-
March 19th, 2016, 14:02
هاست رایگان
سلام دوستان دنبال سایتی هستم که WHM رایگان بده مثل youhosting.com اگر سایتی میشناسید معرفی کنید لطفا
سایت هایی مثل گیگفا از کجا سرویس هاست رایگان میگیرن ؟
-
-
March 19th, 2016 14:02
# ADS
-
March 25th, 2016, 17:38
پاسخ : هاست رایگان
سلام اگه تو گوگل سرچ کنید سایتهای زیادی هستند که هاست رایگان میدهند ولی هاست رایگان زیاد جالب نیست بخاطر اینکه امنیت و یکسری از امکانات هاست پولی رو ندارد و اکثرشون محدود هستند
شما هاست رایگان رو برای چه کاری میخواهید شاید کاری را بخواهید انجام دهید که هاست رایگان اصلا مناسب نباشد
-
تعداد تشکر ها از alimoein به دلیل پست مفید
-
March 25th, 2016, 18:07
سلام و درود.
سایت رایگان زیاد هستش.
https://www.google.com/search?q=free...utf-8&oe=utf-8
اما امنیت و اینکه کارایی whm اصلی رو نداره.توی یکی دوتا من تست کردم خیلی محدودیت داره.
میشه بگید واسه چه کاری میخواید؟اگه مهم باشه دایرکت ادمین رایگان موجوده
-
تعداد تشکر ها از IrIsT به دلیل پست مفید
-
March 25th, 2016, 19:58
عضو انجمن
همونطور كه دوستان عزيز فرمودند هاست هاي رايگان اصلا امنيت و كيفيت خوبي ندارند.
مثلا :
از نظر آپ تايم پايين هستند
از نظر كيفيت كانفيگ سرور ها در جايگاه مناسبي قرار ندارند.
من خودم مدتي روي هاست هاي رايگان فعاليت مي كردم و راضي نبودم و به نظر بنده حقير شما هم استفاده نكنيد.
-
تعداد تشکر ها از mizbancity به دلیل پست مفید
-
March 25th, 2016, 20:25
درود
دو یا سه هزار تومن واسه یه ماه چیزی نیست که شما نتونین بدین و دنبال هاست رایگان باشین که مشکلات فراوانی هم داره
بهتره هاست با کیفیت با قیمت مناسب بگیرین
-
تعداد تشکر ها از Alexa.host به دلیل پست مفید
-
March 25th, 2016, 20:48

نوشته اصلی توسط
ahangfa333
سلام دوستان دنبال سایتی هستم که WHM رایگان بده مثل youhosting.com اگر سایتی میشناسید معرفی کنید لطفا
سایت هایی مثل گیگفا از کجا سرویس هاست رایگان میگیرن ؟
درود با بنده در ارتباط باشید
-
تعداد تشکر ها از bandarit به دلیل پست مفید
-
March 26th, 2016, 19:32

نوشته اصلی توسط
alimoein
سلام اگه تو گوگل سرچ کنید سایتهای زیادی هستند که هاست رایگان میدهند ولی هاست رایگان زیاد جالب نیست بخاطر اینکه امنیت و یکسری از امکانات هاست پولی رو ندارد و اکثرشون محدود هستند
شما هاست رایگان رو برای چه کاری میخواهید شاید کاری را بخواهید انجام دهید که هاست رایگان اصلا مناسب نباشد

ممنون دوست عزیز , از نظر امکانات و غیره اصلا مهم نیست بنده سرویسی رو میخوام که نمایندگی هاستینگ WHM یا Direct Admin رایگان بده , نه اینکه فضای رایگان باهاش سایت بیارم بالا به همین دلیل اصلا مهم نیست کیفیت سرویس و توی گوگل هم سرچ کردم یه سری سایتایی که امتحان کرده بودم قبلا ایران رو تحریم کردن دنبال سایتی میگردم که دیگران ازش استفاده کرده باشن مثل youhosting
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
IrIsT
ممنون دوست عزیز , دنبال سایتی میگردم که دوستان امتحان کرده باشن نه سایتی که با جستجو پیدا کنم , نیاز به یک سایتی دارم که سرویس whm رایگان بده اگه direct admin هم باشه مشکل نداره
-
-
March 26th, 2016, 20:04

نوشته اصلی توسط
ahangfa333
ممنون دوست عزیز , از نظر امکانات و غیره اصلا مهم نیست بنده سرویسی رو میخوام که نمایندگی هاستینگ WHM یا Direct Admin رایگان بده , نه اینکه فضای رایگان باهاش سایت بیارم بالا به همین دلیل اصلا مهم نیست کیفیت سرویس و توی گوگل هم سرچ کردم یه سری سایتایی که امتحان کرده بودم قبلا ایران رو تحریم کردن دنبال سایتی میگردم که دیگران ازش استفاده کرده باشن مثل youhosting
- - - Updated - - -
ممنون دوست عزیز , دنبال سایتی میگردم که دوستان امتحان کرده باشن نه سایتی که با جستجو پیدا کنم , نیاز به یک سایتی دارم که سرویس whm رایگان بده اگه direct admin هم باشه مشکل نداره
سلام عزیز.
دایرکت هست.
در تماس باش.
AmirAm67 آیدی تلگرام
-
-
March 26th, 2016, 22:40

نوشته اصلی توسط
IrIsT
سلام عزیز.
دایرکت هست.
در تماس باش.
AmirAm67 آیدی تلگرام
ممنون از شما دوست عزیز , عرض کردم نیاز به هاست رایگان ندارم , دنبال سرویسی مثل Youhosting.com هستم که سرویس ارائه نمایندگی هاست رایگان بده نه هاست رایگان , بازم ممنون از توجه شما
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mizbancity
همونطور كه دوستان عزيز فرمودند هاست هاي رايگان اصلا امنيت و كيفيت خوبي ندارند.
مثلا :
از نظر آپ تايم پايين هستند
از نظر كيفيت كانفيگ سرور ها در جايگاه مناسبي قرار ندارند.
من خودم مدتي روي هاست هاي رايگان فعاليت مي كردم و راضي نبودم و به نظر بنده حقير شما هم استفاده نكنيد.

نوشته اصلی توسط
Alexa.host
درود
دو یا سه هزار تومن واسه یه ماه چیزی نیست که شما نتونین بدین و دنبال هاست رایگان باشین که مشکلات فراوانی هم داره
بهتره هاست با کیفیت با قیمت مناسب بگیرین

نوشته اصلی توسط
bandarit
درود با بنده در ارتباط باشید
درود دوستان گرامی عرض کردم که هاست رایگان نمیخوام نیاز به سایتی دارم که سرویس نمایندگی رایگان بده , مثل یو هاستینگ که تو پست اول گفتم با این حال ممنون از توجه شما عزیزان
-
-
March 27th, 2016, 10:16
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها از cyber-life به دلیل پست مفید