سلام ، بنده قصد خرید سرور ex41 هتزنر رو دارم به مدت 1 سال ، لطفا 3 شرکت پیشنهاد دهید ، که مشتری مدار ، منصف ، نصب و کانفیگ ویندوز غیره رو رایگان انجام دهند با تشکر.
سلام ، بنده قصد خرید سرور ex41 هتزنر رو دارم به مدت 1 سال ، لطفا 3 شرکت پیشنهاد دهید ، که مشتری مدار ، منصف ، نصب و کانفیگ ویندوز غیره رو رایگان انجام دهند با تشکر.
yasit.ir
دربندِ کسی باش که دربندِ حسین است..
سلام.
دو وبسایت تایید شده که بنده بیش از چندین سال فعالیت داشتم باهاشون:
shidserver.com
آقای حیدری که بیش از 5 سال هست با ایشون آشنا هستم و یکی از بهترین آپشن ها هستن برای خرید از هزنر.
diakoweb.com
آقای صادقی که خدمات فوق العاده خوبی در زمینه سرور اختصاصی ارائه میدن و بنده بیش از 2 سال هست باهاشون کار میکنم.
هر دو تایید شده و فوق العاده حرفه ای هستن در کارشون
خودتون و پیشنهاد می کنم
حتی 200 هزار تومان بیشتر هزینه کنید باز هم ضرر نکردید
سعی کنید خودتون پنل و اوکی کنید
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
برای VMware می خوایید؟
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
سلام
من زیاد از خرید سرور اختصاصی سر در نمیارم اما بهت پیشنهاد میکنم هرگز یعنی هرگز سالیانه خرید نکنی.
جدا از بحث کاهش کیفیت و مشکلات احتمالی حتی ممکنه خودت سر دو ماه اول به دلایلی منصرف بشی و مطمئن باش هیچ شرکتی هم پولت رو پس نمیده پس ماهیانه بخر که تا هر وقت نیاز داشتی استفاده کنی.
می تونید با mihanuptime مشورت کنید
ایشون سرور و ارائه میدن و مشکلی نداره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)