال متوالی عنوان برترين سايت خدمات مالی در جشنواره وب و موبايل رو کسب کرده.
    تا جائی که از جواب ها مشخص هست دليل ثبت امتياز منفی پاسخ هایی هست که قبلا ارسال و دريافت کرديد.
    قطعا اگر ميخواين قضاوت رو به عهده کاربران بسپريد بايد کامل موضوع رو بدونن.
    کار شما مثل اون افرادی ميمونه که ميان تيکه های ويدئو اشخاص مختلف رو قيچی ميکنن کنار هم ميزارن و بعد ميگن ببينيد اين چه آدم بدی هست.
    متاسفانه عدم صداقت داره يک عادت عادی ميشه !!!
    با اين حال اگر کوتاهی از سمت همکاران ما بوده من از شما عذر خواهی ميکنم.

- - - Updated - - -

و البته پاسخ های بعدی رو هم قرار بديد
    ویرایش توسط samansystems : March 27th, 2016 در ساعت 01:02

عضو جدید shahabhost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    189
    تشکر تشکر شده 
    138
    تشکر شده در
    88 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط samansystems نمایش پست ها
    ضمنا ما هم آشنا نداريم. اگر آشنا داشتيم به سايت های غمار و شرط بندی و وی پی ان و فروش مواد مختلف درگاه ميداديم و فيلتر نميشديم...
    فعلا که درگاه ارائه دادین و ***** نشدین به کرات سایت های مورد استفاده از درگاه واسط شما برای موارد ممنوعه رو مشاهده کردم

9. تعداد تشکر ها از shahabhost به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    199
    تشکر شده در
    142 پست

چه باحال
    چشتیبانی سایت من در روز 700تا تیکت جواب میدن
    و گاهی تا روزی 400تماس تلفنی

عضو جدید spaceman_ آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    16
    تشکر شده در
    13 پست

من تا همین10 روز پیش از جهان پی و پی لاین استفاده می کردم و راضی هم بودم اما با وجود مشکلات بین درگاه های واسط و قطع و وصل مکرر جهان پی و پیلاین درگاه رو به dargahpardakht تغییر دادم انصافا خیلی سایت خوبی هست... به ساعت نمیکشه توی این تعطیلات به صورت کارت به کارت واریز می کرد.در حالی که جهان پی اگه می بود حتما میخواست به صورت پایا واریز کنه که در تعطیلات واریز نمیشد. اما زرین پال برای امتحان 12 هزار تومان تسویه زدم تازه 5 ام تسویه شده بود و بهانشون هم اینه در ایام تعطیل تسویه انجام نمیشه در حالی که من 28 اسفند تسویه زدم.... درضمن ادعاشون هم اینه کارمزد نمیگیرن در حالی که بعد از درخواست تسویه 1% از مبلغ رو به عنوان کارمزد کسر می کنن.. از نظر امکانات به پای جهان پی نمی رسن. و فقط یه چیز باحال دارن اونم عابر بانک شاپرک که اونم به بهانه تقاضای زیاد فعلا کنسل کردن. و جز امکانات به حساب نمیاد فعلا.

پیشنهاد بنده dargahpardakht با کارمزد 1%
    ویرایش توسط spaceman_ : March 27th, 2016 در ساعت 04:06
    نود پارس |ارئه خدمات خرید لایسنس نود 32 | nodpars.com
    تلفن تماس: 01334557471- ایمیل پشتیبانی: parsnod@gmail.com - دارای نماد اعتماد

12. تعداد تشکر ها ازspaceman_ به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    199
    تشکر شده در
    142 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط spaceman_ نمایش پست ها
    من تا همین10 روز پیش از جهان پی و پی لاین استفاده می کردم و راضی هم بودم اما با وجود مشکلات بین درگاه های واسط و قطع و وصل مکرر جهان پی و پیلاین درگاه رو به dargahpardakht تغییر دادم انصافا خیلی سایت خوبی هست... به ساعت نمیکشه توی این تعطیلات به صورت کارت به کارت واریز می کرد.در حالی که جهان پی اگه می بود حتما میخواست به صورت پایا واریز کنه که در تعطیلات واریز نمیشد. اما زرین پال برای امتحان 12 هزار تومان تسویه زدم تازه 5 ام تسویه شده بود و بهانشون هم اینه در ایام تعطیل تسویه انجام نمیشه در حالی که من 28 اسفند تسویه زدم.... درضمن ادعاشون هم اینه کارمزد نمیگیرن در حالی که بعد از درخواست تسویه 1% از مبلغ رو به عنوان کارمزد کسر می کنن.. از نظر امکانات به پای جهان پی نمی رسن. و فقط یه چیز باحال دارن اونم عابر بانک شاپرک که اونم به بهانه تقاضای زیاد فعلا کنسل کردن. و جز امکانات به حساب نمیاد فعلا.

پیشنهاد بنده dargahpardakht با کارمزد 1%
    اون زرین کارتم یه نوع کارت هدیه هست که به حساب خودشون وصله یکجورای
    همه جوره براشون سود هست
    هیچ گریه ای برای رضای خدا موش نمیگیره

14. تعداد تشکر ها ازppscoir به دلیل پست مفید

عضو جدید spaceman_ آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    16
    تشکر شده در
    13 پست

درسته با نظر شما موافقم خیلی از کاربرای زرین پال پولشون رو بدون سود مانند بانک ها داخل زرین پال میزارن و با کارتش برداشت و یا خرید می کنن که همه جوره به نفع زرین پاله کاری بانک می کنه و 10% روز شمار میده این ها سود که نمیدن هیچ و ادعاشونم هست که کارمزد نمیگیرن . در حالی که 1% درصد هم کارمزد میگیرن... کسی که این کار رو کنه و پولشو در بانک زرین پال بدون سود قرار بده بنظر غیر عقلانی هست...
    نود پارس |ارئه خدمات خرید لایسنس نود 32 | nodpars.com
    تلفن تماس: 01334557471- ایمیل پشتیبانی: parsnod@gmail.com - دارای نماد اعتماد

صفحه 3 از 8 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)