سلام بهترین درگاه حاضر در کشور!
نمیخوام مشکلمو اینجا مطرح کنم ولی دو ساعت پیش تیکت ضروری دادم تماس هم گرفتم پاسخی دریافت نکردم لطفا چک کنید
ممنون
سلام بهترین درگاه حاضر در کشور!
نمیخوام مشکلمو اینجا مطرح کنم ولی دو ساعت پیش تیکت ضروری دادم تماس هم گرفتم پاسخی دریافت نکردم لطفا چک کنید
ممنون
تسویه حساب رو سریع انجام میدن
ولی پشتیبانی زیاد چنگی به دل نمیزنه یه مورد شکایت هم بود که اصلا پیگیری نکردن فقط گفتن طرف تلفنشو جواب نمیده :|
" تسویه حساب رو سریع انجام میدن "
فک کنم تسویه حساب سریع رو تجربه نکردید ، به تسویه حساب جهان پی میگید ســـریـــــــع !
هر شرکتی مزایا و معایبی رو قطعا داره ، هیچ شرکتی بدون عیب نیست !
اما متاسفانه جدیدا جهان پی تسویه حساب ها رو خیلی دیر به دیر انجام میدن . هر شرکتی هم سیاست خودش رو داره , اما خب در این راستا یه تجدید نظری بکنن بد نیست.
همچنین سطح جواب دهی و علم پشتیبان فنی شون یکمی پایین هست , یه نفر رو استخدام کردن همه تیکت های : فنی ، عمومی ، پیگیری تراکنش ها و ... جواب میده.
همچنین در جهت پذیرفتن پیشنهادات خیلی دیر واکنش میدن امـا انتقادات ماشالله زیر یک ثانیه واکنش میدن ، مسئله اخر هم تنها شرکتی که بعد از اتفاقات اخیر جهت برقراری دوباره تراکنش های کاربران ش تلاش خوبی رو انجام دادن این شرکت بود
که برای این حرکت شون هم جای تقدیر و تشکر هست.
ویرایش توسط karwan125 : March 23rd, 2016 در ساعت 18:55
درسته مشکل منم در رابطه با تسویه بود امشب روز سومه که توسیه نشده
- - - Updated - - -
البته فقط نمیخام رو نقطه ضفش دس بزارم جهان پی در حال حاضر بهترین سیستم ارئه دهنده سرویس پرداخت در ایرانه ک در حال حاضر با مشکلاتی رو به رو هستش! از نظر انتقاد پذیری از نظر همکاری و رفع مشکل بسیار عالی کار میکنن
ولی اگه تحویل وجه رو سریع تر انجام بدن مطمنا موفق تر از قبل خواهد بود!
سلام
مسلما هیچ تیکتی بدون جواب نمیماند لطفا شناسه تیکت اعلام شود همچنین تسویه به دلیل تعطیلات تا به امروز ثبت شده ولی عمل نکرده است که در اولین روز کاری باید به حساب شما واریز گردد.
- - - Updated - - -
ممنون شما لطف دارین مشکلی بود شناسه تیکت پ.خ شود تا بررسی کنم.
- - - Updated - - -
همان طور که در جریان هستید تسویه حساب ها بین 5 دقیقه الی 24ساعت ثبت می شود که واریز آن بر عهده بانک ذینفع می باشد این زمان در ایام عید قابل پیش بینی نمی باشد.
- - - Updated - - -
در بالا عرض شد ثبت تسویه یا واریز وجه متفاوت می باشد لطفا این دو مورد را در نظر بگیرید در ایام عید باتوجه به اینکه واریز حواله های شاپرک احتمال دارد با تاخیر انجام شود لذا زمان قطعی مشخص نیست ولی همه حواله ها در اولین روز کاری به حساب شما واریز می گردد
خدمات خوبه ولی پشتیبانان خوش رفتار نیستن و اصطلاح خودمون کمی جوگیرن
طراحی انواع سایت با 10 سال سابقه و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
www.artisweb.ir
جناب جهان پی من هر کاری میکنم نمیتونم تو سایتتون لاگین کنم میشه بیزحمت بررسی کنید ؟درگاه اختصاصی هم داریم
http://jahanpay.com/xmain/login
میزنه مشخصات ورود اشتباه هست رو قسمت فراموشی رمز عبور هم که میریم و ایمیل ثبت نامی رو میدیم سیسیتم میگه چنین ایمیلی ثبت نشده بیزحمت بررسی کنید ..مشخصات ورود رو خدمتتون پیغام خصوصی کنم؟
- - - Updated - - -
با تشکر مشکلم بر طرف شد
درود!
