-
March 17th, 2016, 12:31
عضو دائم
پاسخ : درخواست سرور مجازی ایران

نوشته اصلی توسط
uisoftware
تفاوت raid 10 نصف فضا هست دیگه. یعنی فروشنده به جای اینکه ۲۰۰ گیگ فضا بده اگه ۱۰۰ گیگ بده میزان مصرف منابعش یکسان میشه. (البته باید از ۴ عدد هارد هم استفاده کنه).
من تفاوت دو برابر قیمتی که دادین رو متوجه نمیشم.
با سلام
تفاوت :
1.به جای 200 مشترک باید 80 مشترک روی سرور بگیرد.(کمتر از نصف)
2.کسی که بخواهد رید بکند از درایوهای با کیفیت استفاده میکند و طبیعتا هارد های فعلی که سرور های ارزان میدهند با هارد های با کیفیت خیلی تفاوت قیمتی دارند و نصف کردن آنها جهت رید باعث بالاتر رفتن هزینه vps میشود.
و....
باتشکر
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
uisoftware
با سلام
سرور مجازی ایران با این مشخصات لازم دارم:
رم: ۴ گیگ
پردازنده: حداقل ۲ گیگ اختصاصی
هارد: SSD در حد ۲۰ گیگ (ولی Raid 10)
پهنای باند: بسته به شرایط میشه بالا پایینش کرد، حداقل ۱۰۰ گیگ
سیستم عامل: centos
قیمت: زیر ۱۰۰
مورد مصرف هم هاستینگ میباشد.
لطفا فقط دوستانی که آفر دارند پاسخ بدن.
با تشکر
با سلام و احترام
سرویس های ذیل بدون رید هستند.
پکیج نرمال : رم 4 گیگ با 4 کور پردازنده و درایو 25 گیگ ساتا سری اینترپرایس(20 گیگ ssd آفر خدمتتون میتوان داد) به همراه 200 گیگ ترافیک ماهانه 150 هزار تومان میباشد. : http://www.roobinaserver.ir/vps-datacenteriran.php
اگر سایت های معمولی میزبانی میکنید : رم 4 گیگ به همراه 2 کور پردازنده و درایو 25 گیگ ساتا سری اینترپرایس(20 گیگ ssd آفر خدمتتون میتوان داد) به همراه 40 گیگ ترافیک ماهانه 70 هزار تومان میباشد. : http://www.roobinaserver.ir/vps-discount-low.php
تمامی پکیج ها دایرکت ادمین قانونی رایگان دارند.
باتشکر
ویرایش توسط RoobinaServer : March 17th, 2016 در ساعت 12:26
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
March 17th, 2016 12:31
# ADS
-
March 17th, 2016, 13:07
عضو انجمن
درود
از پارس آنلاین در خدمت هستیم
6 هسته پردازنده (6000Mhz)
4 گیگابایت حافظه رم
50 گیگابایت حافظه هارد اینترپرایز
ترافیک سند نامحدود/رسیو 50 گیگ
1 عدد ایپی ادرس
دیتاسنتر پارس آنلاین
پورت ارتباطی 1 گیگابیت
سرور مجازی ایران
ایام به کام .
گمراهان دو دسته اند:
آنان که خواندند و اندیشه نکردند
آنان که نخواندند و یقین آوردند.
-
-
March 17th, 2016, 13:26
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
uisoftware
با سلام
سرور مجازی ایران با این مشخصات لازم دارم:
رم: ۴ گیگ
پردازنده: حداقل ۲ گیگ اختصاصی
هارد: SSD در حد ۲۰ گیگ (ولی Raid 10)
پهنای باند: بسته به شرایط میشه بالا پایینش کرد، حداقل ۱۰۰ گیگ
سیستم عامل: centos
قیمت: زیر ۱۰۰
مورد مصرف هم هاستینگ میباشد.
لطفا فقط دوستانی که آفر دارند پاسخ بدن.
با تشکر
با سلام
در صورتیکه هارد بدون رید مد نظر بود سرور های SSD ایران در پارس انلاین هاست نتورک را نیز میتونید بررسی بفرمائید:
http://hostnetwork.ir/irvpsp.htm
پکیج پیشنهادی : HN402
هارد 70 گیگابایت SSD
رم : 2 گیگابایت
ترافیک 600 گیگابایت
لایسنس رایگان دایرکت ادمین (کد لایسنس )
ماهانه : 92 هزار تومان
موفق باشید
-
-
March 17th, 2016, 14:38
عضو انجمن
سلام
فروش ویژه سرور مجازی ایران با پهنای باند نامحدود
سی پی یو: 2Core x 1200 Mhz
رم: 4 گیگ
هارد: 20 گیگ
پورت: 1 GBps
ترافیک 1-10 : نامحدود و رایگان
ترافیک 1-1 : 200 گیگ
کلیه کانفیگ ها رایگان انجام میشه. (VIP لینک،نصب سی پنل، کلیه کانفیگ های و .... )
سی پنل رایگان
دایرکت ادمین رایگان
ماهانه: 110 تومان
مشاهده سایر پلن ها
-
-
March 17th, 2016, 15:15
عضو انجمن
-
-
March 17th, 2016, 15:46
دوستان من درخواست سرویس با Raid 10 کردم، متاسفانه آفرها هیچ کدوم چنین ویژگیای ندارند. من واقعا نمیدونم چطوری میشه روی یه سرور بدون Raid با خیال راحت هاست رو انتقال داد.
-
-
March 17th, 2016, 15:59
دوست گرامی ، من اسم نمیارم ولی با اطمینان میتونم بگم از 20 تای بالای وبهاستینگ اینفو که در ایران هاستینگ ارائه میکنن ، 18 تاشون در هاست های اشتراکی از رید 10 استفاده ای ندارن!
بهترین آپشن برای امن نگه داشتن اطلاعاتتون ، داشتن بک آپ در جای دیگر هست!
عمدتا کسانی که هاست اشتراکی ارائه میکنن ، کیفیت هارد های مطلوبی دارن. احتمال اینکه هارد مشکلی پیدا کنه در برابر اینکه نفوذی صورت بگیره به سرور/دیتا سنتر سرور رو ببنده/مابقی قطعات سرور مشکل پیدا کنن/جنگ بشه و.... میشه گفت 1 به 1000 هست! (شاید هم 1 به میلیون!؟!؟)
اگر هم دلیل درخواستتون برای سرویس رید 10 ، سرعت هست که خوب هارد اس اس دی فکر میکنم تمامی نیاز های پردازشی هر هاست اشتراکی معمولی رو برطرف کنه (پایه ای ترین نوعش هم!!)
به هر صورت ، بنده نه سرویس دهنده هستم نه سرویس گیرنده. امیدوارم بتونید سرویس مناسبتون رو پیدا کنید
-
تعداد تشکر ها از m_dg_farari به دلیل پست مفید
-
March 17th, 2016, 17:17

نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
دوست گرامی ، من اسم نمیارم ولی با اطمینان میتونم بگم از 20 تای بالای وبهاستینگ اینفو که در ایران هاستینگ ارائه میکنن ، 18 تاشون در هاست های اشتراکی از رید 10 استفاده ای ندارن!
بهترین آپشن برای امن نگه داشتن اطلاعاتتون ، داشتن بک آپ در جای دیگر هست!
عمدتا کسانی که هاست اشتراکی ارائه میکنن ، کیفیت هارد های مطلوبی دارن. احتمال اینکه هارد مشکلی پیدا کنه در برابر اینکه نفوذی صورت بگیره به سرور/دیتا سنتر سرور رو ببنده/مابقی قطعات سرور مشکل پیدا کنن/جنگ بشه و.... میشه گفت 1 به 1000 هست! (شاید هم 1 به میلیون!؟!؟)
اگر هم دلیل درخواستتون برای سرویس رید 10 ، سرعت هست که خوب هارد اس اس دی فکر میکنم تمامی نیاز های پردازشی هر هاست اشتراکی معمولی رو برطرف کنه (پایه ای ترین نوعش هم!!)
به هر صورت ، بنده نه سرویس دهنده هستم نه سرویس گیرنده. امیدوارم بتونید سرویس مناسبتون رو پیدا کنید
اینکه احتمالش یک به میلیون هست خیال خیلی خامی هست. ما از اطلاعاتمون هر روز بکآپ میگیریم. اما دلیلی نمیشه که جانب اطمینان رو رعایت نکنیم.
توی مدت ۷ سال گذشته حداقل ۵ بار هارد سرورهایی که ما گرفتیم دچار مشکل شدن.
هر هاردی یک روز خواهد سوخت و بیچاره اونهایی که تو اون لحظه بدون Raid دارن ازش استفاده میکنن.
ما قصد استفاده از سرویس برای یک ماه و دو ماه رو نداریم اگه سرویس تهیه کنیم انتظار داریم که بتونیم حداقل یکسال بدون دردسر ازش استفاده کنیم.
-
-
March 17th, 2016, 17:21

نوشته اصلی توسط
uisoftware
اینکه احتمالش یک به میلیون هست خیال خیلی خامی هست. ما از اطلاعاتمون هر روز بکآپ میگیریم. اما دلیلی نمیشه که جانب اطمینان رو رعایت نکنیم.
توی مدت ۷ سال گذشته حداقل ۵ بار هارد سرورهایی که ما گرفتیم دچار مشکل شدن.
هر هاردی یک روز خواهد سوخت و بیچاره اونهایی که تو اون لحظه بدون Raid دارن ازش استفاده میکنن.
ما قصد استفاده از سرویس برای یک ماه و دو ماه رو نداریم اگه سرویس تهیه کنیم انتظار داریم که بتونیم حداقل یکسال بدون دردسر ازش استفاده کنیم.
دوست عزیز و گرامی با توجه به درخواست و توقعات بییش از حدتون
سرور اختصاصی تهیه کنید
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از farssub به دلیل پست مفید
-
March 17th, 2016, 17:32
امکان ارائه از زیرساخت و پارس انلاین وجود دارد.
همچنین لایسنس های نرم افزاری cpanel,litespeed,cxs , cloudlinux , ... به صورت رایگان در سرویس ارائه میشود.
درصورت تمایل به جزئیات بیشتر از طریق سایت در ارتباط باشید
موفق باشید
CloudHa
7079 2842 021
93 600 73 0913
-