جناب با من تماس بگیرید تا راهنمایی بازم رو انجام بدم
09375150429 کثیریان هستم
فرستاده شده از ALE-L02ِ من با Tapatalk
جناب با من تماس بگیرید تا راهنمایی بازم رو انجام بدم
09375150429 کثیریان هستم
فرستاده شده از ALE-L02ِ من با Tapatalk
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
دوست عزیز فکر اینترنت داخلی را از سرتون بیرون کنید و به دنبال اینترنت ماهواره ای باشید
در مورد خرید قطعات میتونید سرور amd ببندید و قیمتش هم بسیار مناسب در میاد . اگه اشنا نداشتید با بنده تماس بگیرید بنده کارم فروش کامپیوتر و تجهیزات شبکست و براتون با قیمت همکاری خرید میکنم و از تهران براتون ارسال میکنم . هر چی هم نیاز داشته باشید براتون تهیه میکنم فقط کافیست مشخصات مورد نیازتون را بفرمایید تا قیمت بگیرم
شماره همراه بنده 09139982062 سعیدی
موفق باشید
ارائه دهنده انواع سرور مجازی داخلی و خارجی با کانفیگ های متنوع رفع تحریم و رفع فیلترینگ داخلی و خارجی جهت استعلام . خرید و دریافت اکانت تست از طریق تلگرام و ایمیل یا خصوصی در ارتباط باشید@mrsaeidi
یه توصیه برادرانه :
شما که داری هزینه میکنی ! سرور ت رو ببر یه دیتاسنتر معتبر کولو کن /
اینطوری که شما دارید فکر میکنید 10 که هیچ 100 برابر دردسر و مشکلاتش بیشتره .
اینترنت من که روزی 30 ~ 40 بار قطع میشهحالا با این وضع کاربری برای شما باقی نمیمونه حتی با گران ترین و مدرن ترین سخت افزار ها !
اینترنت ماهواره ای خلاف قوانین انجمن باید باشه و ممنوع هست استفاده ازش .
بعدش هم بصورت Offline هست / البته انلاین هم میشه ولی نه به این شکل که شما میخواید .
فعلا برای یک مدت تصمیم گرفتیم سرور اختصاصی المان تهییه کنیم
تا یک مدت پیشرفت کنیم و بتونیم هزینه بیشتری رو بابت سرور ایران بدیم.
در مورد سرور هترنز لطفا راهنمایی کنید: http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=162313
به هیچوجه نیازی نیست که سرور اختصاصی بگیرید و چون بازدید بالایی ندارید اصلا نیازی هم نیست وی پی اس بگیرید .
هاست داخل ایران هست که براتون سالیانه 140 هزار تومان هزینه داشته باشه و هرچی هم که بخواید بتونید سایت روش بالا بیارید و بازدید در لحظه ی خوبی هم داشته باشه و روزانه تا ده هزار بازدید رو راحت جواب بده .
حالا که میخواید سرور خارج از محیط شخصی بگیرید ، با توجه به بازدیدی که فرموده بودید ، این رو میگم که به هیچوجه وی پی اس و یا سرور خریداری نکنید .
هزینه ی سرور و وی پی اس به یک کنار که ماهانه هست . هزینه ی نگهداری و تنظیمات امنیتی اون رو هم در نظر بگیرید . سالانه بالای دویست سیصد هزار تومن براتون خرج داره مخصوصا اگر داخل ایران باشه .
هاست تهیه کنید برای کارتون بهتر هست . من فروشنده نیستم . کارم طراحی و بهینه سازی هست و سرویس دهنده های زیادی رو تست کردم و تجربه ی کار باهاشون رو داشتم . سایت های مختلفی رو بالا آوردم . توصیه میکنم که با توجه با مشخصاتی که گفتید ، اصلا سرور مجازی یا سرور شخصی نگیرید .
تاپیکی که لینک کرده بودید ، دیدم . اون سرور مشخصات خیلی بالایی داره و خیلی هزینه داره .راحت ماهی بالای دویست هزار تومن . تعداد بازدید روزانه ی هر سایتی که راه میندازین چقدر هست ؟
ویرایش توسط dashjalal : March 16th, 2016 در ساعت 05:05
اره خب ، حدودا ماهی همین حدودا هزینه باید بدیم.
- - - Updated - - -
برای امنیت نمیتونم زیر سرور اختصاصی حساب کنم.
یا باید سرور اختصاصی پیش خودمون باشه یا سرور اختصاصی توی شرکت های بزرگی مثل هترنز.
- - - Updated - - -
بازدید خیلی کمی دارن. (بیشترشون تازه راه افتادن)
سیستم هاشون خیلی ارزش دارن. ارزشی بالا تر از 50 میلیارد تومان.(البته قسط فروش نداریم ، چون نمیشه 1-2 سال زمانی که بصورت تیمی روش صرف شده رو به قیمت کشید!!)
