بالاخره این آقا تایید میشن یا نه؟
به هیچ وجه با این اقا کار نکنید یک ماه براشون کارکردم
اخرش یه جوری حساب کردن که بنده رو بدهکار هم کردن
معذرت میخوام که در پست های قبلی ایشون رو تایید کردم و این هایی هم که تایید کردن در حال حاظر نویسنده همین اقا هستن و این اقا بهشون میگه که تایید کنن
پس گول نخورید مثل من
با سلام و احترام
دوست عزیز
شما برای بنده به مدت 20 روز کار کردید
قرار بود روزانه 1 پوشه عکس و هفته ای 25 کلیپ به بنده تحویل بدید
بنده هم در عوض کار شما یک سایت رو بهتون اجاره دادم و گفتم مال شما و ماهاینه 600 هم علاوه بر سایت بهتون میدم
بعد از 20 روز شما به بنده کلا 10 پوشه و هیچ کلیپی نحویل دادید!
و خودتون هم اصرار به قطع همکاری داشتید
بنده یک پکیج تبلیغاتی بهتون دادم به ارزش 300 هزارتومان که بازم خودتون قبول کردید هزینه اشو ولی به جاش قرار بود 200 کلیپ به بنده بدید
گفتید روی سایتی که بهتون اجاره دادم هزینه کردید !خب اگر ابتدا با من هماهنگ میکردید که اقا من هزینه کنم قرار هست بهم پولشو بدید بنده قبول میکردم ولی وقتی بدون هماهنگی بوده بنده چطور هزینه سایت رو بهتون بدم با این حال یه درامدی هم از این سایت داشتید که خب اونم به بنده مربوط نبوده!
بنده هزینه سرور سایتی که به شما اجاره دادم رو خودم پرداخت کردم به ارزش 500 تومان ولی 10 روز از تمدید نگذشته بود شما گفتید نمیخاید با ما کار کنید؟!
بنده باید هزینه جا زدن شما رو بدم؟
کارتونو درست انجام ندادید
بنده هم از خدا خواسته دقیق و منظم با هاتون حساب کردم و خب اون چیزی نشد که شما میخواستید!
در اخر شما بنده رو تهدید کردید که شکایت میکنید!
بنده هیچ مشلی ندارم و حتی به نفعم هست
چرا که حسابی که با شما کردم و در تلگرامم موجود هست
بنده مبلغ 460 هزارتومان از شما میخام
حتی اومدید بنده رو نفرین کردید!:|
بازم بنده کوتاه اومدم و سایتی که نتیجه زحمات چند ساله ام بود ولی خب ازش استفاده نمیکردم رو به قیمتی که واقعا خودتون هم میدونید 20 برابر بیشتر ارزش داشت رو به شما بدم
ولی باز به دلایلی که خودتون میدونید این جریان رو هم بهم زدید
در اخر...
بنده به شما کمک کردم و در روز اول بهتون گفتم هوای ما رو داشته باشید ما هم هوای شما رو داریم!وقتی شما ما رو پس زدید!نباید انتظار داشته باشید که ما بیخیال حقمون بشیم
پس بهتر هست از طریق دادگاه و پلیس فتا اقدام کنید شما تا بنده پاسخ گو باشم اگر فکر میکنید ضرر دیدیدو به خاطر بنده بوده
نمیگم ضرر ندیدید، ضرر دیدید ولی به خاطر تصمیمات خودتون بوده...
کلیه مدارک اثبات حرف های بنده موجود است ...
موفق باشید
- - - Updated - - -
دوستان نویسنده لطفا در همین تاپیک ایمیلشون رو بزارن تا در صورت نیاز باهاتون در ارتباط باشیم
لطفا ایمیل نزنید فعلا نیازمند نویسنده نیستم بنده
موفق باشید
سلام بنده حاضر به همکاری هستم
csnoob72@gmail.com
سلام
به یک نویسنده کپی پیست با تغیرات جزئی نیازمندیم
کار به شدت سرعتی و مهم هست
تمیزی کار+سرعت از شرایط اصلی هست
لطفا با ایمیل
seofa@live.com
در ارتباط باشید
ایمیلی برای شما ارسال شد ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)