به هیچوجه نیازی نیست که سرور اختصاصی بگیرید و چون بازدید بالایی ندارید اصلا نیازی هم نیست وی پی اس بگیرید .
هاست داخل ایران هست که براتون سالیانه 140 هزار تومان هزینه داشته باشه و هرچی هم که بخواید بتونید سایت روش بالا بیارید و بازدید در لحظه ی خوبی هم داشته باشه و روزانه تا ده هزار بازدید رو راحت جواب بده .
حالا که میخواید سرور خارج از محیط شخصی بگیرید ، با توجه به بازدیدی که فرموده بودید ، این رو میگم که به هیچوجه وی پی اس و یا سرور خریداری نکنید .
هزینه ی سرور و وی پی اس به یک کنار که ماهانه هست . هزینه ی نگهداری و تنظیمات امنیتی اون رو هم در نظر بگیرید . سالانه بالای دویست سیصد هزار تومن براتون خرج داره مخصوصا اگر داخل ایران باشه .
هاست تهیه کنید برای کارتون بهتر هست . من فروشنده نیستم . کارم طراحی و بهینه سازی هست و سرویس دهنده های زیادی رو تست کردم و تجربه ی کار باهاشون رو داشتم . سایت های مختلفی رو بالا آوردم . توصیه میکنم که با توجه با مشخصاتی که گفتید ، اصلا سرور مجازی یا سرور شخصی نگیرید .
تاپیکی که لینک کرده بودید ، دیدم . اون سرور مشخصات خیلی بالایی داره و خیلی هزینه داره .راحت ماهی بالای دویست هزار تومن . تعداد بازدید روزانه ی هر سایتی که راه میندازین چقدر هست ؟