نقل قول نوشته اصلی توسط IrIsT نمایش پست ها
با سلام.
نگاه کنید هک شدن چه با کلود چه با کلود اگه سرورت و هاستت ایمن نباشه صورت میگیره.اینطوری نیست که بگی چون کلود استفاده میشه دیگه هک نمیشه.
کلود بد نیست.پنل آخرش که خیلی گرونه خیلی خوبه.بیشتر با کردیت های کرک شده میگیرن و میخرن.
اما دیگه مشکلات قطعی و این چیزا شاید از هاستت باشه یا اینکه آیپی خودتونو بلاک کرده,هاست روباز نمیکنه.اما با یک آیپی دیگه باز میکنه.
برای هک شدن و دیداس نشدن باید یک سرور خوب انتخاب کنید.به این اکتفا نکنید که کلود هستین.حالا آیپی رو مخفی کردی.اما اگه سرورت مشکل داشت,یکی مس دیفیس زد چی؟
یا اینکه سرورت رو داون کردن,حالا آیپی مخفی باشه,تاثیر داره؟
پس توی انتخاب سرور و هاستینگت بیشتر تحقیق کن و اگه هاست داری جایی باش که واقعا امنیت داشته باشه.نه اینکه شعار امنیت بده.اگرم سرور مجازی میگیری,یک کانفیگ خوب و امنیتی بگیر.
من چند ماه بود که خودم یک سیستم اختصاصی واسه خودم درست کرده بودم.شبیه کلود.اما خیلی بهتر.فقط اختصاصی سایت های خودم.تیم امنیتی خودمو هم روش انداختم

iedb.ir/acc

چندتا آیپی دادم بهش و یک سیستم خوب درست کردم.اما دیدم هیچ چیز بهتر از خود سایت نیست.حالا آیپیمو بدونن چه مشکلی داره؟دیدم هیچ فرقی نداره.مهم سرور و هاست و کانفیگت هستش.

مهم هاستته و یا سرور داری کانفیگ درست حسابی
حالا کلود هم استفاده میکنی رایگانش,اونم یکم تاثیر داره رو سرعت و کش و ...معایبی هم داره.اما وقتی از لحاظ هاست ایمن باشی.کلود بکنی بهتر میشه.
و اینکه میگی بعضی وقتها سایت بالا نمیاد یا ... به هاستینگ و ایپی خودت بستگی داره.شاید مشکل از سمت خودت باشه.
چون من قبلا استفاده کردم.هیچ مشکلی نداشت و هیچ قطعی نداشت.احتمالا از آیپی و یا هاستت هستش که قطعی داری
اگه کمکی بود در خدمتم.

- - - Updated - - -

سرور داری یا هاست؟
مگه الکی هستش که کلود نباشی و دیتابیس بپره یا مشکل پیش بیاد؟این همه سایت که از اون استفاده نمیکنن
منم استفاده نمیکنم.چه مشکلی داره؟
بعضی ها فکر میکنن همین که کلود کنن دیگه هک نمیشن.فکر میکنن دیگه راحتن.حتی پروفشیونال هم باشی,سرورت امن نباشه و هاستت امن نباشه هک میشی.خیلی راحت.
پس باید کانفیگ و یا هاستی که انتخاب میکنی خوب باشه.این طرز فکر رو هم بریزین بیرون که اگه کلود نباشی دیتابیس میپره یا ......
در هر صورت من در خدمتم.
iedb.team@gmail.com
موفق باشید.
اخه من روز اول به کلود وصل نبود و خیلی به سرور فشار آوردم و کلا سرور ترکید و دیتیابیس پرید
ولی بعد از اون که میخوام به سرور فشار بیارم ، کلود فلر سایت رو قعط میکنه و پیغام آفلاین میده و دیگه نمیازه وارد سایت شم تا 5 دقیقه
سرور هستش ، وسرور و سایت خیلی خیلی امن هست ، توسط چند هکر مورد حمله قرار گرفته و نتونستن اتک هایی مثل اس کیو ال یا ایکس ایکس اس بزنن