-
March 16th, 2016, 12:53
بهترین سرویس cdn یا کلود؟
سلام یه سرویس میخوام که کلود باشه مثل کلود فلر ، جلوی حملات dos رو تا یه مقداری بگیره
ممنون میشم بهم معرفی کنید ، فقط پنل رایگان هم داشته باشه و با سرور ایرانمشکلی نداشته باشه
من کلود فلر در حال حاظر دارم خیلی اذیت میکنه ، بعضی موقع ها سایت بالا نمیاد یا هی کلود میگه که سایت آفلاین هست ، یه صفحه ای میاد میگه ارتباط با سایت برقرار نیست (دلیلش نمیدونم چیه)
-
-
March 16th, 2016 12:53
# ADS
-
March 16th, 2016, 13:02
پاسخ : بهترین سرویس cdn یا کلود؟
اول max CDN عالیه و هزینه هاش هم کمه با ایران هم تاجایی که من میدونم مشکلی نداره
کولدفار هم هستش که سرویس امنیتی و انتی دیداس خوبی داره
یک cdn ایرانی هم هستش به نام اروان کلود که اونم بد نیست تست کنید
البته بنده تست کردم تاثیری نداشتش برام
-
تعداد تشکر ها از bigm به دلیل پست مفید
-
March 16th, 2016, 13:08
cdn ایران رو تست کردید؟ یعنی چی تاثیر نداشت؟ یعنی جلوی حملات داس رو نمیگرفت؟
کلود فلر الان دارم ولی خیلی با سایت قطع میشه و مغمولا هم و قتی قطع میشه که بخواد سرور فرانکفورت وصل شه به سایت
akami چطور هست؟
-
-
March 16th, 2016, 13:41
عضو انجمن
شما اول باید شخص کنید دنبال CDN هستید یا DDoS Protection ؛ معمولا اکثر CDN ها DDoS Protection لایه 4 تا حدودی دارند ولی لایه 7 خیر؛ معروفترینش هم کلودفلره که تو پنل رایگان دیداس پروتکشن لایه 7 بهتون نمیده؛ کم کمش باید پلن ماهی 200 دلاریشو بخرید.
هیچ جایی رایگان به شما DDoS Protection نمیده؛
از اونجایی که موقعیت سرورتون ایران هست هیچ CDN موجود خارجی نم تونه بهتون کمک کنه که سرعت لود بهتری داشته باشید و تاثیر منفی دارند و باعث می شوند سایتتان کند تر لود شود؛ بهترین گزینه CDN داخلی خوب است که متاسفانه هنوز هیچ کدام را تست نکردم, اما مسلم است نمی توان بر روی آن برای حملات لایه 4 حد اقل حساب کرد و با مشکل مواجه خواهند شد. اما در کاهش ترافیک و مصرف پهنای باند سرور موثر خواهند بود و در بهترین حالت در سرعت لود شدن سایت و فایل های استاتیک افزایش سرعت نا محسوسی برای کاربر داشته باشند.
ویرایش توسط yastheme : March 16th, 2016 در ساعت 13:43
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
-
تعداد تشکر ها از yastheme به دلیل پست مفید
-
March 16th, 2016, 13:47

