نقل قول نوشته اصلی توسط ali0000 نمایش پست ها
فکر کنم شما کلاً میخوای بفرستیش یه شهر دیگه آخه تا آزادی بیاد چیکار!!

worldmohammad من الان یه تیکه نقشه جدا میکنم شما همون ولیعصر پیاده شی ( چهارراه ولیعصر خیلی ی ی ی ی پایینه ) نزدیکترین نقطه به آفریقاس البته با توجه به مبدا حرکت شما الان یه تیکه نقشه میبرم میفرستم فکر کنم کمکت کنه

- - - Updated - - -

ببخشید دیگه نقاشیم خوب نیست این نقشه گویای همه چیزه میرداماد هم که گفتم فراموش کن با همون BRT خودتو برسون به ولیعصر هم از ابتدای خیابان بهرامی راه داری و هم از اسفندیار هر 2 تا شو خط قرمز کشیدم

address.jpg
متوجه شدم تونقشه گوگل هم الان دیدم فقط وقتی به ولیعصر رسیدم چجوری تا اونجا برم؟تاکسی هس یا بی ار تی ؟
اینم بگین ممنون میشم زحمت کشیدین بابت نقشه.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Pouria نمایش پست ها
راه های زیادی هست که میتونید برید ....

دوستان هر کدام مسری که بلد بودن را پیشنهاد دادن ...

اما به نظر من سه مسیر زیر عالی ترین هست زیرا سریع تر به مقصد میرسید :

1 - سوار مترو شوید و در ایستگاه صدر پیاده بشید و اونیا یک ماشین برای جردن بگیرید ...

2 - از اتوبان باقری به سمت پل شهید زینالدین (اتوبان شهید زیدالدین) حرکت کنید سپس از خروجی که در باقری بعد از پل وجود داره برین روی اتوبان شهیید زین الدین و به سمت بزرگراه شهیبد حقانی برید سپس قبل از اینکه به میدان ونک برسید به بلوار آفریقا میرسید ... سپس میتویند مسیرتون رو انتخواب کنید ...

3 - سوار اتوبوس های رسالت شوید در میدان رسالت پیاده شوید سپس سوار اتوبوس های ونک شوید (میتونید سوار تاکسی هم بشید اما باید به راننده بگید آفریقا پیاده میشید) ایستگاه آخر بلوار آفریقا هست ... سپس سمت کوچه مورد نظر حرکت کنید ...

اگه بتونید بگید از کدوم بخش تهران میخواید برید به سمت خیابان آفریقا باز میتونم بهتون بیشتر کمک کنم ...

- - - Updated - - -

من الان مبدا شمارو خوندم خوب شما ترمینال شرق که پیاده میشید اونطرف پل اتوبوس های رسالت وایسادن سوار بشید و در میدون رسالت اتوبوس های ونک رو سوار بشید (مسیر پیشنهادی به شما مسیر 3)
مسیر سومی که گفتید اتوبوس هاش بی ار تی هست؟