نقل قول نوشته اصلی توسط dashjalal نمایش پست ها
سلام دوست عزیز . شما فقط از حرف های ما ایراد گرفتید به اون دوستمون اول کل کارش رو بردید زیر سوال ... و بعدش نظرات من رو بدون پرسش زیر سوال بردید .
من اینجا حرفی نمیزنم چون کلی هست و همینطور مدیریت گیر خواهد داد . به تعداد پست های من نگاه کنید !!! تاریخ عضویت رو همینطور .
دلیلش ناراضایتی از نت ایران بود .
رفتم آفر گرفتم ؟ رفتم مفت گرفتم ؟ چرا ندونسته نظر دادید ؟ شما برند سازی کردید با اون آواتار پس باید بشدت رعایت کنید . ماهی بیست تومن مفت نیست . اگر بک آپی نمیداشتم همه چیز رو از دست میدادم . شرکتی که وعده به بک آپ میده یعنی راحت شدن خیال مشتری .
اینجا اسمی از اون سرویس دهنده نیاوردم فقط به این دلیل که شرمندگیش رو حس کردم و در نهایت فقط تغییر سرویس میدم .
این رو به شما دوست عزیز نوید میدم ، به خاطر مشکل پیش اومده برای من و همینطور تعصبی بودن سرویس دهنده هامون نسبت به کارهای اکثریت بی کیفیتشون ، بعدا شرایطی رو ایجاد میکنم که هر کسی نتونه به موفقیت توی این بازار پر هرج و مرج فکر کنه . یعنی ، کیفیت کم مساوی میشه با تعطیل شدن سرویس دهنده .
خوشحالم تاپیک تونست به دوستمون کمک کنه .
لحظات خوش و آروم .
چرا من در تاپیک ها و نه تنها در این تاپیک ایراد میگیرم
هرکس به اندازه تجربش صحبت میکنه
درباره بی کیفیت بودن خود مشتری نیز مقصره مشتری های ایران این بازار را ایجاد کرده اند البته این بازار مریض معمولا تو تهران پخش شده که متاسفانه به دلیل جهانی بودن اینترنت به اینترنت نیز کشیده شده است
ما در ایران هم ارایه دهندگان خدمات بسیار خوب داریم
بنده ادعایی ندارم
اما وقتی چیزی را بدانم درست است بدونه در نظر گرفتن منفعت شخصی راه درست را بیان می کنم
اگر ایشون سرور را در شرکت خودشتان راه می انداختن با این هزینه ها راه نمی افتاد
شما می گویید هتزنر آلمان خوب است؟ کاملا در اشتباهیت در جهان هتزنر آلمان به عنوا چیپ سرور و سرورهای ارزان معروف است
ایشون گفتند فکر کنم یک سرور با 64 گیگ رم گرفتم خودشون دقیقا نمیدونن چه چیزی گرفتند
واقعا سوال اینه آیا سرور خارجی برای ایشون مناسب است؟
جواب خیر
عدم دسترسی فیزیکی بزرگترین مشکل ایشون هست
2 وقتی آلمان گرفت باید لایسنس اورجینال ویندوز بزاره روش هزینه اینو در نظر گرفتید؟ البته خیر
آیا فکر کردید که سرعت سایتشان در داخل کشور به شدت پایین می آید خیر نکردید
آیا سرویسی که جدید هست و تازه راه افتاده نباید در محیط یک استان تا یک شهر اول تست شود چرا باید بشود
شما خیلی چیز ها را در نظر نگرفتید و گفتید اما بنده میدانم
من میدانم اطلاعات با ارزش چیست
من میدانم چگونه خیالم راحت باشد قطعاتم سوخت اطلاعاتم از بین نرود
با اینکه بارها از کانفیگ به عنوان امنیت سرور یاد شد استارتر همچنان کانفیگ را با کانفیگ سایتشان اشتباه می گیرند و می گویند ما باید کانفیگ کنیم
عزیز من اگر کمی تند خویانه در این موارد صحبت می کنم چون میدانم ایشون با گرفتن این سرور اشتباه کردند
ایشون حرف از مجازی سازی زدند و به راهنمایی اشتباه دوستان رفتند یک corei7 گرفتند
ایشون نمیدانند رید چیست و هیمنجوری 1 سرور گرفتند و اگر اتفاقی بی افتد نمی داند باید چه کند
مطمعن باشید این تاپیک جز گمراهی سودی برای ایشان نداشت
موفق و مویید باشید