نوشته اصلی توسط
yastheme
شما اول باید شخص کنید دنبال CDN هستید یا DDoS Protection ؛ معمولا اکثر CDN ها DDoS Protection لایه 4 تا حدودی دارند ولی لایه 7 خیر؛ معروفترینش هم کلودفلره که تو پنل رایگان دیداس پروتکشن لایه 7 بهتون نمیده؛ کم کمش باید پلن ماهی 200 دلاریشو بخرید.
هیچ جایی رایگان به شما DDoS Protection نمیده؛
از اونجایی که موقعیت سرورتون ایران هست هیچ CDN موجود خارجی نم تونه بهتون کمک کنه که سرعت لود بهتری داشته باشید و تاثیر منفی دارند و باعث می شوند سایتتان کند تر لود شود؛ بهترین گزینه CDN داخلی خوب است که متاسفانه هنوز هیچ کدام را تست نکردم, اما مسلم است نمی توان بر روی آن برای حملات لایه 4 حد اقل حساب کرد و با مشکل مواجه خواهند شد. اما در کاهش ترافیک و مصرف پهنای باند سرور موثر خواهند بود و در بهترین حالت در سرعت لود شدن سایت و فایل های استاتیک افزایش سرعت نا محسوسی برای کاربر داشته باشند.
مگه cdn جلوی حملات رو نمیگره؟
من حلمه خیلی خنف که نمیخوام یه حمله خیلی خیلی کوچیک ، اصلا واقعا نیاز هست؟ چون من الان دارم از کلود استفاده میکنم ، پهنای باندم هم 1 ترا بایت هست ، خیلی اذیت میکنه 2-3 بار که صفحه رفرش شه دیگه میگه خطای اتصال به سایت رخ داده وصل نمیشه از کلو باید یه 5 دقیقه صبر کرد تا وصل شه
اگر واقعا نیاز هست من استفاده کنم ، باز دید کننده آنچنانی هم ندارم شاید روزی 10 نفر :D
-
-
March 16th, 2016, 13:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
davood_71
مگه cdn جلوی حملات رو نمیگره؟
من حلمه خیلی خنف که نمیخوام یه حمله خیلی خیلی کوچیک ، اصلا واقعا نیاز هست؟ چون من الان دارم از کلود استفاده میکنم ، پهنای باندم هم 1 ترا بایت هست ، خیلی اذیت میکنه 2-3 بار که صفحه رفرش شه دیگه میگه خطای اتصال به سایت رخ داده وصل نمیشه از کلو باید یه 5 دقیقه صبر کرد تا وصل شه
اگر واقعا نیاز هست من استفاده کنم ، باز دید کننده آنچنانی هم ندارم شاید روزی 10 نفر :D
CDN با DDoS Protection متفاوت است. اما معمولا سرویس های CDN بیشتر برای محافظت از خودشان DDoS Protection لایه 4 دارند؛ اما در خصوص DDoS Protection های حر فه ای تر حتما نیاز به هزینه است
-
تعداد تشکر ها از yastheme به دلیل پست مفید
-
March 16th, 2016, 14:00
پلن حرفه ای اروان کلود به صورت 7 لایه ای اریه میده
و اینکه اگر وبسایت کوچیکی دارید از هاست/سرور همراه با DDoS Protection 7لایه استفاده کنید
و بهتره از سرور های ایران استفاده نکید چون به صورت پیشفرض انتی دیداس خوبی ندارند
ویرایش توسط bigm : March 16th, 2016 در ساعت 14:01
-
تعداد تشکر ها از bigm به دلیل پست مفید
-
March 16th, 2016, 14:01

نوشته اصلی توسط
yastheme
CDN با DDoS Protection متفاوت است. اما معمولا سرویس های CDN بیشتر برای محافظت از خودشان DDoS Protection لایه 4 دارند؛ اما در خصوص DDoS Protection های حر فه ای تر حتما نیاز به هزینه است
ممنون
-
-
March 16th, 2016, 14:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
bigm
و اینکه اگر وبسایت کوچیکی دارید از هاست/سرور همراه با ddos protection 7لایه استفاده کنید
و بهتره از سرور های ایران استفاده نکید چون به صورت پیشفرض انتی دیداس خوبی ندارند
به صورت 7 لایه یا پروتکشن در هر 7 لایه osi ؟
-
-
March 16th, 2016, 14:05

نوشته اصلی توسط
bigm
و اینکه اگر وبسایت کوچیکی دارید از هاست/سرور همراه با DDoS Protection 7لایه استفاده کنید
آروان کلود واقعا خوبه؟ مثل کلود فلر قطعی نداره یا هی نمیگه اتصال به سرور دچار مشکل شد؟
میخوام آی پی هم مخفی کنه ، در کل چطوره آروان؟ به پای کلود فلر میرسه؟
-