نقل قول نوشته اصلی توسط iwpanel نمایش پست ها
سلام
شما درست میفرمایید ولی خوب قیمت دامین ها هم زیاد نیست که کسی مشکلی داشته باشه بعضی از جوایز جاهای دیگه به صورتی هست که مشتریان مجبورند چند برابر هزینه این سرویس کنند ولی ما با توجه به پایین بودن هزینه ها باز هم داریم جوایز میدیم حتی خیلی از دوستان چه مشتری و چه نماینده دامین ها بعد از ثبت هم انتقال میدن با این حال ما مشکلی با این دوستان یا روش کارشون با ما نداریم و خوش حالیم که جایگاه خوب و مناسبی بین مشتریان و همکاران داریم و این جوایز هم بر اساس پایین ترین حد فروش گذاشته شده چون دوستانی که دامین ثبت میکنند خودشون میدونند چه تعداد بالایی دارند ثبت و یا تمدید میکنند که حتی روی ثبت و تمدید بعضی از پسوندها روی تعداد بالا هم ما جداگانه داریم تخفیف اعمال میکنیم براشون با این حال امیدواریم که بتوانیم رضایتمندی تعداد بیشتری از کاربران و همکاران محترم را جلب نماییم

پس اگه اینطوره جوایز کاملاً منطقیه.
من دقت نکردم که شما قیمت ثبت دامنه بدون سود گذاشتید و از این بخش که گفتید همه ثبت میکنن و منتقل میکنن خیلی شگفت زده شدم.یعنی همه فقط از قیمت پایین ثبت استفاده میکنن؟
یه سوال: میشه مثلاً من خودم شخصاً برم در سایت resello.com عضو بشم بعد در سایت شما یا مثلاً طلاهاست دامنه ثبت کنم بعد به حساب شخصی خودم در resello.com منتقلش کنم؟ برای انتقال هم هزینه می خواد؟ فقط بعدش که منتقل کردم چطوری تمدیدش کنم؟