نقل قول نوشته اصلی توسط IrIsT نمایش پست ها
سلام و درود.
شما زدین که فروش اسکریپت درگاه پرداخت واسط - با امکانات عالی
اما اینجا شما میگید که :

خوب همه واسه اسکریپت پول میدن.2 میلیون تومن بدن که اسکریپت رو روی سرور مجازی شما باشه؟حالا اگه صد هراز تومن باشه یا حداکثر 400 ت میگی اشکال نداره.
اما 2 میلیون بدن که اسکریپت دستشون نباشه.من اول اومدم سفارش بدم.اما نمیدونم چی شد که یوزرتن آشنا اومد و چک کردم و دوباره برگشتم و کامل خوندم.
من 2 میلیون تومن بدم که نه اسکریپت دست منه نه چیزی.روی سرور مجازی شما.چطور میتونیم به شما اطمینان کنیم که کارهای پرداخت و .... انجام بشه.
شما من قانع کنید که آیا میشه اطمینان کرد.من 2 میلیون بدم.نه شمار میشناسم و نه اینکه رو کدوم سرور مجازی هستش ( این کار باعث فروش سرور مجازی میشه و فروش یک فروشنده میره بالا یک درصدی میگیره ) بعد فقط یک اسکریپت دارم که اونجاست.فقط بخاطر اسم یک اسکریپت 2 میلیون تومن؟
نه دوست عزیز.اینم مطمئن باشید که اگه شما نویسنده هستین و مال خودتونه,کسی که به 2 ت میخره نمیره بفروشه و شما میتونی حتی طرف بفروشه,شکایت بکنی.کسی رایگان نمیذاره و همه میدونن نویسنده کیه و یا کد کنین که راحت تر باشین که یک آماتور مثل ما که هیچی بلد نیست نتونه از کد در بیاره.دیگه شما فکر کنم مدیر تیم ایران سکوریتی یا یک همچین اسمی,هستین.درسته؟
این تیکه خیلی منو آزار داد و اگر میتونید منو قانع کنید :

اگر بتونید قانع کنید,خیلی ها حتی خود من هم خریدارم.اما هرچی فکر میکنم نمیشه که نمیشه.
ببخشید بابت پستم.چون داخل متن شما بود و چون من هم یک خریدار.باید همه چیو بدونم.قصد هیچ بی احترامی یا سوء تفاهمی هم ندارم.فقط امیدوارم که من قانع بشم و با شما کار کنم.
سلام.

برای اعتماد سازی امکان عقد قرارداد فراهم هست.
سرور مجازی از هر سایت یا لوکیشنی که شما بخواهید قابل تهیه هست با این تفاوت که پنل و مدیریتش دست بنده هست.
در مورد اینکه میفرمایید کسی که اسکریپت رو ۲ میلیون میخره نمیره بفروشه. ما اصلا فرض رو میزاریم که خود فرد نفروشه. اگه سرورش یا هاستش هک شد و اسکریپت پخش شد چی ؟
همینطور که فرمودید بله کسی رایگان منتشر نمیکنه - میره ۵۰۰ تومان یا بیشتر-کمتر پول میگیره و اسکریپت رو میفروشه.
درواقع با نداشتن سورس شما از هیچ مزایایی بی بهره نمیمونید به جز تغییر سورس که اونم هر تغییری نیاز داشته باشید بنده انجام میدم.

یک مورد دیگر هم هست. فرمودید از کد نویسی چیزی سر در نمیارید و در حد اماتور هستید.
در این صورت برای ویرایش اسکریپت باید اسکریپت رو بدید به یک برنامه نویس.
و در این صورت باز هم امکان پخش اسکریپت یا حداقل استفاده شخصی برای اون برنامه نویسه هست.

دوست عزیز دیگرمون هم که فرمودید اسکریپت لایسنس دار باشه ، میتونید لطف کنید یک اسکریپت رو بفرمایید که لایسنس دار هست و کرک نشده ؟ از سی پنل بگیرید تا سیستم عامل کلود لینوکس - همشون کرک شدن.