با سلام
من توی یه گروه یه فایل شخصی ارسال کردم و میخوام کسی اون رو نبینه. هنوز کسی اون رو ندیده... چیکار کنم که حدف بشه یا دیگران اون رو نبینن؟؟؟؟؟
با سلام
من توی یه گروه یه فایل شخصی ارسال کردم و میخوام کسی اون رو نبینه. هنوز کسی اون رو ندیده... چیکار کنم که حدف بشه یا دیگران اون رو نبینن؟؟؟؟؟
دوستدار کتاببلیان
شرکت هوش برتر خطیر پارسیان ارایه دهنده سرویس های حرفه ای ضد دیداس لایه 7
با حرفه ای ها همراه باشید
https://support.hoshebartar.com/cart.php
مدیر گروه میتونه کامل اون رو پاک کنه؟؟؟؟؟
دوستدار کتاببلیان
شرکت هوش برتر خطیر پارسیان ارایه دهنده سرویس های حرفه ای ضد دیداس لایه 7
با حرفه ای ها همراه باشید
https://support.hoshebartar.com/cart.php
اکانت رو پاک کردم. اما فایل هنوز سر جاشه!!!
- - - Updated - - -
لطفا اگه راهی داره بگید
اون گروه بک سوپر گروه هست
دوستدار کتاببلیان
دوستدار کتاببلیان
روی فایلی که قرار دادی مارکش کنید ببینید گزینه دیلیت میاد اگر اومد پاکش کنید ..
غیر این بلاخره یه ادمین باید داشته باشه اونجا؟نه؟
به اون بگید پاک کنه ....
با سلام,
اگر گروه هست, که راهی نیست, تک تک اعضا باید خودشون پاک کنن و جوانمرد باشن و فایل رو نبینن.
اگر سوپر گروه هست, از ورژن 0.9.24 پی سی (دوروور ورژن 3.0 گوشی فکر کنم) که سوپر گروه ها افزوده شد, میتونید پیام های خودتون رو Delete کنید, که برای همه پاک میشه.
اگر هم مدیر باشید, میتونید حتی پیامهای دیگران رو هم پاک کنید. (این گزینه که در سوپر گروه ها "همه" ادمین باشند, وجود ندارد!!! مگر اینکه صاحب گروه تک تک اعضا رو ادمین کنه.)
- برای اطمینان از سوپر بودن گروه, توی گوشی ها, اگر گروه باشد, گزینه Leave بالا سمت راست صفحه میاد, اگر سوپر باشد, پایین زیر Actions میاد (بالای لیست ممبر ها). همچنین اگر سوپر باشد, وقتی پیام های خودتون رو میزنید گزینه های Edit / Delete میاد, ولی پیام های دیگران خیر.
اگر فایل هنوز آپلود نشده, که اون X رو بزنید.
منظور دوستمون هم پیام هایی هست که برای کاربر توی کلودش ذخیره شده, مثلا من اگر به شما پیام دادم "سلام", آن پیام ذخیره شده پاک میشه...عکسهایی که دانلود کردید از گالری تمپ پاک میشه...عکسهای پروفایلتون...کانتکتاتون.. خلاصه همهچی.... نه پیامهایی که فرستادید.
موفق باشید.
ویرایش توسط sadecohost : March 18th, 2016 در ساعت 00:43
ممنون از راهنمایی همتون
بالاخره مدیرش من رو هم مدیر کرد و موفق شدم فایل رو پاک کنم
دوستدار کتاببلیان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)