نقل قول نوشته اصلی توسط m_dg_farari نمایش پست ها
دوست گرامی ، من اسم نمیارم ولی با اطمینان میتونم بگم از 20 تای بالای وبهاستینگ اینفو که در ایران هاستینگ ارائه میکنن ، 18 تاشون در هاست های اشتراکی از رید 10 استفاده ای ندارن!
بهترین آپشن برای امن نگه داشتن اطلاعاتتون ، داشتن بک آپ در جای دیگر هست!
عمدتا کسانی که هاست اشتراکی ارائه میکنن ، کیفیت هارد های مطلوبی دارن. احتمال اینکه هارد مشکلی پیدا کنه در برابر اینکه نفوذی صورت بگیره به سرور/دیتا سنتر سرور رو ببنده/مابقی قطعات سرور مشکل پیدا کنن/جنگ بشه و.... میشه گفت 1 به 1000 هست! (شاید هم 1 به میلیون!؟!؟)
اگر هم دلیل درخواستتون برای سرویس رید 10 ، سرعت هست که خوب هارد اس اس دی فکر میکنم تمامی نیاز های پردازشی هر هاست اشتراکی معمولی رو برطرف کنه (پایه ای ترین نوعش هم!!)
به هر صورت ، بنده نه سرویس دهنده هستم نه سرویس گیرنده. امیدوارم بتونید سرویس مناسبتون رو پیدا کنید
اینکه احتمالش یک به میلیون هست خیال خیلی خامی هست. ما از اطلاعاتمون هر روز بک‌آپ می‌گیریم. اما دلیلی نمی‌شه که جانب اطمینان رو رعایت نکنیم.
توی مدت ۷ سال گذشته حداقل ۵ بار هارد سرورهایی که ما گرفتیم دچار مشکل شدن.
هر هاردی یک روز خواهد سوخت و بیچاره اون‌هایی که تو اون لحظه بدون Raid دارن ازش استفاده می‌کنن.
ما قصد استفاده از سرویس برای یک ماه و دو ماه رو نداریم اگه سرویس تهیه کنیم انتظار داریم که بتونیم حداقل یکسال بدون دردسر ازش استفاده کنیم.