نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 34

موضوع: پرداخت بدون خروج از سايت، برای شمایی که نميخواين کاربرانتون رو از دست بديد

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید nima73 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    351
    تشکر تشکر شده 
    359
    تشکر شده در
    180 پست

پیش فرض پاسخ : پرداخت بدون خروج از سايت، برای شمایی که نميخواين کاربرانتون رو از دست بديد

میگم من جای مسئولانت زرین پال بودم با این همه محبوبیت این شغل فعلی را ول میکردم تو انتخابات ریاست جمهوری شرکت میکردم
    یک نفر از پست اول تشکر نکرده

نقل قول نوشته اصلی توسط samansystems نمایش پست ها
    از مديران انجمن درخواست داريم هر چه سريعتر با کاربران خاطی برخورد کنن
    زرين پال از ابتدای شروع فعاليت خودش کاربران فروشنده موارد ممنوعه و خلاف قوانين جاری کشور رو تحريم کرده.
    اینجا یک انجمن کاربر محور هست و با این شرایط اگر مدیران بخوان به درخواست شما عمل کنند باید در انجمن را تخته کنند ولی فکر کنم اگر قرار به آزادی و رای اکثریت باشه باید شما را اخراج کنند که تمامی کاربران انجمن ازتون ناراضی هستند

اما در مورد جمله دوم شما طبق اظهارات مدیران درگاههای پرداخت هنگام تماس با مسئولان اونها اعلام نکردن که سرویس به سایت متخلف دادن بلکه اعلام کردن این نوع شغل ممنوع هست

- اگرفعالیت درگاه پرداخت واسط وجود غیرقانونیست، چرا یکی از سایت های پر ادعا و توخالی در این عرصه ***** نشده و عمدا نادیده گرفته شده ؟
    طبق گفته یکی دیگه از مسئولان همین درگاهها قاضی پرونده حتی اسم شماها را آورده که چون پست خودشان را ویرایش کردن نام نمیبرم

تنها دو روز مانده به تعطیلات این اتفاق افتاده و حالا هم سرویس جدید معرفی میکنید ؟ واقعا مردم را چی فرض کردید ؟ شما با این کار خودتان به کسب و کار مردم اون هم دم عیدی ضربه زدید و خیلی ها اینجا از این مورد متضرر شدن
    به نظر من بهتر مدیران هاست های حاضردر اینجا تو سایت های خودشان به کاربرانشون تیکت بزنند و اعلام کنند درگاه زرین پال نا امن هست تا اینطوری به نحوی ضربه ای مهلک تر به پیگره ناحوانمردی وارد بشه و کسی جرات نکنه ناجوانمردانه به بقیه ضربه بزنه

#تحریم_زرین_پال (یا بهتر بگم رزین پال)

2. تعداد تشکر ها ازnima73 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)