ممنون از توضیح آریا جان.
نه من ساپورت یوزر هارو نگفتم گردن شما (یا فروشنده) هست! من منظورم ساپورت خود سرور هست!
مثلا الآن ما هر روز همه ی سی ام اس هایی که روی سرورم هست مشکل دارن! با اس کیو ال سرور! هر روز باید تیکت کنم. درستش میکنن فردا دوباره همین آشه و همین کاسه
من که آخه دلدرد ندارم دست بزنم به سرور! دوست دارم منیج رو ولی سروری که مشتریم روشه هیچ موقع دست نمیزنم!
من میخوام یکی سایت هامو انتقال بده و بدون هیچگونه مشکل همشون کار کنند.
Zend Optimizer + Ion Cube + CSF هم نصب باشه کافیه! مشکل خاصی هم فکر نمیکنم پیش بیاد ولی به هر صورت من این رو قبول نمیکنم: " کلاس منیج: تا جایی که بتونیم کمک میکنیم - اگه وقت داشتیم کمک میکنیم - وضیفمون نیست ولی کمک میکنیم - این چیزا نباشه! یا بگه منیج میکنیم یا نمیکنیم! "
در کل من مشکلم فقط اینه که سایت هارو بدون مشکل انتقال بدن. الآن همین آقای شهر سرور (البته خود آقای سعید تمیس نیستند کسی که کارهای فنیشون رو انجام میده کس دیگه هستند که به جرئت میتونم بگم در حد خود من از سرور سرش میشه!) الآن سایت ها رو انتقال داده ولی چه فایده! غیر از 2 تا که اچ تی ام ال هستند بقیه همه مشکل دارن! چون دیتا بیس دارن
در کل میخوام مدیر سرور سر دربیاره از این چیزا! نه مثل ایشون ندونه باید چی کار کنه!
---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 01:18 AM ----------
آقای هشمتی :
هارد و پهنای باند رو بیار پایین با سی پنل بکنش 50 :دی
به نکات بالا هم توجه کن. اگه اوکی هست که من اعتمادم به شما نسبت به بقیه بیشتره (با کمال احترام به بقیه ی دوستان)