با سلام و درود مجدد.
من قانع نشدم.این کار هم سوددهی برای فروشنده هستش که حقش هستش.مشکلی در این نیست.
هم اینکه یک سوددهی برای کسی که باهاش همکاری میکنید و vps تهیه میکنید و هم ......
اما بجز سوالاتم,چندتا دیگه هم هست.اما مهم ترینش اینه که روی سروری که شما تهیه کنید و الان گفتین که از کجامعلوم هک نشه یا فلان نشه.منم میگم از کجا معلوم که این اسکریپت بتونه تا آخر کار خودشو ادامه بده؟ار کجا معلوم که سروری که شما تهیه کردین بتونه ادامه بده و هزاران از کجا معلوم....
ما 2 میلیون پول میدیم که اسکریپت دستمون باشه.اگه شما نویسنده واقعی کد باشین,خیلی راحت میتونید اثبات کنید که این اسکریپت مال شماست و میتونید شکایت کنید.حتی کسی که هک میکنه.
حالا میخواد رو هاستینگ اشتراکی بذاره یا جاهای دیگه.خودتون اعلام کردین که کلودلینوکس و سی پنل و .......هیچوقت این اسکریپت رو با اونا مقایسه نکنید.اونا میتونن خیلی کارا بکنن.اما نمیدونن که هرکار بکنن باز هم به دست ماها میفته.
اما اینکه شما اسکریپت رو میفروشی.اما هیچ اسکریپتی نمیدین.چطوری من اطمینان کنم به خرید و فروشم؟یک بار خودتون رو بذارید جای خریدار.من این مدلیشو ندیده بودم.پول پرداخت کنیم.اما هیچی دستمون نباشه.
اینکه اسکریپت دست کسی نیفته یا بیفته و پخش کنه,دیگه به شخصیت و ادمیت هر کسی بستگی داره.خریدار پول میده یک اسکریپت رو میخره.بیاد پول بده به چیزی که دستش نرسیده؟بعدش هزاران فکر دیگه که چه سواستفاده هایی که نمیشه اینطوری کردالبته بگم.سوتفاهم نشه.گفتم فکرهایی که میکنن.منظورم شما نیستی.کلا هستش.کسی که میخواد یک سیستم درگاه درست کنه,اول اطمینان واسش مهمه.چون داخلش پول رد و بدل میشه.حالا یک اسکریپت دیگه ای باشه.میگی اشکال نداره.اما اسکریپتی که پول داخلش رد و بدل میشه,چرا نباید دست خود خریدار باشه و دست یکی دیگه باشه.بعد با خودش همیشه جوش میزنه که خدایا این موندگار هست.امنیت اطلاعات رد و بدل شده درسته و........
طبق قوانین جرائم سایبری,میدونید که اگه یک سیستم بدون مجوز نباشه و این کار بکنه جرمه.درسته؟خوب شما برید ثبتش کنید.بعد پخش کنید.بعد ببینید کسی جرات داره پخش کنه یا نه.(قانون نا نوشته ای که اگه به دور از مالیات و بدر از ثبت باشه که این کارو انجام میده.مطمئن باشید به نویسنده گیر میدن و اگر به مشکل هم بخورند,هیچ کس جوابگو نیست.باز باید شاهد این باشیم که بیان داخل این فروم بزنن که فلان نفر اینطوری کرده یا اونطوری کرده)
من جوابمو نگرفتم.
انشالله که سوء تفاهم نشده باشه و سوالات منو به عنوان یک خریدار قبول کنید و حق بدین و خیلی سوالات دیگه هستش که مهم ترینشو گفتم.
موفق باشید.