در ضمن شما باید اعتماد میکردید با کاری که میکنید مثل قرارداد بستن و شرکتی بودن این بحث ها
جواب منم کسی نداد
این قیمتی که شما میدید رو همین مقدار براتون دیتا سنتر فاکتور میکنه؟
در ضمن شما باید اعتماد میکردید با کاری که میکنید مثل قرارداد بستن و شرکتی بودن این بحث ها
جواب منم کسی نداد
این قیمتی که شما میدید رو همین مقدار براتون دیتا سنتر فاکتور میکنه؟
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
تا یک هفته دیگه که قیمت ها رو تو سایت reseller زدم اون وقت قیمت ها قطعی هست و میتونید با خیال راحت خرید کنید.اون موقع خرید با paypal هم از داخل سایت بنده انجام میشود. در مورد قیمت ها هم بنده خدمتتون ارض می کنم چون قیمت رو reseller واسه من تایید میکنه باید صبر کنم ببینم اون ها به من چه جواب می دهند. هنوز به خاطر مشکلاتی که خودتون می دونید از طرف چه کسی برای من درست شده دارم به دیتاسنتر جواب میدم و وقتی که درست شد انشالا قیمت های خوبی برای دوستان در نظر می گیرم.
به خاطر اینکه دیر جواب دادم شرمنده اومدم خونه و اینترنت dialup دیگه؟؟؟
این قول را به دوستان می دهم که سایت reseller که راه اندازی شد خودتون هم با paypal میتونید از سایت من خرید کنید.
در مورد شرکت هم هر طور که می خواهید حاضر به بستن قرار داد هستم.
دوستان از جناب darkn3ssking سرور خرید کردند
مشکلی نداشت ؟
اگه تایید شده تا سفارش بدیم.
من هم فعلاً قصد خرید دادم
قول دادن تا 2 3 روز دیگه یک آفر مناسب اراده بدن
بزرگواری آن است که هرگز از بالا به کسی نگاه نکنی مگر آنکه بخواهی او را از زمین بلند کنی !
اوکی
لطفا خبرش رو بدید
یا هر کسی که الا داره ازا ین سرویس استفاده میکنه خبر بده که اگه خوبه
ما هم سفارش بدیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)