یک درد و دل !
بعد از خیلی وقت اینجا لاگین کردم که بتونم یه صحبت کوچیکی داشته باشم... پسوردم باس 1100 روز پیش بود
جهان پی / اسمی که برای من جدید بود و اولین بار کمی دیر کار رو باهاشون شروع کردم
پی ... ! اسمی قدیمی که ای کاش اصلا کارو باهاش شروع نمیکردم! با این همه به قول خودشون افتخارات !
البته اگر هر شرکتی به مشتریش حق انتقاد میداد دقیقا مثله این تاپیک شاید خیلی قضیه ها روشن میشد. شخصا هرکس درگاه میخواست اولین پیشنهادم شرکت مذکور بود که الان واقعا شرمسارم از پیشنهادم
پشتیبانی داشتن به اسم آقای سلطانی کارشون حرف نداشت. الان پشتیبان گذاشتن با ***** شکن سایت باز میکنه میگه سایت شما فاقد محتواستخانم مهندس اسم ایران اکسس به گوشت خورده؟! سایت فقط با آی پی ایران باز میشه ! سافت 98 رفتی تاحالا ؟! آی پی میدونی چیه؟
نه قصد تخریب دارم و نه قصد نون و آجر کردن !
ولی خودمونیم / وقتی بری تو یه مغاذه فروشندش باهات بد صحبت کنه چیزی میخری؟! من به خودشونم گفتم حالا که خورده تو کاسه کوزه تون لااقل با ملت درست حرف بزنید بعد از سه سال کارو پنج میلیون تراکنش "" سایت شما غیر قانونیه!! "" این جمله دیگه تَهِشه!
اینو محترمانه تر هم میشه بگی و قبل از بستن درگاه تیکت / ایمیل / تماس / یا حتی تذکر !! آقا اصن شاید داری اشتباه میکنی :o
هییییییییییی! بگذریم . ما وب مسترا با کارت به کارتم شاید کارمون راه بیافته / نون شبمون که از شما نیمیگیریم اصل کاسبی مشتری مداریه!
البتـــــ چند باری تو روز تماس گرفتم جواب ندادن وگرنه دوست داشتم این صحبت هارو مدیریت هم بخونن / اگر ما اشتباه کردیم لااقل متوجه شیم ! ما این همه از این شرکت طرف داری کردیم مشتری براش اوردیم تو جشنواره بشون رای دادیم که اول شدن ! این حرف زدن درست نیست! لوتی مشتی مردونش این نیست ! نون به همو دو غرض دادیم نمک خوردیم نمک دون که نشکستیم!
مَخلَص کَلوم / جهان پی از روز اول که اومد با مشتری مداری اومد ! با ادب و فرهنگ و شیــــــــــــک اومد من خودم هر روز سایت و چک کردم تماس باهام گرفتن برای مشکلاتی که داشتم واقعا کارشون 20 ِ !
تسویه به موقع...
پرداخت سریع...
پشتیبانی عالی...
استفاده کنید و لذت ببرید .. از پشتیبانی با ادب و با شخصیت
از امکانات ....
از کارِ خودت... لذت ببر که بگی با جهان پی کار میکنی
آرزوی موفقیت اول برای شخص مدیریت شرکت و دوم برای همه ی کسایی که تو این شرکت کمترین زحمت رو میکشن و امیدوارم همونطور که تا به امروز نتیجه تلاش خودشون رو گرفتن در آینده هم موفق باشن و مسائلی که جدیدا پیش اومده سد راه هیچ یک از این شرکت ها نشه!
یا علی مدد
ویرایش توسط MR.Alone : March 30th, 2016 در ساعت 02:13
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)