فقط یک سوالی داشتم.
ما میخواهیم روی سرور vmware نصب بشه ، نمیدونم ابزارات نیاز داره یا نه؟
آیا کسی هست که کانفیگ های vmware را انجام دهد؟ (قیمت در صورت توانایی)
- - - Updated - - -
حدودا 1-2 سال روی همین موارد کار کردیم.
سیستم هاش خیلی قدرتمند هستند.
متاسفانه نمیتونم زیاد توضیح بدم.
- - - Updated - - -
تنها در صورتی میتونه توی ایران باشه که سرور هاش پیش خودمون باشه.
حالا اینا رو بیخیال
من به پیشنهاد یکی از دوستان عمل کردم.
چون ایشون گفتن که شرکت های خارجی اونقدر بزرگ هستن و مشتری دارن که به فکر د ز د ی و کپی فایل نیستن.
البته قسط توهین به شرکت یا جای خاصی ندارم.
برای همین بنده هم قسط دارم مستقیم از دیتاسنتر خریداری کنم.
ویرایش توسط mrpepero20000 : March 16th, 2016 در ساعت 19:18
دوست عزیز
فکر اینکه خونه راه اندازی کنید رو بزارید کنار
اصلا غیر منطقیه کامله ببخشید اینقدر رک گفتم
اگه از اینکه زیرساخت یا جای دیگه بزارین میترسین پس باید غیر قانونی باشه اطلاعتتون و الا که مشکل نداره
این همه سرور ما و دیگران داریم و کسی نمیره پشت سرور
اگر خارج از ایران میخواهید بگیرید از همه دوستان می تونید بگیرید
اگر میخواهید مستقیم بگیرید دردسرهای خودشو داره
اگه خیلی اطلاعات با ارزش هستند حتما باید لایسنس های قانونی تهیه کنید و الا یک دفع سرورتون بن میشه مگه اینه از دیتا سنتر هایی که نمی بندن بگیرین که هزینش بیشتره
کلا من نمی دونم چرا سرور گرفتن تو ایران حدود عدد 200 می چرخه؟!!
اگر شرایط مهم و خوبی مثل این می خواهید توضیح دهید
من سرور ایرانمم فقط گلو کردم بردم زیرساخت با اینکه 3 برابر قیمتش
شما از نظر من شما فکر می کنید که میدونید چی میخواهید و اطلاع دارید
از نظر بنده شما کلا نمی دونید در واثع چه می خواهید برنامه های خیلی از ماهانیز میلیاردی قیمتش هست از اصناف کل کشور گرفته تا بیمه و ...
در هر صورت از نظر من با کسانی که اطلاعات دارند مشورت کنید و راهنمایی بگیرید
کسی که به شما مشورت داده کلا چیزی از اینترنت و شبکه نمی دونسته
دوستان بحث امنیت می کنند بحث امنیت سرور هست و نه سایت شما
لطفا از مشاوران بهتر استفاده کنید
موفق باشید
شرکت هوش برتر خطیر پارسیان ارایه دهنده سرویس های حرفه ای ضد دیداس لایه 7
با حرفه ای ها همراه باشید
https://support.hoshebartar.com/cart.php
بله اگر از خارج تهیه کنید هم خوبه . فقط بحث امنیت سرور هست . سرور به دو صورت مدیریت شده و غیر مدیریت شده به شما تحویل داده میشه . چه از نظر تنظیمات سیستم عامل و کارایی سرور و چه از نظر امنیت سرور .
اگر بحث امنیت سرور وسط باشه ، یا دوستان ایرانی باید براتون کانفیگ کنن که خب امنیتشون میشه مثل سرویس های داخلی که به شرکت مناسبی باید بدید کانفیگ کنن و یا از خود سرویس دهنده ی خارجی بخواید که براتون تنظیمات امنیتی رو انجام بدن . تنظیمات امنیتی وی پی اس یا وی دی اس رو هم میشه مثل سرور شخصی انجام داد که هزینه ی ماهانه ی خرید این دوتا از سرور شخصی کمتر هست .
یکی از پیشنهادات میتونه این باشه که وی پی اس بگیرید از هرتزنر به صورت مدیریت شده . ولی خب هزینه ی تنظیم داره و خرج زیاد میشه .
یه پیشنهاد دیگه ای هم که میتونم بهتون بکنم و خیلی به صرفه تر در بیاد و بهتره این پیشنهاد رو روش تمرکز کنید . این هست که از سایت آنلاین دات نت ، خریدی انجام بدید . توی آنلاین دات نت ، نمیخواد وی پی اس بگیرید و بهتره سرور شخصی بگیرید چون قیمت هاش خیلی مناسب هست . و مسلما سرور شخصی بهتره تا وی پی اس .
