مواردی این وسط مطرح هست . سرویس چیپ حالا اگر هاست باشه یا موارد دیگه ای ، با سرور چیپ بشدت فرق میکنه . معمولا سرور ها چیپ نیستن و اگر از هرتزنر هم یک سرور چیپ گرفته بشه مشکلی نمیتونه پیش بیاد . شرکت با تجربه ای هست و توی سرور شخصی مشکلی پیش نمیتونه بیاد .
بهشون توصیه کردم از شرکت online.net خریدی انجام بدن و از اونجا هم تهیه کردن . گرچه مشخصات بالایی خریدن و دقیقا در این مورد نظری نمیتونم بدم و صلاح دید خریدار رو نمیتونم در جریان باشم و مسلما میسپرم به خودشون . و در این باره اصلا نظری نمیدم چون کاملا شخصی هست . چون نظرم رو در مورد چیزی که باید میخریدن قبلش گفتم .
در مورد اینکه در زمینه ی کانفیگ مواردی رو ذکر کردن ، و گفتن که نمیتونن نظری بدن ، ... شاید در این مورد باشه که کلا از وب سرور و موارد خاصی استفاده نمیکنن و همینطور از کنترل پنلی و حتی شاید پی اچ پی و هر زبونی . شاید خودشون مفسری نوشتن و همه ی برانامه ها از سمت خودشون برای اولین بار نوشته شده . شاید وب سروری نوشتن و همه چیز پای خودشون هست برای همین کانفیگ هارو هم خودشون باید انجام بدن .
شاید این سرور رو برای پشتیبانی های انحصاری آینده به صورت قوی خریدن .... چیزی نمیدونم پس باید به خودشون سپرده بشه .
منم اطلاعات کافی در این زمینه رو دارم و میدونم چه چیزی بهشون گفتم . تخصصی توی کانفیگ کامل ندارم ولی آشنایی با کانفیگ دارم و میدونم بیس سرور و پایه ی راه اندازی اون چطوری باید باشه تا بهینه انجام بگیره .
در مورد مواردی که ذکر کردید ، نیازی به خرید لایسنس ویندوز نیست مگر اینکه بخوان ویندوز بذارن که فکر نکنم اینطور باشه به خاطر امنیتی که میگفتن .
در مورد سوختن و موارد دیگه و از بین رفتن اطلاعات ، سایت آنلاین دات نت ، فضایی برای ذخیره سازی به صورت رایگان تا حدی میده . مثلا برای سرور های ارزون تر تا صد گیگ فضا میداد و برای این سرویس به نظرم بیشتر میده . که خب مسلما باید تنظیمات بک آپ اتوماتیک رو انجام بدن که مشکلی در این رابطه نباشه .
در مورد سرعت سایت روی نت ایران ، برای ایرانی ها خوب باز میکنه ولی برای اونوری ها خب نه . مورد زیاد مهمی نیست . مگر حساسیت زیاد روی بهینه سازی باشه که اون رو هم میشه با انجام موارد دیگه کم ارززش کرد و نادید گرفت .
در این زمینه که چطوری سرورشون پشتیبانی بشه و چطوری کانفیگ بشه و کانفیگ های اولیه ی سرور ، مثل مجازی سازی یا هرچیزی ، میتونن از تیم آنلاین دات نت کمک بگیرن .
مشکلی نیست اگر همه چیز رو به اونها بسپرن و پولی بهشون بدن .
اگر از داخل ایران بگیرن هم همون مراحلی رو باید طی کنن که باید با سایت آنلاین دات نت طی کنن . پس فرقی نمیکنه از کجا بگیرن .
تاکید بیشتر من روی موارد توضیح داده شده در این بود که آرامش خیال بیشتری داشته باشن .
من استارتر موضوعاتی بودم که توی نت ایران نبوده . شکست های فراوان داشتم . روش هایی یاد دارم که برای اسپم نشدن داخل نت ایران اصلا اسمی نیاوردم . معنی آرامش خیال رو شدید درک کردم . برای همین این دوستمون رو اینطوری راهنمایی کردم .
مسلما اشتباهاتی پیش خواهد اومد . در زمینه ی خرید سرور میتونن مانیتور کنن سرورشون رو و بعد از شش ماه و یا یک سال ، بر اساس منابع استفاده شده ، سرور اروزن تری خریداری کنن . برای ماه اول پول سربه سر میشه چون باید مجدد کانفیگ بشه ولی باز از ماه های بعد خرجشون کمتر میشه اگر واقعا منابع کمتری نیاز باشه .
به هر حال از سرویس دهنده ی بدی خرید نکردن . شرکت آنلاین دات نت یک شرکت فرانسوی هست و گذشته ی خوبی داشته در این زمینه .
ادامه ی راه دیگه بدست خودشون . قلق کار به مرور میاد دست آدم .
فقط تنها تقاضایی که ازشون دارم اگر قراره در آینده سرویسی رو دست مردم بدن ، به این دقت کنن که پشتیبانی خوب و دوری از غرور رو در سطح خیلی مناسبش حفظ کنن . جای پای جای بقیه نذارن . تا نت ایران کمی رشد کنه .
امیدوارم . شرمنده از نوشته های طولانی . لحظات خوش و آروم .