یعنی خداوکیلی کاری کردین سرورهامو بفروشم بیام از شما سرور بگیرم باز به صرفه تره بخدا
یعنی کاری کردین که سرورهای شما از آی پی های من داره ارزونتر در میاد . کلا رم سی پی یو هارد رو بزار کنار . کاری کردین از آی پی هام ارزونتر باشه در عجبم چطور ؟؟؟؟
یعنی خداوکیلی کاری کردین سرورهامو بفروشم بیام از شما سرور بگیرم باز به صرفه تره بخدا
یعنی کاری کردین که سرورهای شما از آی پی های من داره ارزونتر در میاد . کلا رم سی پی یو هارد رو بزار کنار . کاری کردین از آی پی هام ارزونتر باشه در عجبم چطور ؟؟؟؟
ارائه هاست با هارد فول SSD و وب سرور لایت اسپید و کانفیگ فوق سرعتی و امنیتی
گروه فناوری اطلاعات و ارتباطات 98 میزبان
تلفن : 05135010908 - پشتیبانی تلگرام : mizban98_support
باسلام
1 گیگ رم سرور لینوکس ماهانه 16 هزار تومان
داریکت ادمین رو هم باید خودتون نصب کنید هم میتونید رایگانش رذو نصب کنیدو هم لایسنس دارش رو
قیمت لایسنس دار رو اگر خواستید 14 هزار تومان هست
www.royaldata.org
دارنده نماد اعتماد الکترونیک
بااحترام
ارایه سرور مجازی از 10 لوکیشن فیزکی مختلف :
● مجازی سازی KVM - تحویل فوری - کنترل پنل فول SolusVM :
آمریکا Los Angles - Enzu و آمریکا Joe's DC -Missouri و انگلیس London - Rapidswitch و کانادا منترال OVH و آلمان Hetzner و آلمان MYLOC و فرانسه OVH و هلند Ecatel
● مجازی سازی VMware ESXI با کنترل پنل تحت وب فول و دسترسی VNC :
آمریکا Dacentec وCenteriLogic و کانادا Cologix - Montreal و هلند دیتاسنتر Ecatel فول وارز ۱۰۰ درصد بدون ابیوز
یک روز (۲۴ساعت) تست رایگان سرور مجازی
http://client.vpsgroups.com/cart.php?a=add&pid=227
تخفیف ۲۵ درصدی دایمی برای تمام سفارش های جدید در وی پی اس گروپ - تیکت کنید
آفرهای فعال ما :
۴۰% تخفیف - آفر ویژه سرور Premium Quality از لندن Rapidswitch انگلیس - هارد SAS - مجازی KVM - تست رایگان ۲۴ ساعته
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...1715&p=1484489
شروع قيمت از ۱۱۴۰۰ تومان - تضمين كيفيت و پايداري ١٠٠ درصد سرور بر روی هاردهای فوق باکیفیت اینترپرایس SAS و SSD و SATA3
جهت دریافت قیمت متناسب با نیاز شما حتما با ما از طریق تیکت یا تلگرام در تماس باشید.
