خوب سوالت این بود که من چرا اینقدر ارزون میدم.
این هم دلایلی واسه خودم دارم
اصلا شاید بابام رییس اون شرکت باشه. بازم این چیزی رو ثابت می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
بهرحال کسی که می یاید از من خرید می کنه من به اون اعتماد میدم که هیچ مشکلی با این دیتاسنتر وجود نداره .
هر که خواست بیاد جلو امتحان کنه.
این نام نیک است که می ماند. میتونید از باقی مشتری ها هم سوال کنید.
شما که این طور از Rob می پرسی معلومه چطور جوابت رو میده. اون account manager من هست.
داداش خدمتت عرض کنم که من هویت ایرانی ندارم پیش اونا فقط به اسم اینکه تو ایران به دنیا اومدم با هاشون کار می کنم
خیالت راحت باشه اگه تا چند مدت دیگه همین قیمت بمونه خودم یکی ازت میگیرم برای امتحان کردم. فعلا سرم شلوغهبهرحال کسی که می یاید از من خرید می کنه من به اون اعتماد میدم که هیچ مشکلی با این دیتاسنتر وجود نداره .
هر که خواست بیاد جلو امتحان کنه.
مگه من خواستم بگم شما دارید کلاه برداری میکنید که اینجور تند حرف میزنید. دوستانه سوال کردیم!اصلا شاید بابام رییس اون شرکت باشه. بازم این چیزی رو ثابت می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
دقیقا منم همین رو خواستم. مشتری هاتونو معرفی کنید سوال کنیم ازشون!این نام نیک است که می ماند. میتونید از باقی مشتری ها هم سوال کنید.
من سوالی نکردم . خودش بعد از سلام گفت ایرونی هستیشما که این طور از rob می پرسی معلومه چطور جوابت رو میده. اون account manager من هست.(شمارمو به عمد 98 گذاشتم برا شروع چت ببینم چقد گیر هستن)
از این بابت 99% به همین روش با دیتاسنتر آمریکایی کار میکنن. تغییر هویت... از این بابت مشکلی نیست. گفتم چه تضمینی میکنید که نیان 10 ماه کار کنن بعد سرورو خاموش کنن و بدون بک آپ بگن هری.....؟؟؟داداش خدمتت عرض کنم که من هویت ایرانی ندارم پیش اونا فقط به اسم اینکه تو ایران به دنیا اومدم با هاشون کار می کنم
ممنونم. خواهشا دوستانه جواب بدید. هیچگونه ناراحتی ای لازم نیست![]()
از اون جهت نمیان سرور رو خاموش کنند که من به اسم ایران کار نمی کنم. مثل بعضی شرکت ها که قبلا این بلا سرشون اومد. من دارم پیش بینی همه چی رو میکنم.
رفیقم هم داره تو هند درس می خونه billing اون هست و شماره تلفن اونا verify کردن.
سوال دیگه بود من در خدمتم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)