سلام و درود.
به زبان ساده توضیح بدم..وقتی سروری رو نصب میکنید.آپاچی,تمام سطح کاربری ها آپاچی میخوره.
میان با mod_ruid2 سطح کاربری هارو مشخص میکنن.مثلا وقتی فرمان top رو میزنی,دیگه هر سایتی که درخواستی به سرور بده,یوزرنیمش مشخص میشه.
اما شما وقتی انجنیکس میخوای نصب کنی php fpm میزنی و یا باهاش cgi و factcgi میزنی,mod_rouid رو باید دیزیبل کنی.
به طور خلاصه گفتم.
این mod_ruid2 رو برای آپاچی استفاده میکنن.معایب و مزایا داره.
برای انجنیکس که سرعت بالا داشته باشه میان از php fpm یا factcgi و cgi استفاده میکنن برای آپاچی و انجنیکس.
به طریقی که دوستان گفتن اونو غیر فعال کن و بهت گفتن چکار کنی و php 1 رو مشخص کن.بعد بیا این مازول رو دیزیبل کن و کمپایل کن.
برای اینکه میگی پیغام خطا میده برای phpmyadmin و ....
کانفیگ انجنیکس و آپاچی,فقط یک کمپایل نیست.خطاشو توی اینترنت بزنی راه حل داره.باید اول نصب کاملشو یاد بگیری و بتونی همه رو باهم درست انجام بدی که همه چی کار کنه.
برای هاستینگ آپاچی و factcgi رو میزنن.بهتر بخوان اپاچی و انجیکس باهم با php fpm و اگر بهتر از این میخوان لایت اسپید.
اگر تمایل داشتین میتونم همکاری کنم باهاتون.
من خودم یکی از طرفداران mod ruid هستم.اما معایب زیاد داره.حتی امروز دارم واسه یکی کانفیگ میکنم,این به درد سرور پربازدید نمیخوره.دارم نصب میکنم الان.الان با مد سکوریتی به مشکل خوردم که داره اذیت میکنه.
اما suphp و آپاچی انجنیکس هم کانفیگ های خاص خودشو داره.باید با کمک یکی بری جلو که بلد باشه و بتونی یاد بگیری.پیغام خطای انجنیکس,برای کسایی که زیاد وارد نیستن,خطا زیاد میاره.
مثل همین phpmyadmin یا .....
- - - Updated - - -
خوب داری از php fpm استفاده میکنی دیگه یا cgi و factcgi
دیگه وقتی از اینا استفاده میکنی دیگه مد راید رو چرا باید استفاده کنی؟