با تشکر مدیریت وی پی اس گروپ
www.VPSi.it
www.vpsgroups.COM
کانال تلگرام ما : https://telegram.me/vpsgroupsinc
Telegram ID: @vpsgroups
پشتیبانی سریع پیام کوتاه :
98210007203861870
ای دی یاهو : vpsgroups_co
پشتیبانی: sales@vpsgroups.com
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی -- sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
چطور؟
شما که چطورش رو میدونید ( میرید ددیکیتد میگیرید ماهی 123 تومن با کلی آی پی، پورت و دیتاسنترش به درک هر چی باشه)
اما تا الان حاضر نشدید اینطوری بفروشید و کارتون رو در این حد بیارید پایین، با خودتون کلنجار رفتید اما راضی نشده دلتون احتمالا
اما میبینید که بازار تقاضا این هست، و همچنین آفرهایی هم داده شده به این مشتری
اینجا سلر مارکت افراد 10 ساله به بالا شده
شده مثه خیابون شوش یه سری معتاد اینترنتی بچه سال بی سواد تو هم میپلکن، جنس معامله میکنن، مجیز هم رو میخونن و مولتی یوزر میشن
مشتری هم که اومده این درخواست رو داشته ( vps با سیپنل یا دایرکت ماهی 20 تومن )
خودش داره میگه که آقا من اومدم با 20 تومن ازم کلاه برداری کنید
این درخواست کاملا زیباست که میشه اینطوری هندل کرد
1. وی پی اس آشغال اورسل شده روی سرور 130 هزار تومانی
2. نصب دایرکت ادمین نول شده
3. تحویل به یوزری که همین رو میخواد
از این نوع سرویس رو به راحتی میشه داد و باید چند تا سرور برای این نوع آفر ها دم دست داشته باشید
باید روز به روز ارزونتر کنید که فقط فروش بره، اگه پول کم اومد از بابا بگیرید، اصلا مشتری مهم نیست فروش مهم نیست
این بچه ها از حالت تابستونی الان خارج شدند، با رصد همینجا میتونید بفهمید که دیگه نسل جدید با بالا رفتن سنشون
خیلی بدتر از قبل به بازار اینترنت هجوم آوردن
چون اینجا طرف با یه تمپلت ورد پرس میتونه خودشو بزرگ نشون بدهف سری بین سرا در بیاره
شخصیت فیک کنه و هویتش معلوم نباشه و سنش معلوم نباشه که
پیش بیاد زمانی که به فتا میاد ببینید به بچس که بابای بیچارش بیاد التماس کنه
که خسارت میدم این بچس بزار واسش پرونده نشه و ....
پول سرور رو یکی میده دیگه بلاخره بچه کوچولوی خونه داره کاسب میشه، مرد میشه، خوب بابا پول سرگرمی بچش رو بده دیگه
که بچه مزخرفش بیاد جای دوچرخه سواری تو کوچه سرور بفروشه به بدبختی که 2-3 ساله داره برای سایتش جون میکنه بلکم 2قرون پول دستش رو بگیره
آخرش میشه دعوا و فتا و از دست دادن اطلاعات
دوست عزیزم 98M!zban
امثال من و شما و دیگر کسانی که در این انجمن "فرد محترمی" هستند بارها این صحبتها رو کردیم
به روشهایی باید خودمون بازار رو دست بگیریم و درست کنیم
مشتری ایرانی مثال " مفت باشه کوفت باشه" هست مثل همین فردی که درخواست وی پی اس کرده
پ.ن : به بعضی همکار نه، افرادی که آفر دادن بر نخوره، اگرم برخورده یه تاپیک باز کنید تا صحبت کنم اونجا باهاتون
پ.ن 2: راستی جدیدا به لطف تلگرام موفق شدم قیافه بعضی از همکاران رو ببینم که واقعا جای تاسف داره برام طرف بچه بوده و من بر اساس تکست و سایت شخصیت تعریف کردم براش
ویرایش توسط ParsWebIT : March 13th, 2016 در ساعت 21:28
فناوری وب پارس
هاست ویژه وردپرس | هاست حرفه ای | هاست ویژه پرستاشاپ
۰۲۱-۲۸۴۲-۱۵۴۵ بهینه سازی شده برای انواع CMS
افر مورد نظر شما در سایت ما موجود است ...
از 3 دیتاسنتر معتبر جهان
سایر قیمت ها و سرویس ها در سایت موجود است
http://as-it.in/cp/cart.php
در صورت پیدا نکردن آفر مورد نظر تیکت ارسال کنید
+++++++++++++++++++++++++++++++++
توضیحات اصلی ::
ادرس سایت :::
www.as-it.in
ادرس پورتال:::
www.as-it.in/cp
تماس با ما :
تلفن همراه : 09367026602
ایدی یاهو : emservers
ایمیل :info@as-it.in
کانفیگ رایگان دایرکت ادمین
در پناه حق
عماد صالحی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)