دوست عزيز من پيشنهاد ميكنم سيستمي داشته باشيد كه
html باشه يا قسمتيش html باشه
بايد فكر كنيد كه كاربر سايت شما اولين بار است وارد اينترنت ميشود
ضمنا يه كمك تجربي و بدون علم ......
شما از علامت هاي كپي رايت و امثالهم استفاده كنيد نمي دونم چرا ولي من يه سايتي داشتم همه سيستم ها رو سوار شد ولي اصلا تو گوگل بالا نمي آمد مگر با سرچ نام كامل دامنه و ...
ولي الان كه صفحه اول سايتما يك لينك به يك سايت ديگه است و يه علامت كپي رايت وقتي نام فارسي رو سرچ ميكنيم ... گوگل منفجر ميشه
...
درخواست رسیلر ارزون بسیار با کیفیت
پینهاد من روی سیستم جولاست به چند علت:
1ـ یه ماژول مخصوص واسه اتصال به WHMCS داره به اسم jwhmcs
2ـ رابط با تقریبا تمامی فروم ها رو داره
3ـ از سیستم فوق العاده قوی واسه SEO استفاده می کنه (بعد از نصب سیستم باید پلاگین ها و ماژول های مربوطه رو نصب کنید)
4ـ از ظاهر بهتری واسش می تونید استفاده کنید (سایت های زیادی واسه طراحی قالب های جولا پیدا میشه)
5ـ راحتی خاص و امنیت بسیار بالایی داره
جوملا پیچیده هست اما خب امکانات زیادی هم داره
وردپرس ساده تر هست و کدنویسی توش کمی سختره و خوش کد نیست ام توی جوملا هرجا هم که کم بیارید میتونید کدش رو بزنید
برای رنک گوگل هم کافیه یه Routing table ایجاد کنید
با سلام
خوب ابتدای تغییر کمی مشکل پیدا می کنی ولی اگر خوب کار کنی دوباره زود بالا می آیی
با سلام خدمت شما دوستان عزیز البته با اجازه صاحب تاپیک منم دچار یه سردرگمی شدم حسابی ...
بنده بعد از حدود 3 سال میشه گفت با کم زیادش میخوام فروش هاست و ... به صورت عمومی نسبتا اغاز کنم تا الانش من مشتری مخصوص خودم دارم و تا الان با این نسبتا زشتی که هستش هم گاهی اوقات مشتری میاد ولی همشون به نحوی با ایدی من تماس میگیرند و از اون طریق به من یا به همکارانم میدن و هر کاری میکنیم که کاربرا عادت بکنند که توسط حداقل یه فرم سفارش و در خواست بدند هیچ کدوم متاسفانه همکاری نمیکنند حالا بنده بین دو راهی گیر کردم که برم سیستم مثل whmcs خریداری کنم یا فعلا از طریق یه فرم نسبتا کامل سفارشات گرفته بشه و فقط یه سیستم تیکت راه اندازی کنم و نسبت به حرف دوستمون که گفته بودن از چندتا سایت خوششون میاد من با همشون موافقم به جز ایران هاست که حسابی مشتری سردر گم میشه و به جای اون سیستم سایت پویاسازن جایگزین میکنم که واقعا قشنگ کار شده و تحت هر شرایطی کاربر میتونه باهاش راحت کار کنه ...
در هر حال ممنون میشم دوستان منم راهنمایی کنند چون حسابی گیج شدم ( البته ما چون شرکت هستیم میتونم پرداخت انلاین بگیرم که اونم باز موندم که بگیرم یا نگیرم چون من خیلی با مشتری برخورد داشتم که رمز دوم که احتیاج به خرید اینترنتی هست ندارن و مجبور باید برن به حساب بریزن )
مو فق و پیروز باشید ...
فقط حواستون باشه از آدونیس استفاده نکنین!!!
دلیل هم خواستین بگین که خدمتتون بگم
در مورد رنک هم باید بگم رنک شما پایین نمیاد ولی بازدیدتون واسه مدتی پایین میاد که به زودی خوب میشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)