هزینه های ستاپش مناسب هست و هزینه های سرور هاش هم مناسب هست . برای مثال سرور با یک ترابایت فضا ، با هشت گیگ رم و سی پی یو هشت هسته ای همراه با هشت ترید یا هسته مجازی رو میده به ماهی 15.99 یا همون 16 یورو . هزینه ی ستاپ اولیه هم میگیره 20 یورو .
به سایت آنلاین دات نت که رفتید ، برید به قسمت personal range و قیمت هارو نیگاه کنید . باهاشون هم مکاتبه کنید که تنظیمات امنیتی رو هم انجام میدن براتون یا خیر . یه شرکت فرانسوی هست و مدت زمان زیادی هست فعالیت میکنه .
یه نگاهی بندازیدش .
- - - Updated - - -
خیر ایشون میدونن چی میخوان ولی حیف که به یک متخصص خوب دسترسی ندارن و توی تیمشون کسی که سرور راه اندازی کرده باشه و مدیریت کرده باشه نبوده . ایشون کارشون رو میدونن اما در مورد سرور اطلاعاتی ندارن ، که خب چیز مهمی نیست و هرکه را بهر کاری ساختند و وب هاستینگ تاک هم برای همین زمانا و ارتباط همه با هم هست .
با توجه به از دست رفتن سایت هام روی سرویس دهنده ی ایرانی توی هفته ی اخیر و نبود هیچ بک آپی ، نظرم بیشتر سمت خرید شخصی از سرویس دهنده های خارجی بدون واسطه برای کار های مهم و حیاطی هست .
در کل یه بحث واقعیت هست و یه بحث آرامش روان راه انداز سرویس .
شاید واقعیت این باشه که یه سری وسواس های کاری اشتباه هست و پایه ای نداره ، اما از نظر من ، برای یک طراح و یک استارتر یک موضوع خاص ، آرامش روان از هرچیزی مهمتر هست و یک انرژی مضاعف برای ادامه کار هست .
اکثریت دوستان خالصانه کار نمیکنن . یادگرفتن ها در زمینه ی درآمد زیاد بوده برای همین پیشرفت ها کمتر هست تا دوستان خارجی .
توصیه ای که به این دوست عزیزمون میکنم به خاطر حساسیت بالایی که کارشون داره و توی صحبتاشون نشون دادن این هست که از online.net خریدی انجام بدن و بدن خودشون هم کانفیگ کنن . بعدش با آرامش کامل و توی یک جو مناسب فکری به ادامه ی کار سایت هاشون بپردازن .
سایت آنلاین دات نت تجربه ی خوبی توی این کار داره و قیمت هاشم مناسب هست و از گزینه های اصلی من برای راه اندازی سایت روی سرور شخصی هست .
ویرایش توسط dashjalal : March 17th, 2016 در ساعت 03:59
سلام
سیستم های ما خاص هستند و هیچ کسی با آنها آشنا نیست. به همین دلیل کسی جز خود ما نمیتونه کانفیگ انجام بده
مشکلی از اون لحاظ نداریم.
دقیقا ازتون خیلی خوشم امد. ، ما حدودا نزدیک 2 سال هست روی سیستم هامون کار میکنیم و تخصص اصلی ما هم طراحی وب سایت هست. و اولین سیستم ایرانی جهان رو نوشتیم انشالله بزودی معرفی خواهد شد .
ما سرور اختصاصی حرفه ای رو خریداری کردیم هزینه ی 460 هزار تومان را بابت سرور دادیم.
سی پیو قدرتمندی داره و رمش اگه اشتباه نکنم 64 گیگ هست و هاردش هم ssd هست.
انشالله در وقت اداری مشخصات برای ما ارسال خواهد شد.
ممنون از راهنمایی های شما
با تشکر فراوان.
- - - Updated - - -
دقیقا.
- - - Updated - - -
چی غیر قانونی ؟ خخخخخ
نه بابا سیستم رو داریم ثبت ملی میکنیم البته من زیاد با ثبت ملی رضایت ندارم بیشتر رو سطح جهانی فکر میکردم.
مگه تو ایرانم میشه کار غیر قانونی کرد؟ سری دامین و ای پی سرور و کلشو ف ی ل ت ر میکنن خخخخ
شما در نظر بگیر حدود 2 سال روی یک چیزی کار بکنی.
بعد یکی بیاد مفت کپی بکنه و به اسم خودش ثبت کنه و ازش درامد کسب بکنه؟
خب تا ثبت ملی نشده ادم نمیتونه رو این چیزا آرامش داشته باشه
نمیدونم منو درک میکنید یا نه.
بهر صورت خیلی تشکر میکنم از همتون.
ویرایش توسط mrpepero20000 : March 18th, 2016 در ساعت 00:57
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)